Co Wam się ostatnio śniło?
-
- Dyskusjoholik
-
- Dyskusjoholik
Mnie się wszystkie sprawdzają, po przetłumaczeniu ich w senniku (nie byle jakim). Ostatnio dostałem ostrzeżenie i dokładnie jak się czułem we śnie, tak czułem się w realu w pewnej sytuacji i wiedząc co będzie dalej, jak się działo we śnie, to zmieniłem sobie plany i nic się nie stało
[ Dodano: 2007-12-09, 12:38 ]
Poliku
"DF nie było to śmieszne..."
Jak dla kogo

[ Dodano: 2007-12-09, 12:38 ]
Poliku
"DF nie było to śmieszne..."
Jak dla kogo

-
- Dyskusjoholik
no to tylko dla ciebie w takim razie... a co do sennika to kiedyś mi się śniło że byłem w lesie i znalazłem obciętą stopę potem lazłem dalej i znalazłem ciało bez stopy z wbitym nożem w kręgosłup no i sprawdziłem co to znaczy w senniku i się nie sprawdzilo
"Jeśli zabałaganione biurko jest znakiem zabałaganionego umysłu, znakiem czego jest puste biurko?"
- Albert Einstein
- Albert Einstein
-
- Dyskusjoholik
Bo, jeśli patrzyłeś do pierwszego z brzegu sennika, to nic dziwnego... Wiecie przecież jaka jest różnica pomiędzy horoskopem ze szmatławca, a takim, który został "stworzony" przez osobę znającą się na rzeczy... Senniki mają to samo.
A ostatnio, znaczy dzisiaj mi się nic nie śniło, ale ulga dla psychy, poprostu rewelacja
A ostatnio, znaczy dzisiaj mi się nic nie śniło, ale ulga dla psychy, poprostu rewelacja

- Ivellios
- Administrator
- Imię i nazwisko: Marek Sęk
- Nastrój:
- Kontakt:
[hide]Sen z Supermanem w jednej z głównych ról. Najpierw jakaś defilada supermanów, w tle leci piosenka z tekstem a'la "zapieprzanie 1000 kilometrów na godzinę to dla niego nic" (?
). Potem scena w basenie. Próbowałem odbić Supermanowi cleric...
n/c
[/hide]

n/c

Nie lubię warszawskich fryzjerów i kwietniowych wilkołaków. Bo nie. I już.
Kiedyś śniło mi się że koło mnie na działce na wsi wprowadziła się dziewczyna. Bardzo dobrze nam się ze sobą przebywało itp. Zaprosiła mnie do siebie do domu. Tak siedząc u niej w pokoju z ciekawości wziąłem pudełko z płytami. Oglądam co tam ciekawego ma ( było kilka nazw które znałem) oraz jakiś zespół który nazywał się (chyba) na H (i też było w nim B ale nie jestem pewny na 100 %). Nigdy nie słyszałem wcześniej tej nazwy. Jakoś przykuła ona moją uwagę. Jak się obudziłem to z ciekawości zajrzałem do googli czy takie coś istnieje. Zespołu nie było, ale okazało się że jest to nazwisko jakiegoś rodu z okresu XV - XVII w., chyba włoskiego albo francuskiego. Miał on coś wspólnego z kradynałami (albo jakimiś innymi wysokimi urzędnikami kościelnymi), że niesprawiedliwie dochodzili do władzy i takie tam.
Mieliście kiedyś coś podobnego ? Może to coś znaczyć ?
Z drugiej strony cieszyłbym się gdyby ktoś kojarzył to nazwisko i mi je podał, bo zapomniałem. Albo jakiś spis kardynałów z tamtego okresu ?
Mieliście kiedyś coś podobnego ? Może to coś znaczyć ?
Z drugiej strony cieszyłbym się gdyby ktoś kojarzył to nazwisko i mi je podał, bo zapomniałem. Albo jakiś spis kardynałów z tamtego okresu ?
-
- Dyskusjoholik
ja dzisiaj miałem okropny sen... siedziałem w domu i znalazłem w lodówce ser... zacząłem go jeść i nagle zaczęły z niego wychodzić karaluchy i larwy któe weszły mi do ust... ja je próbowałem wypluć wyciągać itd. i się obudziłem... nie brzydzę się robaków ale tak blisko moich ust i w ustach to przesada
"Jeśli zabałaganione biurko jest znakiem zabałaganionego umysłu, znakiem czego jest puste biurko?"
- Albert Einstein
- Albert Einstein
W poniedziałek miałem oddać auto na przegląd. We śnie dzien prędzej miałem rozmowę z facetem z warsztatu, był to tak wyrazisty sen jak rzadko kiedy, bez problemu zapamiętałem całą rozmowe. Jednak nic z tej rozmowy nie sprawdziło się pare godzin pózniej na warsztacie
"Jestem fanem nauki ale nie jej ślepym wyznawcą"
To nie moje powiedzenie ale lubię je jak najbardziej
https://www.facebook.com/arek.czaja
To nie moje powiedzenie ale lubię je jak najbardziej
https://www.facebook.com/arek.czaja
- Ivellios
- Administrator
- Imię i nazwisko: Marek Sęk
- Nastrój:
- Kontakt:
Ja miałem dzisiaj sen jak z horroru 
Stoję sobie u mojego nauczyciela od fagotu w salce w szkole muzycznej. Z młodszym kolegą rozpakowujemy jakieś żarówki. Wtem otwieram jedno opakowanie, patrzę, a tam wewnątrz jednej żarówki pszczoła wielkości garści!
Upuściłem ze strachu żarówkę którą wtedy trzymałem w ręce. Rozbiła się.
Ale to nie była na szczęście ta z pszczołą...

Stoję sobie u mojego nauczyciela od fagotu w salce w szkole muzycznej. Z młodszym kolegą rozpakowujemy jakieś żarówki. Wtem otwieram jedno opakowanie, patrzę, a tam wewnątrz jednej żarówki pszczoła wielkości garści!
Upuściłem ze strachu żarówkę którą wtedy trzymałem w ręce. Rozbiła się.
Ale to nie była na szczęście ta z pszczołą...
Nie lubię warszawskich fryzjerów i kwietniowych wilkołaków. Bo nie. I już.
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Oj mi się różne rzeczy śniły przez tę parę dni... ale mało pamiętam... Jakieś zmienianie się w ognistego ducha, służba u Szatana... ale wiem że to nie jest raczej normalne kiedyś mi się śniło że duch mnie zżerał tzn. stawałem się duchem a jeszcze kiedyś o zwierzętach-widmach
.// i jeszcze ostatnio mi się śniło o człowieku, który miał kryształ w oku, i ten kryształ zmieniał jego zachowanie tzn. kolo miał przejawy agresji... zna się któś na tłumaczeniu snów?
.// i jeszcze ostatnio mi się śniło o człowieku, który miał kryształ w oku, i ten kryształ zmieniał jego zachowanie tzn. kolo miał przejawy agresji... zna się któś na tłumaczeniu snów?

miłej śmierci... i tego co po niej
-
- Dyskusjoholik
hee przecież twój avatar to twarz kobiety i napis AVATARS to co on ma do obalenia nieba??a na celu snu miałem obalenie świętości nieba...
Stąd mój awatar
a mi się ostatnio śniło, że walczyłem z kimś na katany i wygrałem potem walczyłem na wojnie jakiejś dawno temu ale kiedy to nie pamiętam no i też krew się lała a na końcu całowałem się z jakąś dziewczyną / jakoś taki nie poukładany ten sen xD
- Albert Einstein
- Albert Einstein
Ja miałem w czerwcu bardzo realny sen. Miałem jechać na 3-dniową wycieczkę z całą klasą do Zakopanego. Śniło mi się, że idę jakimś kamiennym chodnikiem, patrzę się w ziemię, a po obu moich stronach są drewniane krzyże..idzie przede mną mój kolega (już nie pamiętam jaki
) i przechodzi on między dwojga ludzi...ja próbowałem też między nimi przejść ( a dokładnie - po lewej mojej stronie był chłopak, niski blondyn z brązową koszulką - a po prawej jakiś wysoki tłuścioch
w koszulce czerwonej) i ten po prawej stronie przywalił mi z bara
ja obruciłem głowe on też i przez chwilkę na siebie patrzyliśmy. Po tym obudziłem się
. W 2 dzień wycieczki jestem na jednym z zakopiańskich cmenatarzy, przede mną wchodzi kolega ja patrze w zimię i ... koleś w czerwonej koszulce pociągnął mi zbara...wtedy poczułem takie dziwne przerażenie. Od tamtej pory .. coraz częściej mam takie zdarzenia, że pomyśle o czymś i to się dzieje (ale nie zawsze
) np: rozmawiałem na "spotkaniu rodzinnym" o tym, że nie mam rowera, a tydzień pozniej wygrałem rower !!...rozmawiałem z moją mamą, że moje ryby długo zdychają i jakoś się nie zanosi zeby zdechły..nastepnego dnia rano patrze...a moja rybka pływa do gory brzuchem...sory ze się rozpisalem ale musialem się z kimś tym podzielić !!!:P ... a zeby nie bylo zadnej dyskusji - ja wam nie wciskam kitow, bo nie po to zalożyłem sobie konto zeby teraz was bajerowac
Pozdro
[ Dodano: 2007-12-28, 22:57 ]
Jeden błąd - rozmawiałem o tym, że moje ryby długo żyją i nie zanosi się żeby umarły...przypomniałem sobie jeszcze jedną rzecz...miałem jechać do Anglii (między innymi Stonehenge
:P) no ale musiałem jeszcze zapłacić jedna rate. Ide tak i myśle właśnie o tym, wchodze do domu a tu kartka na stole i pisze " masz tu pieniądze, idź zapłacić rate" może to co pisze jest głupie ale mi się wydaje to nienormalne 

[ Dodano: 2007-12-28, 22:57 ]
Jeden błąd - rozmawiałem o tym, że moje ryby długo żyją i nie zanosi się żeby umarły...przypomniałem sobie jeszcze jedną rzecz...miałem jechać do Anglii (między innymi Stonehenge

-
- Dyskusjoholik
ostatnio mam bardzo wojenne sny... moj ostatni sen był w świecie Naruto... no i walczyłem miotałem kunaiami, shurikenami... uzywalem roznych jutsu itd. itp. podobają mi się takie sny!!

- Albert Einstein
- Albert Einstein
-