jesli po wykasowaniu ot niektórzy by 'zamarli' to nawet dobrze, bo forum ma okreslona tematyke, od pitolenia glupot sa inne fora. ja tu caly czas patroluje, idiotyczne posty bede kasowac, dopoki się uzytkownicy nie naucza porzadku.
Nawet nie wiesz, jak bardzo xD czy znowu muszę napisac coś w stylu "wiesz, uważaj na siebie w drodze, bo motocykle to bardzo niebezpieczne narzędzia", czy po prostu dasz mi warna za chęc do życia i miłośc do ojczyznycleric pisze:spooky, brakuje Ci jej?:D
cleric pisze:jesli po wykasowaniu ot niektórzy by 'zamarli' to nawet dobrze, bo forum ma okreslona tematyke, od pitolenia glupot sa inne fora. ja tu caly czas patroluje, idiotyczne posty bede kasowac, dopoki się uzytkownicy nie naucza porzadku
HahaDlatego przez pewien czas tutaj biegałem z pięcioma ostrzeżeniami. Czterema wystawionymi przez cleric xD
Już nie jesteś trendy...btw...zółta kartka mi znikła
No racja, nie powinien się wychylać. Ale może powinieneś przypomnieć mu o tym.. trochę delikatniej?Poza tym wątpię, żeby osoba twojego pokroju napisała posta w takim stylu. Jak jest się nowym, to się nie wychyla w tematach, których się nawet nie przeczytało, prawda? Wiem coś o tym, bo będąc tutaj pierwszy raz zacząłem się za nadto wychylac.
Gdzies juz o tym chyba pisalem,ale jako kobieta lagodniej do tego podchodzisz,my jako mezczyzni calkiem inaczej,to znaczy bardziej "po mesku" do tego podchodzimy,np kobieta by na to powiedziala "na nastepny raz moglbys nie pisac tutaj|-_-| pisze:No racja, nie powinien się wychylać. Ale może powinieneś przypomnieć mu o tym.. trochę delikatniej?Poza tym wątpię, żeby osoba twojego pokroju napisała posta w takim stylu. Jak jest się nowym, to się nie wychyla w tematach, których się nawet nie przeczytało, prawda? Wiem coś o tym, bo będąc tutaj pierwszy raz zacząłem się za nadto wychylac.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości