Zawieszenie działalności w grupie
- IteratorZX81
- Bardzo wtajemniczony
Zawieszenie działalności w grupie
Postanowiłem zawiesić swoje członkostwo w GBG na jakiś czas z przyczyn że tak powiem prozaicznych. Nie mam bowiem za bardzo czasu na udzielanie się w grupie chociaż nie znaczy to że zniknę całkowicie, dlatego proszę mnie nie usuwać. Będę się pojawiał, pisał posty i tak dalej jednak będzie to na mniejszą skalę niż dotychczas.
Może w wakacje zrobię jakąś małą wyprawę i zdam relację, jednak nie mam obecnie na sprawy ufologiczne i kryptozoologiczne czasu.
Może w wakacje zrobię jakąś małą wyprawę i zdam relację, jednak nie mam obecnie na sprawy ufologiczne i kryptozoologiczne czasu.
Niech się wali, niech się pali, niech świat spustoszeje...
Życie w kosmosie na pewno jest. A to czy są to szare/zielone/niebieskie ludziki, czy tylko roślinki i zwierzątka to inna sprawa.
14 ciastek, a 9 dzieci. Kto to poleci? Jak on to skleci?
Życie w kosmosie na pewno jest. A to czy są to szare/zielone/niebieskie ludziki, czy tylko roślinki i zwierzątka to inna sprawa.
- Veritas
- Wtajemniczony
- Kontakt:
Re: Zawieszenie działalności w grupie
Wielka szkoda Iterator. Ale tak szczerze, to w tej grupie nie przemęczacie się za bardzo. Chodzi mi o te wyprawy badawcze i tym podobne rzeczy.
Imotatus, inconsultus, integritas, inturbatus !
Ja Veritasie miałem jechać do rzekomo nawiedzonego zamku ale jak się później okazało drzwi były zabite dechami i nie dało się wejść
Wbrew pozorom trudno jest znaleść odpowiednie miejsce
A na wyprawy nikt nie chodził ponieważ pogoda nie sprzyjała obserwacjom
![Kwaśne oczko ;]](https://www.paranormalium.pl/forum/images/smiles/icon_square2.gif)
![Kwaśne oczko ;]](https://www.paranormalium.pl/forum/images/smiles/icon_square2.gif)

No tak Iteratorze wiem. Ale dobrze że to umieściłeś w ogłoszeniu. Czekamy na wznowienie Twojej aktywności
A co do wypraw Veritasie, to powiem tak że ostatnio nie ma za bardzo czasu. Poczekaj do wakacji a na pewno pojawią się raporty. Poza tym wiesz.... jedna członkini zrobiła wyprawę ale już nie łaska napisać raportu mimo iż zdjęć ma od groma.

"Jestem Polakiem - więc mam obowiązki polskie: są one tym większe i tym silniej się do nich poczuwam, im wyższy przedstawiam typ człowieka."
- Spock
- Administrator
- Kontakt:
Pogoda wam nie pasuje ? No co wy ?
Żaden szanujący się duch nie wylezie gdy słonko świeci i ptaszek śpiewa.
Żaden szanujący się duch nie wylezie gdy słonko świeci i ptaszek śpiewa.
Ufać i kontrolować
Ja osobiście duchów nie szukam. Niektórzy w grupie zajmują się tym bardziej ale większość grupy raczej z dystansem podchodzi do tematyki związanej z duchami. Ja szukam UFO a UFO najłatwiej zobaczyć przy pięknym bezchmurnym niebie najlepiej przy akompaniamencie ptaków i przyjemnej temperaturze.
"Jestem Polakiem - więc mam obowiązki polskie: są one tym większe i tym silniej się do nich poczuwam, im wyższy przedstawiam typ człowieka."
- IteratorZX81
- Bardzo wtajemniczony
Co do drzwi zabitych dechami, to następnym razem trza wziąć łoma. Co do wypraw, to planuję jedną na późną wiosnę-lato chociaż pewnie zdjęć nie zrobię (chyba że wam odpowiada komórkowa jakość)Ignorant pisze:Ja Veritasie miałem jechać do rzekomo nawiedzonego zamku ale jak się później okazało drzwi były zabite dechami i nie dało się wejśćWbrew pozorom trudno jest znaleść odpowiednie miejsce
A na wyprawy nikt nie chodził ponieważ pogoda nie sprzyjała obserwacjom
![]()
Niech się wali, niech się pali, niech świat spustoszeje...
- Veritas
- Wtajemniczony
- Kontakt:
Dobrze. Będę czekał z niecierpliwością na wasze wyprawy i wyniki z nich 

Imotatus, inconsultus, integritas, inturbatus !
-