Kilka słów o nas
Kilka słów o nas
Witam wszystkich forumowiczów. Dostąpiłem zaszczytu posiadania na tym forum działu reprezentującego moją grupę badawczą "Gamma". Postaramy się sprostać wszelkim oczekiwaniom. Zapytacie czemu Gamma? Ano dlatego że zajmujemy się głównie trzema dziedzinami: kryptozoologią, ufologią oraz paleoastronautyką, a gamma to trzecia litera greckiego alfabetu więc wszystko jasne. Zaznaczam że zajmujemy się praktycznie wszystkimi zjawiskami paranormalnymi z tymże tymi trzema wyżej wymienionymi zajmujemy się przede wszystkim. Mam nadzieję że wkrótce nasz dział zaleje z naszej strony fala artykułów i relacji. Tak że już startujemy i oby nasze badania były pomocne dla Paranormalium.
"Jestem Polakiem - więc mam obowiązki polskie: są one tym większe i tym silniej się do nich poczuwam, im wyższy przedstawiam typ człowieka."
Re: Kilka słów o nas
Witaj
Ile osób liczy Wasza grupa? rozumiem, że wybieracie się do róznych miejsc w celu ich zbadania?

Twoja Pańcia.
Witaj
Jak narazie nasza grupa liczy 6 osób.Nasza grupa ma zamiar zbadać wiele miejsc gdzie można coś znaleźć.Mam na myśli lasy,równiny itp.Po każdej wyprawie w tego typu miejsca będziemy składać dokładny raport co wydarzyło się na danym terenie.
Jak narazie nasza grupa liczy 6 osób.Nasza grupa ma zamiar zbadać wiele miejsc gdzie można coś znaleźć.Mam na myśli lasy,równiny itp.Po każdej wyprawie w tego typu miejsca będziemy składać dokładny raport co wydarzyło się na danym terenie.

-
- Bardzo wtajemniczony
Czy już coś robiliście?
Wojna to sztuka wprowadzania w błąd. Wojna to obszar życia lub śmierci, droga do przetrwania lub zagłady. Szczytem umiejętności jest pokonanie przeciwnika bez walki. Nie żałujcie pieniędzy, bo pieniądz w ten sposób wydany, zwróci się stukrotnie.
Zapowiada się bardzo to wszystko ciekawie i witam Was na forum 

Prowadziliśmy wyprawy na mniejszą skale ale teraz zamierzamy wziąć się za coś większego 

- Ivellios
- Administrator
- Imię i nazwisko: Marek Sęk
- Nastrój:
- Kontakt:
Witajcie na Paranormalium 

Nie lubię warszawskich fryzjerów i kwietniowych wilkołaków. Bo nie. I już.
- Spooky Fox
- Administrator
Ja Was również witam na forum.
Jasny błękit wpadający w seledyn bardzo ładnie nam rozróżnił nasze forum
Czekam na Wasze pierwsze wieści z terenów i ogólnie rzecz biorąc życzę powodzenia w prowadzeniu tej działalności.

Czekam na Wasze pierwsze wieści z terenów i ogólnie rzecz biorąc życzę powodzenia w prowadzeniu tej działalności.
Zbadaliśmy kosmos i zbudowaliśmy laser, mamy siedem cudów świata i planetarny zasięg
Rozbiliśmy atom, mamy cyfrową jakość, znamy Kamasutre, czy choćby kalkulator
A nie umiemy cieszyć się życiem jak zagubieni w czasie, chciwość w ludzkim jadłospisie jak zazdrość i kradzież
Zabijamy się o Bliski Wschód i o ropę, wkrótcę zobaczę Chiński Mur w Europie
Rozbiliśmy atom, mamy cyfrową jakość, znamy Kamasutre, czy choćby kalkulator
A nie umiemy cieszyć się życiem jak zagubieni w czasie, chciwość w ludzkim jadłospisie jak zazdrość i kradzież
Zabijamy się o Bliski Wschód i o ropę, wkrótcę zobaczę Chiński Mur w Europie
Dobrze że pytasz jednak narazie nie potrzebujemy ludzi ale jesli będziemy potrzebować to napisze do Ciebie w pierwszej kolejności. Potrzebujemy ludzi ale z Krakowa narazie, jednak wkrótce poszerzymy nasze horyzonty.FaKtoMaaN pisze:można się pisać na takie coś??
Dzięki za miłe słowa, mam nadzieję że was nie zawiedziemySpooky Fox pisze:Ja Was również witam na forum.
"Jestem Polakiem - więc mam obowiązki polskie: są one tym większe i tym silniej się do nich poczuwam, im wyższy przedstawiam typ człowieka."
Czekam z niecierpliwością.ifar15 pisze: Dobrze że pytasz jednak narazie nie potrzebujemy ludzi ale jesli będziemy potrzebować to napisze do Ciebie w pierwszej kolejności.
I WANT TO
BELIEVE
BELIEVE
- Ivellios
- Administrator
- Imię i nazwisko: Marek Sęk
- Nastrój:
- Kontakt:
Jakby coś to mogę pomóc - można np wrzucić na stronę główną Paranormalium ogłoszenie o naborze do grupy.
Nie lubię warszawskich fryzjerów i kwietniowych wilkołaków. Bo nie. I już.
Świetny pomysł, narazie nam tego nie potrzeba ale niewykluczone że w najbliższym czasie poprosimy o coś takiego. Iv wiedziałem że moge na ciebie liczyćIvellios pisze:Jakby coś to mogę pomóc - można np wrzucić na stronę główną Paranormalium ogłoszenie o naborze do grupy.

Kłaniam się nowym kolegom
. Zawsze mnie ciekawiło co dokładnie robią takie grupy i jakie są tego wyniki. Widze, że pierwszy raz będe mogła popatrzeć "przez ramię" 

"Nie mógłbyś chociaż raz...tak po prostu, żeby zobaczyć jak to jest...przyjąć najprostsze
i najbardziej logiczne rozwiązanie, zamiast od razu myśleć o UFO, Wielkich Stopach i innych takich...?"
i najbardziej logiczne rozwiązanie, zamiast od razu myśleć o UFO, Wielkich Stopach i innych takich...?"
Też bym na to się pisał, ale jak na razie nie potrzebujecie pomocy
Jak coś to bardzo chętnie się przyłączę
Witam i pozdrawiam Adrian

„Wiele ich pojazdów jest na naszym niebie, które ja widzę i które chcą pozostać w ukryciu przed wzrokiem innych”.
Wiem, że nieobecność dowodów nie jest dowodem nieobecności. !!!!!
For many years, you have seen us as lights in the sky.
Wiemy o istnieniu życia na innych planetach, lecz najpierw powinniśmy doprowadzić do pokoju tutaj.
Wiem, że nieobecność dowodów nie jest dowodem nieobecności. !!!!!
For many years, you have seen us as lights in the sky.
Wiemy o istnieniu życia na innych planetach, lecz najpierw powinniśmy doprowadzić do pokoju tutaj.
Dziękuję za wszystkie miłe słowa i przywitanie nas. Ciesze się że jest takie zainteresowanie naszą grupą. Cierpliwości, może wkrótce któregoś z nas zje chupacabra albo yeti i wtedy zwolni się miejsce 

-
- Bardzo wtajemniczony
Z każdą sprawą, zwłaszcza kryptydą i UFO walcie do mnie 

Wojna to sztuka wprowadzania w błąd. Wojna to obszar życia lub śmierci, droga do przetrwania lub zagłady. Szczytem umiejętności jest pokonanie przeciwnika bez walki. Nie żałujcie pieniędzy, bo pieniądz w ten sposób wydany, zwróci się stukrotnie.
Witam was
"Jestem fanem nauki ale nie jej ślepym wyznawcą"
To nie moje powiedzenie ale lubię je jak najbardziej
https://www.facebook.com/arek.czaja
To nie moje powiedzenie ale lubię je jak najbardziej
https://www.facebook.com/arek.czaja
-