Terminem UFO określa się każdy obiekt latający, którego natura jest niewytłumaczalna dla nauki lub istnieje zbyt mało informacji do jej określenia
-
IteratorZX81
- Bardzo wtajemniczony

Hm, interesujące. Niezwykle bliskie prawdy, ale w paru miejscach dalekie od niej. Możliwe że to przez tłumaczenie albo ucięty content, jednak w paru miejscach Lacerta nie ma racji, w innych wydaje się nie mieć wszystkich informacji. W większości jest to jednak prawda.
Nie powiem w których miejscach, na to przyjdzie czas.
Niech się wali, niech się pali, niech świat spustoszeje...
Życie w kosmosie na pewno jest. A to czy są to szare/zielone/niebieskie ludziki, czy tylko roślinki i zwierzątka to inna sprawa.
14 ciastek, a 9 dzieci. Kto to poleci? Jak on to skleci?
-
Ingenious
- Nowicjusz

W których miejscach ?

może jakoś uda mi się dać jakieś kontrargumenty, ps. osoba która miałaby napisać ten wywiad musiała również znać wywiad Pana Castello o bazie w dulce bo jest zadziwiająco podobny opis tych istot
-
IteratorZX81
- Bardzo wtajemniczony

Nie mogę za dużo gadać na ten temat. Ale wierzę, że Lacerta istnieje. Niestety w pewnych kwestiach się ona myli, w innych wydaje się nie mieć wszystkich informacji.
Niech się wali, niech się pali, niech świat spustoszeje...
Życie w kosmosie na pewno jest. A to czy są to szare/zielone/niebieskie ludziki, czy tylko roślinki i zwierzątka to inna sprawa.
14 ciastek, a 9 dzieci. Kto to poleci? Jak on to skleci?
-
Ingenious
- Nowicjusz