Mieliście kiedyś kontakt z duchem?
-
- Bardzo wtajemniczony
Ja kiedyś myślałam że usłyszałam ducha. Podczas przyżeczenia harcerskiego. Niestety (albo stety (offtop- ty to masz głowę do tekstów Ivellios)) to byli moi kochani koledzy 

'Czas to ż y c i e. Życie jest skończonym kawałkiem c z a s u, który został Ci podarowany jak czysta kartka do pokolorowania, zabazgrania albo zmięcia i wyrzucenia do kosza na śmieci. Czas to życie. A życie jest dla ludzkiej jednostki wartością tak cenną i unikalną, że głupotą byłoby przeliczanie go na jakiekolwiek inne dobra materialne...'
Jestem człowiekiem, który, zgubiwszy drogę, postanowił wydeptać sobie własną.
Zawsze, gdy przychodzi czas świąt Bożego Narodzenia, czy Świąt wielkiej nocy, gdy wspomni się coś o osobie mojej prababci, która była wspaniałą kobietą, coś się zawsze dzieje, coś strzela, łamie się gałązka, lub opada parę liści naraz z roślinek w pokoju.
Myślę, że to spokojnie można uznać za kontakt z duchami.
Myślę, że to spokojnie można uznać za kontakt z duchami.
,,",",",",
o'_, / _( /,
Nie ma sposobu, by wygładzić jeża.
o'_, / _( /,
Nie ma sposobu, by wygładzić jeża.
- fastfanta88
- Nowicjusz
-
- Senior forum
- Kontakt:
a jakby to była czarna mgła, to co by to było?BloodLust pisze:tzn sugeruje ze mgly bo nie mial konkretnych ksztaltow jako tako.. nie, nie czarnej
Dziś jestem Panią ze Zgniłego Lasu. Jutro będę pyłem na drodze... Może pewnego dnia wpadnę wam do oczu...
Nie chce księcia z bajki na białym koniu... ten biedny człowiek by przecież ze mną nie wytrzymał
Nie chce księcia z bajki na białym koniu... ten biedny człowiek by przecież ze mną nie wytrzymał

-
- Senior forum
- Kontakt:
czytam chociaż trochę pobieżnie 
cleric pisała o koszmarach, a potem o czarnej chmurze - u ciebie też mgła, tylko świetlista

cleric pisała o koszmarach, a potem o czarnej chmurze - u ciebie też mgła, tylko świetlista
a jeśli to właśnie byłaby postać ludzka, tylko z czarnego... dymu, może raczej nie mgły (bo mgła jest cięższa), to czy to mógłby być duch? i czy jak jest czarne, to zaraz musi być złe (jeśli wygląd kreuje podświadomość)? a jeśli nie duch, to co innego?BloodLust pisze:a jesli mialoby to się wziac od podswiadomosci to wygladalby jak czlowiek
Dziś jestem Panią ze Zgniłego Lasu. Jutro będę pyłem na drodze... Może pewnego dnia wpadnę wam do oczu...

no to jeśli widziałaś flamingi z taśmy to nie znaczy że inni też mają takie urojenia. większość z nas tu na tym forum doskonale wie co widział albo słyszał.G_hacallah pisze:Otóż taśmy biało- czerwone tak mi się ułożyły, że mogę przysiąć, że widzialam 3 flamingi. od tamtej pory potrzebuję wielu perspektyw żeby cos ocenic.
Twoja Pańcia.
jeśli gapiąc się przez 5 minut na taśmy byłaś pewana ze to flamingi to tylko można współczuć.G_hacallah pisze:ja też przez pierwsze 5 minut mogłabym przysiąść że widziałam flamingi
a czy ktoś to powiedział? O_oG_hacallah pisze:Mam rozumieć, że duchy to stoją w miejscu przez pół godziny, dając się Wam obejrzeć z każdej strony
Ostatnio zmieniony 2006-10-31, 16:06 przez cleric, łącznie zmieniany 1 raz.
Twoja Pańcia.
-