Ok zacznę z takim tematem. Gracie w jakieś gry internetowe ?
ja straciłem sporo czasu na www.ogame.pl i www.hattrick.org , obecnie gram w www.sokker.org

Jakoś nie wyobrażam sobie gry w strategie na padzie, wiem, że się da, ale to jakoś tak nie przystoiMichalson pisze:wg. mnie pc nie do grania jest
FF nie jest dla Ciebie ambitną grą? pominąłeś (może celowo, a może nie) jedną z najlepszych gier na Ps2, która nie jest platformówką ani bijatyką tylko "zwykłym" RPG. Konsole to nie tylko bezmyślne platformówki, nie wiem, czy słyszaleś o grze ICO miała ona swoją duszę, ciekawą scenerią i na pewno nie jest bezmyślną platformówką. Ja ubolewam nad tym, że pecetowcy to w 99% fanboye. Nie wiem, może zazdroszczą nam konsol i uprzykrzają życie. Ale nie chcę wywoływać kolejnej wojny PC vs konsole_Nameless_ pisze:(nad czym ubolewam) tworzy się coraz więcej "ambitnych"
Raczej turowa_Nameless_ pisze:platformowa
dlatego robią konwersję, żeby działało na komputerach. To, na co wyjdzie gra nie ma znaczenia. Ważne jest, żeby programiści, graficy, dźwiękowcy odwalili kawał dobrej roboty. Jesteś też nie fair, bo piszesz "nie mam nic do konsol, ale denerwuje mnie, że teraz tam są lepsze gry i powinni robić tylko platformówki bo do niczego innego się nie nadaje", a ja ci mówię, że konsole nadają się do wszystkich typów gier, a to, że zapomina się o komputerach jest naturalne, wkońcu ludzie przechodzą na stronę Sony, Microsoftu, Nintendo i zostawiają blaszaki._Nameless_ pisze:żeby miód wyciekał uszami i tak żeby na max detalach poszło tylko na PS3 lub X360
Zyskują coraz więcej tytułów, raczej nie tracą:D_Nameless_ pisze:nie wiem jak bo przyznaje się, że nie mam porównania, ale coś tam na pewno tracą...
Taa programiści będą robić gry za darmo, wystarczy im przyjemność. Jak myślisz, przy robieniu G3 nie wiem ile wydano, ale słyszałem, że dużo (jak na gry) i teraz muszą zarobić jak najwięcej, by mieć na kolejne gry. Żeby przetrwać na rynku gier trzeba uzależnić od swojej produkcji jak największą liczbę osób, a gdyby robili tylko na Pc'ty, to stracili by 60%(jak nie więcej) potencjalnych graczy._Nameless_ pisze:konsol żeby zarobić
ale na konsoli nie ściągniesz sobie gry z neta, nie nagrasz sobie jej i nie zagrasz w taką grę. już nie mówiąc o różnicy w cenie - oryginałów.Największym minusem PC w kwestiach gier jest to, że konsole kupujesz sobie raz na ~5 lat a PC musisz regularne upgradeować jeśli chcesz grać w najnowsze tytuły na conajmniej średnich detalach... albo w ogóle chcesz w nie zagrać
życie to taka platformówka... pełno gremlinów na planszy, a ty masz tylko moment by je wszystkie wyminąć...Darnok pisze:wiem, za dużo razy powtarzałem wyraz platformówka.
no to niektórym to 'fanowanie' nie wyszło... ślizg na pysk na gothic 3... ach te 1,5 gb ramu... dobija... i ach te gf7900 gt sli, a64 x2 3600+... i ach te cięcia grafiki... piękna sprawa robić gre na silniku morrowinda... jakby nie można było rozbudowywać swojego z poprzedniej części... ja takim fanem nie jestem, co ma klapki na oczach... konsole to super sprawa, ale że nie da się na nich napisać referatu i wydrukować go przy jednoczesnym nagrywaniu płytki i słuchaniu winampa... to niestety do bani.Darnok pisze:Ja ubolewam nad tym, że pecetowcy to w 99% fanboye
Ściągniesz sobie gierkę z netaale na konsoli nie ściągniesz sobie gry z neta, nie nagrasz sobie jej i nie zagrasz w taką grę. już nie mówiąc o różnicy w cenie - oryginałów.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości