co do roznic miedzy kobietami i mezczyznami, to msyle, ze sa, i kiedys nawet zrobilam taki topic na jednym forum, ale nic z tego nie wyszlo:)
zastanawiaalm się bowiem nad tym, czy kobiety nie sa tak bardzo przywiazane do seksualnosci/natury, ze tylko mezczyzni moga osiagnac najwyzszy poziom rozwoju. chyba, ze po prostu osiagnie się to samo, ale na 2 roznych drogach. coz, to tylko mysl, jeszcze nie uksztaltowana.
ale co do seksualnosci i magii... czy u Was tez tak jest, ze podczas odczuwania (ee....nei wiem, jak to opisac) istnienia, podczas ogarniecia przez blogie uczucie mocy (eee...nie chodzi mi o moc robienia czegokolwiek, ale o odczuwanie magii), czlowiek przechodzi na inny poziom seksualnosci? ja np czuje się wtedy wspaniale, az wrze we mnie cos mistycznego, cale moje jestestwo piesci się z kazda forma istnienia, jednocze się z wszechswiatem, a jednoczensie moje cialo przezywa rozkosz niespelniona, ktorej nie da się odniesc do zwyklego seksu.
[ Dodano: 2005-08-02, 22:58 ]
rozumiem. musze przestac tak bardzo fizycznie skupiac ise na postreganiu energii;)