Obyczaje kosmitów.
Obyczaje kosmitów.
Czy ktoś wie może jakie są obyczaje ,zwyczaje kosmitów?
Nikt mnie nie kocha,
Każdy olewa,
Wezmę żyletkę i pójdę do nieba... =(
Każdy olewa,
- Ivellios
- Administrator
- Imię i nazwisko: Marek Sęk
- Nastrój:
- Kontakt:
Z wycinka prasowego:
+ Plejadanie zrezygnowali 50 tys. lat temu z usług polityków i od tej pory wszystko zaczęło im się układać
+ Za najskuteczniejszą karę dla przestępców Plejadanie uważają zesłanie na inną planetę (na szczęście, nie na Ziemię...)
+ Zgodnie z prawem przyrody, kobieta powinna być wierna jednemu mężczyźnie, za to mężczyzna może mieć wiele kobiet. Istnieje "kosmiczna sprawiedliwość", według której kobieta w następnym życiu staje się mężczyzną, a mężczyzna - kobietą
+ Plejadanie bardzo chwalą sobie narzędzia ogrodnicze przywożone z wycieczek na Ziemię...
To tyle, jeśli chodzi o znane mi zapiski z pamiętnika Meiera...
Do jego relacji należy podchodzić raczej z dystansem, tak mi się wydaje.
+ Plejadanie zrezygnowali 50 tys. lat temu z usług polityków i od tej pory wszystko zaczęło im się układać
+ Za najskuteczniejszą karę dla przestępców Plejadanie uważają zesłanie na inną planetę (na szczęście, nie na Ziemię...)
+ Zgodnie z prawem przyrody, kobieta powinna być wierna jednemu mężczyźnie, za to mężczyzna może mieć wiele kobiet. Istnieje "kosmiczna sprawiedliwość", według której kobieta w następnym życiu staje się mężczyzną, a mężczyzna - kobietą
+ Plejadanie bardzo chwalą sobie narzędzia ogrodnicze przywożone z wycieczek na Ziemię...
To tyle, jeśli chodzi o znane mi zapiski z pamiętnika Meiera...
Do jego relacji należy podchodzić raczej z dystansem, tak mi się wydaje.
Nie lubię warszawskich fryzjerów i kwietniowych wilkołaków. Bo nie. I już.
-
- Dyskusjoholik
- Kontakt:
- ..::Mothwoman::..
- Zaawansowany
Ja o żadnych obyczajach nie słyszałam, ani nie czytałam. Jedyne co wiem, to to, że (podobno) osoby, które deklarowały się, jako porwane przez ufo, miały jakieś blizny na ciele- których (też podobno) wcześniej nie mieli, ale to raczej nie pasuje do obyczajów.
..::Nie ma rzeczy niemożliwych. Niemożliwe zajmuje po prostu więcej czasu::..
To wyniki badań, a nie obyczaji 

Ostatnio zmieniony 2006-06-14, 17:49 przez Darnok, łącznie zmieniany 1 raz.
Brak dowodu na nieistnienie nie sprawia że coś istnieje.
Re: Obyczaje kosmitów.
Dużo na ten temat pisze dr. Jan Pająk, choćby w swoim ostatnim wpisie (#72) na blogu http://totalizm.blox.pl . Ogólnie rzecz ujmując ufonauci mają brzydki charakter i źle się zachowują, zarówno wobec siebie samych jak i wobec nas ludzi. Nie będę się rozpisywał - poczytaj sobie strony Doktora.Oleńka pisze:Czy ktoś wie może jakie są obyczaje, zwyczaje kosmitów?
11111: Ten tekst o UFOnautach, to jakiś żart? to jest zbiór bezsensownych paplanin jakiegoś brudnego gościa. Zamiast się wykąpać zwala wszystko na UFO... To samo tyczy się wszystkich tekstów. To IMO ścierwo można poczytać z nudów, ale nie z potrzeby poznania.
Brak dowodu na nieistnienie nie sprawia że coś istnieje.
Ja za teksty pana Pająka to z całego serca podziekuje...Tak jak kiedyś oskarżano o wszystko czarownice i pisano o nich różnego rodzaju pisma tak teraz o wszystko oskarża się kosmitów.Niedługo to jak ktoś potknie się o kamień lub pierdnie w miejscu publicznym to bedzie to wina kosmitów.A dpmniemanego ufola będzie się paiło na stosie...
Nikt mnie nie kocha,
Każdy olewa,
Każdy olewa,
Heh, a jakie są zwyczaje Ziemian?
Tylko tak w skrócie proszę, ale jednoczęsnie żeby nie pominąć kilku tysięcy lat historii i mnogości kultur
Co do Meiera - heh, zdjęcia które przedstawiał to fałszywki (miska stołowa z przyczepionymi piłeczkami pingpongowymi na przykład
), a to co pisał... Cóż - przyznam że czytałem tylko fragmenty, może i ktoś z Nich się z nim kontaktował ale potem chyba mu to zaszkodziło i zapadł na megalomanię
Krótko mówiąc - z dużym dystansem do tego proponuję podchodzić 
Pająk - hehehe
To w sumie wystarczyłoby za cały komentarz
Ale tak gwoli ścisłości - z niego to taki doktor jak ze mnie
Jeśli dobrze pamiętam to ten tytuł nadał sobie sam
A jego teksty... No cóz - jeśli ktoś lubi poczytać to można, ale nie ma to raczej wiele wspólnego z rzeczywistością 
A wracając do meritum - jest tak wiele różnych ras-kultur że naprawdę trudno powiedzieć, zwłaszcza że raczej się tym nie chwalą

Co do Meiera - heh, zdjęcia które przedstawiał to fałszywki (miska stołowa z przyczepionymi piłeczkami pingpongowymi na przykład
![Kwaśna mina :]](https://www.paranormalium.pl/forum/images/smiles/icon_square.gif)

Pająk - hehehe

![Kwaśna mina :]](https://www.paranormalium.pl/forum/images/smiles/icon_square.gif)

A wracając do meritum - jest tak wiele różnych ras-kultur że naprawdę trudno powiedzieć, zwłaszcza że raczej się tym nie chwalą

-
- Dyskusjoholik
-