w Twoim wieku to już chyba chormony powinny się uspokajać..Leśna pisze:posuwały jedna drugą na trawniku przed szkołą
Co Wam się ostatnio śniło?
-
- Senior forum
- Kontakt:
cholero jednaBloodLust pisze:bo czasami się czegos chce a się nie da

to był sen dawniejszyMawerick pisze:w Twoim wieku to już chyba chormony powinny się uspokajać..

Dziś jestem Panią ze Zgniłego Lasu. Jutro będę pyłem na drodze... Może pewnego dnia wpadnę wam do oczu...
Nie chce księcia z bajki na białym koniu... ten biedny człowiek by przecież ze mną nie wytrzymał
Nie chce księcia z bajki na białym koniu... ten biedny człowiek by przecież ze mną nie wytrzymał

-
- Senior forum
- Kontakt:
-
- Senior forum
- Kontakt:
otóż toMawerick pisze:Piszesz tylko te mniej ostre kawałki

ta, może się do nich przekonasz i sam zaczniesz tworzyćAssassinio pisze:ta, a może byś kogoś natchneła i stał by się wybitnym twórcą gejowskich mang (nadal nienawidze Yaoi..)

Dziś jestem Panią ze Zgniłego Lasu. Jutro będę pyłem na drodze... Może pewnego dnia wpadnę wam do oczu...

o jaka zwiechaIvellios pisze:a pieprzyłeś kiedyś jelenia?

a mnie się snilo iz mialam test z meteorologii i kazdy musial przyniesc na niego swoja biedronke (!!!). na tescie wszyscy gapili się w biedronki swoje i pisali jak natchnieni a ja nie dosc ze przyioslam biedrone to jeszcze zuka bo myslalam ze im wiecej tym lepiej. biedronka z zukiemrozlazly mi się po lawce ale wiedza jakos nie naplynela, totez stwierdzilam ze sa jakies lewe i oddalam kartke
O_o
Twoja Pańcia.
-
- Senior forum
- Kontakt:
znalazłam mój dzziennik snow, więc uwaga:
10/11. sierpnia. 2006 rok
śniły mi się gigantyczne półprzezroczyste, błękitne robale o jednym wielkim oku, które chciały przejąć kontrolę nad światem, ale udało nam się je obezwładnić, przez uśpienie ich czujności konkursem poetyckim i pozamykanie ich w bułkach związanych gumkami recepturkami
2/3. lipca. 2006 rok
najpierw chodziłam z jakimś pinczerem na smyczy,ale nie wiem o co chodziło... a potem była II wojna światowa i hitlerowcy gdzieś nas zabrali... jakieś 30 osób i chodziło o to, że nas za coś tam rozstrzelają - i nagle jeden z nas zaczął wykrzykiwać 'heil hitler' i zrobiło się zamieszanie, a ja spałam pośrodku tego wszytskiego na podłodze i śpiewałam przez sen
22/23. lipca. 2006 rok
byłam z denzelem łoszingtonem
i moją siostrą i jeszcze jednym gościem i dowiedzieliśmy się, że gdzieś na płn była wielka burza śnieżna, wszystko zasypane śniegiem i zalęgły się tam krwiożercze pingwiny; pojechaliśmy tam starym rozlatującym się niebieskim samochodzikiem i od razu trafiliśmy na trzy pingwiny - nie wydawały się szczególnie krwiożercze... dwóm z nich założyliśmy białe kaftaniki (takie dziecięce), a jednemu skórę ściągniętą z mejgo psa O_o; potem weszliśmy do pustego drewaninego domu i tam zaatakowały nas pingwiny; zeżarły jednego faceta, a my uciekliśmy do samochodu i moja siostra zaczeła coś krzyczeć a my z łoszingtonem wypchnęliśmy ją z auta i jakimś cudem odjechaliśmy tym gratem...
10/11. sierpnia. 2006 rok
śniły mi się gigantyczne półprzezroczyste, błękitne robale o jednym wielkim oku, które chciały przejąć kontrolę nad światem, ale udało nam się je obezwładnić, przez uśpienie ich czujności konkursem poetyckim i pozamykanie ich w bułkach związanych gumkami recepturkami
2/3. lipca. 2006 rok
najpierw chodziłam z jakimś pinczerem na smyczy,ale nie wiem o co chodziło... a potem była II wojna światowa i hitlerowcy gdzieś nas zabrali... jakieś 30 osób i chodziło o to, że nas za coś tam rozstrzelają - i nagle jeden z nas zaczął wykrzykiwać 'heil hitler' i zrobiło się zamieszanie, a ja spałam pośrodku tego wszytskiego na podłodze i śpiewałam przez sen
22/23. lipca. 2006 rok
byłam z denzelem łoszingtonem

-
- Senior forum
- Kontakt:
-
- Senior forum
- Kontakt:
-
- Senior forum
- Kontakt:
-
- Senior forum
- Kontakt:
heh, 'coś' to wiem co to za film, tylko nie skojarzyłam z angielska ![Kwaśna mina :]](https://www.paranormalium.pl/forum/images/smiles/icon_square.gif)
kiedyś to oglądałam, ale to było lata temu... próbuję zasysnąć z emulka
![Kwaśna mina :]](https://www.paranormalium.pl/forum/images/smiles/icon_square.gif)
kiedyś to oglądałam, ale to było lata temu... próbuję zasysnąć z emulka

-
- Senior forum
- Kontakt:
-