Znaleziono 33 wyniki
- 2008-08-10, 18:18
- Forum: Rozwój duchowy
- Temat: Pytanko dotyczące medytacji
- Odpowiedzi: 14
- Odsłony: 8772
Re: Pytanko dotyczące medytacji
To ćwiczenie na odnalezienie swojego duchowego/astralnego opiekuna Weź 3 głębokie wdechy i wydechy. Z każdym oddechem kontroluj swoje ciało fizyczne, pozwól by relaksowało się coraz głębiej... Wyobraź sobie złotą energię idącą powoli od palców stóp aż do czubka Twojej głowy. Poczuj jak bardzo jesteś...
- 2008-08-10, 18:14
ODDYCHANIE SERCEM: To ćwiczenie stosuje się do rozładowania emocji w sobie i w swoim otoczeniu. Patrząc na osobę która przed chwilą mocno Cię zdenerwowała bądź wywołała się między wami kłótnia... wyobraź sobie że oddychasz przez czakram serce (środek klatki piersiowej)i w myśli lub nawet na głos pod...
- 2008-08-10, 17:22
- Temat: "trzecie oko" i różne opinie...
- Odpowiedzi: 8
- Odsłony: 10517
Re: "trzecie oko" i różne opinie...
Ja od jakiegoś czasu w miejscu trzeciego oka czuje na początku a po chwili takie jag by gniecenie jakąś energią ktoś może wytłumaczyć mi co się dzieje
- 2008-08-10, 17:14
- Forum: UFO i obce cywilizacje
- Temat: rasy kosmitow
- Odpowiedzi: 119
- Odsłony: 76578
Re: rasy kosmitow
Nie wiem czy to do końca prawda ale gdzieś czytałem że ktoś miał channeling i się dowiedział że jest życie na Marsie podobne do naszego lecz jest znajduje się pod powierzchnią.Kiedyś podobno nagrano wypowiedź jakiegoś dziecka nie pamiętam ile miał lat . Wypowiedział się w taki sposób i z takimi szcz...
- 2008-08-10, 16:07
Dowiedziałem się że istnieje życie na Marsie które jest pod powierzchnią planety
- 2008-08-10, 16:01
Ćwiczenia oddechowe 5 żywiołów trzeba je wykonywać w pozycji siedzącej 1 ziemia Spleć palce,trzymając opuszki kciuków dotykające się.Zrób wydech i opróżnij płuca,napinając harę (hara miejsce pod pępkiem).Żywioł ziemi wiąże się ze śledzioną.Stanowi ona centrum fizycznego i duchowego ciała.Koncentrują...
- 2008-08-10, 14:41
W czasie medytacji najlepiej jest sobie coś wizualizować np. energię lub miejsce przestać się przejmować drobnostkami i skupić się na oddychaniu jak byś chciał to mogę ci podać parę ćwiczeń oddechowych i medytacyjnych
- 2008-07-04, 13:39
Pytanie czy istnieje tam życie mogło chodzić o np. nasz czas bądź wymiar czasami pytania kierowane w chanellingu może być nieskorygowane a czy istnieje tam życie w treść pytania mogła zawierać informację czy istnieje tam życie takie jak na Ziemi inna odpowiedź mogła by zostać przekazana jakby zapyta...
- 2008-07-02, 11:16
Można tak powiedzieć to sztuczna inteligencja , która jest świadoma swojego istnienia i wie że może przestać istnieć
- 2008-07-01, 18:16
Jak sobie przypomnę to napisze część o nich dowiedziałem się od osoby praktykującej channeling wiem jeszcze że jest pewien rodzaj cywilizacji mechanotropy ich reprezentantem tak zwanym "BOGIEM,, jest Magnus to rasa istot mechanicznych podobno kiedyś ich biologiczni twórcy początkowych maszyn wybili ...
- 2008-06-25, 23:08
Zapomniałem dodać że DRAKONI dzielą się do BOOTEANIANÓW a od ESSASANÓW jest podział na inne rasy
- 2008-06-25, 21:35
opis ras innych planet naszej galaktyki według kontaktów channelingowych LIRIANIE- rdzenni mieszkańcy Liry, czyli Założyciele dla istot z 3 gęstości przypominają fizycznie twory owadopodobne, najczęściej przyrównywalne do modliszek, patyczaków lub pasikoników. Mają ponad 2 m wzrostu, są szczupli i p...
- 2008-06-25, 21:16
- Temat: Typy NOL'i
- Odpowiedzi: 16
- Odsłony: 6311
Re: Typy NOL'i
Wiem ze to stara dyskusja ale ten NOL w kształcie trójkąta to statek bojowy jeśli chcielibyście dowiedzieć się czegoś więcej o nich bądź o innych typach to napiszcie tu