Masz czas... masz, tylko nie umiesz sobie go rozplanować, a przecież równie dobrze można medytować w nocy, jak idziesz spać, albo wcześnie rano (wtedy masz spokój).Kamila pisze:Nie mam na to za wiele czasu...
Tak.Ivellios pisze:czy medytujecie?
Jak czym... medytacja ma na celu wyciszenie umysłu. Podczas medytacji można uleczać siebie lub kogoś poprzez wizualizację; przed każdą telekinezą itp. stosuje się medytację, ponieważ bardzo ciężko jest coś przesunąć, gdy masz w głowie różne myśli. ...Ivellios pisze:czym jest ta medytacja?
Siadam sobie, kręgosłup wyprostowany, ale nie sztywny, zamykam oczy, odrzucam wszystkie nie potrzebne myśli, parę wdechów i wyobrażam sobie świetlistą postać (lub samą energię), czuję jej ciepło... potem zbliża się do mnie, "wchodzi" do mojego ciała, czuję energię, jesteśmy jednością. Tutaj dla tych zainteresowanych OOBE: potem wyobrażam sobie jak ta energia wibruje i ja wibruje razem z nią.Ivellios pisze:I jak zaczynaliście medytacje?
Może Hunterowi chodziło o jakieś przejście z medytacji w OOBE lub coś w tym guścieZuzia pisze:Hunter
Chyba źle zrozumiałam więc wyjaśnij bo ja nie wiem
jak można "w trakcie medytacji uleczyć kogoś albo siebie poprzez wizualizacje"
Zdawało mi się, że medytacja ma celu wyciszenie, właśnie wejście w stan gdzie nie myśli się raczej o niczym
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości