Co do tego bicia, powiem tyle: "Krowa która dużo ryczy, mało mleka daje".

Więc wiemy że te kropki na zdjęciach to krople deszczu ... a obłoki to prawdopodobnie para z ust ...niemogł byc to dym ze swiec poniewaz padalo a podczas deszczu nie paroje nic bo para jestrozbijana przez deszcz
To mnie teraz zdenerwowałeś pajacu ... Po pierwsze ucichło bo już na kompa nie wchodziłem ... po drugie "Głupie odpowiedzi"? Przeczytałeś z 5 moich postów i się rzucasz o Bóg wie co ... szkoda mi Cię szczerze bo sam nie ogarniasz polskiej pisowni nawet i nie potrafisz pisać ... i to co piszę nie jest głupie tylko po prostu próbuję to racjonalnie wytłumaczyć a jak Ty z kolegą czy tam koleżanką napalacie się jak szczerbaty na suchary że to duchy i próbujecie na siłę wmówić ludziom że to duchy to szkoda mi was bez kitu ...wiesz zauważyłeś to ze ty zawsze masz jakeś "głupie odpowiedzi " ale w tym poście zaczeliśmy cie zlewac i wszystko ucichło jak masz cos pisac to pisz z sensem oczywiście bez obrazy ale posłuchaj jak jak ktoś cos do ciebie mówi a nie od razu krytykujesz
o kurde 3 zdjęcie czaszka
-- 2011-03-17, 23:48 --
mistrz 2 plany ;d
Nie niepotrzebnie tylko Ifar po prostu powiedział wam co to a wy nagle wybuchacie bo oczywiście macie rację ...z innymi normalnie mozna podyskutowac a Ty wpierda**** się nie potrzebnie
Przyjedź do Katowic bo w końcu od kiedy to buda do psa przychodzi ... i zobaczymy jak się to dla Ciebie skończy ... po twojej pisowni wnoskuję że nie jesteś zbyt ... dojrzały ...misie na scianie czlowieku daj sobie spokoj jak ci cos niepasuje dawaj do Bielawy to najpierw po pysku dostaniesz a potem sam zobaczysz
Buahahahaha ..."No tak ifar. I dodatkowo doprawia dymki w programacj graficznych. Po jego pisowni można stwierdzić że normalny to on nie jest raczej."
Jeden tez tak mowil i do tej pory zebow szuka
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości