Czysty umysł
- Ivellios
- Administrator
- Imię i nazwisko: Marek Sęk
- Nastrój:
- Kontakt:
Czysty umysł
Czysty umysł jest bardzo istotny w osiągnięciu oobe. Naucz się go kontrolować i spraw a by był czysty. Kontrolowanie własnych myśli zapobiegnie przykrym nawet dramatycznym doświadczeniom....
Czysty umysł jest bardzo istotny w osiągnięciu oobe. Naucz się go kontrolować i spraw a by był czysty. Kontrolowanie własnych myśli zapobiegnie przykrym nawet dramatycznym doświadczeniom. Pamiętaj w astralu obowiązuje zasada :”..Podobne przyciąga podobne...”.Jak się domyślasz wszystko zależy od umysłu. To on jest kluczem do oobe i w astralu. Jeśli będziesz miał czysty umysł to trafisz na takie same istoty[dobre ,miłe ,pomocne]W przeciwnym razie przyciągniesz do siebie złe istoty które upajają się wyrządzaniem krzywd. Jeśli chcesz nie mieć żadnych kłopotów w oobe i nie mieć złego doświadczenia to zachowaj tą zasadę. Jeszcze jedna bardzo ważna zasada. W żadnym wypadku nie próbuj osiągnąć oobe gdy będziesz pod wpływem używek[alkoholu, narkotyków] ,gdyż w takim stanie nie będziesz w stanie kontrolować własnych myśli. Pamiętaj to Ty masz być ich panem a nie one Twoim. Podobnie jak przystąpienie z nieczystym umysłem przyniesie Ci to złe doświadczenie. Zapamiętaj że to nie zabawa i lekceważenie tych zasad może zakończyć się załamaniem psychicznym jak również śmiercią.
Czysty umysł jest bardzo istotny w osiągnięciu oobe. Naucz się go kontrolować i spraw a by był czysty. Kontrolowanie własnych myśli zapobiegnie przykrym nawet dramatycznym doświadczeniom. Pamiętaj w astralu obowiązuje zasada :”..Podobne przyciąga podobne...”.Jak się domyślasz wszystko zależy od umysłu. To on jest kluczem do oobe i w astralu. Jeśli będziesz miał czysty umysł to trafisz na takie same istoty[dobre ,miłe ,pomocne]W przeciwnym razie przyciągniesz do siebie złe istoty które upajają się wyrządzaniem krzywd. Jeśli chcesz nie mieć żadnych kłopotów w oobe i nie mieć złego doświadczenia to zachowaj tą zasadę. Jeszcze jedna bardzo ważna zasada. W żadnym wypadku nie próbuj osiągnąć oobe gdy będziesz pod wpływem używek[alkoholu, narkotyków] ,gdyż w takim stanie nie będziesz w stanie kontrolować własnych myśli. Pamiętaj to Ty masz być ich panem a nie one Twoim. Podobnie jak przystąpienie z nieczystym umysłem przyniesie Ci to złe doświadczenie. Zapamiętaj że to nie zabawa i lekceważenie tych zasad może zakończyć się załamaniem psychicznym jak również śmiercią.
Nie lubię warszawskich fryzjerów i kwietniowych wilkołaków. Bo nie. I już.
-
- Dyskusjoholik
hm, u mnie inaczej. z oobe to nie wiem, bo wychodzenie poprzez ld nie musi być udane... raczej tylko raz mi się udało i to przypadkiem - ale wtedy się nawet nie skapowałem, że mnie na chwile wywaliło... może teraz na chwile, a kiedyś na dłużej, czas pokaże. ale chyba podczas medytacji to prędzej można wyjść, właśnie jak się wyciszy myśli i całe ciało wprawi w stan totalnej błogości.
- Serephinea
- Dyskusjoholik
- Kontakt:
-
- Dyskusjoholik
Ja jak mam oczyścić swój umysł to przeważnie zaczynam myśleć o różnych głupotach
strasznie to jest denerwujące, ponieważ musze o wiele więcej uwagi poświęcic na "wyrzucanie" tych niechcianych gości i nie powiem, żeby to było jakieś odprężające. No ale cóż. jestem dopiero początkująca więc muszę dalej próbować 

-
- Dyskusjoholik
-