Terminem UFO określa się każdy obiekt latający, którego natura jest niewytłumaczalna dla nauki lub istnieje zbyt mało informacji do jej określenia
-
ifar15
- Bardzo wtajemniczony

dagmara pisze:Tak z całą pewnością, bo kosmici nie mają co robić tylko ludzi porywać w zaświaty, no proszę
![Kwaśne oczko ;]](https://www.paranormalium.pl/forum/images/smiles/icon_square2.gif)
Ej ja nie mówiłem serio, to był sarkazm. Żeby nie było niedomówień

"Jestem Polakiem - więc mam obowiązki polskie: są one tym większe i tym silniej się do nich poczuwam, im wyższy przedstawiam typ człowieka."
-
znajomy s.burmistrza
- Nowa Krew

autor: znajomy s.burmistrza » 2011-05-18, 23:00
Darnok pisze:
Co do Twego pytania Zdzisiek, sądzę, że może się to Tobie jeszcze powtórzyć, choć niekoniecznie w zależności czy będziesz się sam na wszystko mocno nakręcać.
Nie wiem, czy tylko ja zauważyłem, że jedyną osobą potwierdzającą jego przeżycia jest gościu, który zarejestrował się dzień później i napisał jednego posta tylko w tym temacie, a do tego obydwoje korzystają z neostrady i poczty na o2.pl?
Bo mnie trochę martwi łatwowierność forumowych kolegów i koleżanek.
Temat na razie zostawiam otwarty, bo zadałem pytanie i oczekuję odpowiedzi

Nie trafiłeś . Nie korzystam z neostrady . Nie potwiedziłem jego przeżyć , tylko napisałem że mój znajomy miał coś podobnego , polecam czytać ze zrozumieniem . Więcej czytam niż pisze , akurat w tym temacie mogłem pierwszy raz się wyrazić , mam nadzieję że nie ostatni

-
Sylvester93
- Zaawansowany

Świat odległy mnie zadziwia, niepewnością się okrywa...
,,Jedynym dowodem na to że istnieje jakaś poza ziemska inteligencja jest to że się z nami nie kontaktuje" - Albert Einstein
-
Darnok
- Senior forum

-
Kontakt:
Nie korzystam z neostrady . Nie potwiedziłem jego przeżyć , tylko napisałem że mój znajomy miał coś podobnego , polecam czytać ze zrozumieniem . Więcej czytam niż pisze , akurat w tym temacie mogłem pierwszy raz się wyrazić , mam nadzieję że nie ostatni
Widocznie "whois" się myli, może się zdarzyć, kto ich tam wie. Pisząc o znajomym uwiarygodniałeś jego opowieść, a przyznasz, że pojawiłeś się w dosyć dziwnych okolicznościach, prawda?
No i zachęcamy do dyskusji, zachęcamy

Brak dowodu na nieistnienie nie sprawia że coś istnieje.
-
intel1993
Jest to bardzo dziwne zdarzenie ale,z braku zbytnich dowodów muszę uznać że jest to niestety nie prawda w łatwy sposób można dowiedzieć się co działo się z tobą przez 2 dni rzekome skoro obudziłeś się w łóżku to musiałeś jakoś się tam znaleść a jeżeli mieszkasz z kimś to na pewno on jest wstanie powiedzieć czy byłeś w domu np w sobote i co robiłeś.
Czasem gdy przechadzam się po lesie też mam uczucie chłodu i czyjejś obecności ale wiadomo że w od samotnieniu mózg sprawia figle i widzimy,odczuwamy coś co się nie stało.
Nasz mózg jest zagadką tak jak wszystko i nigdy się nie dowiem wszystkiego.
-
-
- 16 Odpowiedzi
- 6374 Odsłony
-
Ostatni post autor: obiluk
2007-03-01, 13:38
-
-
- 12 Odpowiedzi
- 4954 Odsłony
-
Ostatni post autor: Karoolczak
2012-01-21, 00:42
-
-
- 2 Odpowiedzi
- 5201 Odsłony
-
Ostatni post autor: IteratorZX81
2013-12-10, 01:03
-
-
- 5 Odpowiedzi
- 3361 Odsłony
-
Ostatni post autor: Dagmara
2013-10-11, 23:38
-
-
- 1 Odpowiedzi
- 2427 Odsłony
-
Ostatni post autor: Spooky Fox
2012-02-20, 21:32
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość