duchy
duchy
Wierzycie w duchy, a może mieliscie z nimi styczność albo ktos bliski...jak myslicie skad biorą się duchy....wszytko na temat duszków i duchów..
tam, gdzie ludzie są po śmierci, są dusze, nie duchy
a duchy owszem istnieją...
a duchy owszem istnieją...
trochę inaczej, trudno wywołać konkretnego ducha, ale zawsze jakiś się znajdzie i to inny duch podszywa się pod tego, którego chcemy wywołać, a nie demon, demon, to coś zgoła innego...Villemo pisze:Jak ktoś wywołuje ducha to w rzeczywistości jest to demon,który się pod niego podszywa.
Mael - w okultyzmie, aniol rzadzacy troistoscia wody (> Madiel); takze poniedzialkowy aniol, zamieszkujacy pierwsze niebo i przywolywany z pólnocy. Mael jest tez jedna z inteligencji planety Saturn.
Villemo, wytłumacz i udowodnij czemu, bo powiedzieć że ktoś nie ma racji jest prosto, a z argumentacją bywa gorzej...
Mael - w okultyzmie, aniol rzadzacy troistoscia wody (> Madiel); takze poniedzialkowy aniol, zamieszkujacy pierwsze niebo i przywolywany z pólnocy. Mael jest tez jedna z inteligencji planety Saturn.
ja przywiazuje... nie lubie chaosu wsrod moich informacji... w kazdym razie zle jest nazywanie duchem larwy astralnej bo ta jest po prostu energia przeniesiona do astrala i sformulowana w "ducha" po czym jakas droga sprowadzona do swiata fizycznego... spotkania z larwami zwykle zle się koncza... najczesciej pobytem w szpitalu dla psychicznie chorych
Uwodzicielska potęga słowa...
ostrzegać może ktoś kto się na tym zna, a Ty akurat mało o tym wiesz.... demon demonowi nie równy, na 1,5 roku bez przerwy współpracuję z demonem, mam w nim przyjaciela i nie sfiksowałam, przeciwnie czuję się znakomicie....
tak i cały czas jak to czytam mam wrażenie ze każdy mówi o czyms innym ..ale moze to tylko wrazenie ....ja tam osobiscie mam bardzo typowe podejscie do tej sprawy ....wierzę w duchy ..i mysle ..wbrew temu co tutaj przeczytałam ..ze to dusze..które z jakis powodów nie odeszły tam gdzie powinny ...mysle ze istotnie mozna przywoływać duchy<odradzam osobiscie
> ale to co się pojawi to raczej wola przypadku i nie ma człowieka który potrafi nad tym zapanowac..a jesli ktos uważa ze potrafi ..to moim zdaniem poprostu się myli

"Są dziwy w niebie i na ziemi, o których ani śniło się waszym filozofom"
-