Co się dzieje?
Co się dzieje?
Od Kilku Miesięcy Mam " Sny o Owadach" I Humanoidach Owadach no i Właśnie Wczoraj Widziałem Widziałem takiego niestety nie mam jego zdjecia ale wygląda Jak Wielka Modliszka Ktoś Wie co to mogło Być (Nie bylem Pijany ani nie jestem Niepoczytalny)
-
- Nowa Krew
Re: Co się dzieje?
hm może za dużo o tym myślisz..nasze sny są powodowane emocjami np. Czekam na cos i bardzo o tym myśle zagwarantowane że to mi się przyśni i może nawet w straszny sposób.. ja na twoim miejscu poczytałabym coś o emocjach wpływajacych na mózg..a to co widzisz może wydawac się realne wiec nie przejmuj się tylko się wycisz i zapomnij o tym i nie myśl tak dużo 

- IteratorZX81
- Bardzo wtajemniczony
Każdy z nas ma czasem dziwne sny. Najważniejsze aby się wyluzować i nie myśleć o tym. Przypomnij sobie kiedy pierwszy raz miałeś taki sen.
Może oglądałeś poprzedniego dnia program o owadach na Animal Planet czy innym kanale przyrodniczym? Proszę, masz winowajcę.
Jak nie, no to po prostu wyluzuj się i nie myśl o tym, z czasem to się rozluźni, minie - piszę z doświadczenia.
Może oglądałeś poprzedniego dnia program o owadach na Animal Planet czy innym kanale przyrodniczym? Proszę, masz winowajcę.
Jak nie, no to po prostu wyluzuj się i nie myśl o tym, z czasem to się rozluźni, minie - piszę z doświadczenia.
Niech się wali, niech się pali, niech świat spustoszeje...
Życie w kosmosie na pewno jest. A to czy są to szare/zielone/niebieskie ludziki, czy tylko roślinki i zwierzątka to inna sprawa.
14 ciastek, a 9 dzieci. Kto to poleci? Jak on to skleci?
Życie w kosmosie na pewno jest. A to czy są to szare/zielone/niebieskie ludziki, czy tylko roślinki i zwierzątka to inna sprawa.
14 ciastek, a 9 dzieci. Kto to poleci? Jak on to skleci?
Najważniejsze to nie brać sobie takich snów do serca, może faktycznie jak wyżej już wspomniano oglądałeś jakieś filmy o owadach, czytałeś coś, niekoniecznie musiało to być niedawno, może kilka miesięcy temu, a owy obraz ''zapisał'' się po prostu w Twojej podświadomości.
A im więcej będziesz rozmyślać o tych wizjach sennych, tym częściej będą się one powtarzać.
A im więcej będziesz rozmyślać o tych wizjach sennych, tym częściej będą się one powtarzać.
-