Znaleziono 109 wyniki
Wyszukiwanie zaawansowane
- autor: p1tbull
- 2006-07-26, 22:35
- Forum: Off-topic
- Temat: Kobiety sa genialne!
- Odpowiedzi: 10
- Odsłony: 605
Mamba pisze:jesteście okropni

czy wszyscy wierni faceci wyginęli razem z dinozaurami

Ja zostalem

- 2006-07-20, 23:57
- Forum: Off-topic
- Temat: Kobiety sa genialne!
- Odpowiedzi: 10
- Odsłony: 605
No to go zrobila
![Kwaśne oczko ;]](https://www.paranormalium.pl/forum/images/smiles/icon_square2.gif)
ale ja bym jej jakiegos waglika wyslal czy wybuchowa koperte jak by mi tak zrobila albo bym ja zakopal w mrowisku

- 2006-07-19, 22:14
- Forum: Ciekawostki
- Temat: Liban
- Odpowiedzi: 4
- Odsłony: 2119
Ola ale tm na bliskim wschodzi co 2 czytac nie potrafi, jak im powiedza ze maja walczyc za Allaha to beda walczyc, zwykle pranie muzgu tymbardziej szyici gdzie prawie wszystki organizacje terrorystyczne to szyici

- 2006-07-02, 23:25
- Forum: NAPISZ ARTYKUŁ
- Temat: "takie jest nasze życie jakie s± nasze my¶li.
- Odpowiedzi: 1
- Odsłony: 1749
Zuziu przeczytalem to i stwierdzam ze bardzo duzo rzeczy moze się przydac w zyciu... Choc ja stwierdzilem ze zamartwianie się i myslenie o tym co bedzie jutro jest jak dla mnie troche przesadzone. Co prawda trzeba pomyslec np. co się bedzie robic ale bez przesady po co zagladac we wlasne mysli, nie ...
- 2006-06-19, 19:55
- Forum: Rozwój duchowy
- Temat: Czym jest dla Was modlitwa?
- Odpowiedzi: 15
- Odsłony: 5539
Dla mnie modlitwa jest czyms co pozwala mi się poobcowac blizej z Allahem ktoremu moge po9dzienkowac za kazdy dzien.. i oddac mu czesc...
- 2006-06-05, 17:44
- Forum: Ciekawostki
- Temat: dzieci kryształowe
- Odpowiedzi: 23
- Odsłony: 9027
LOL nie slyszalem nigdy o takich dzieciach

... wsytyd ale z drugiej strony to jak on wytrzymal pod tym drzewam 1/2 roku

- 2006-06-02, 21:27
- Forum: Rozwój duchowy
- Temat: Lipa z t± miło¶ci±...
- Odpowiedzi: 12
- Odsłony: 4533
No zes wymyslil teraz pytanie

czym jest milosc

.... Poznasz jej smak dopiero jak znajdziesz osobe ktora da ci ciepla, spokoju, szczescia i radosci a ty bedziesz wstanie te uczucia odwzajemnic

wtedy bedzie milosc

....

- 2006-05-22, 18:27
- Temat: Islam i rasizm
- Odpowiedzi: 0
- Odsłony: 1649
Islam i rasizm Sayyid Mujtaba Musavi Lari http://al-islam.org.pl/basmala.gif Jedność jest podstawą islamskiej teologii, jest więc także fundamentem islamskiej filozofii społecznej. Cała ludzkość jest jednością; jedną wielką jednostką. Jej przedstawiciele stanowią jedno społeczeństwo, włączające w r...
- 2006-05-09, 18:05
- Temat: Magiczna Turyngia
- Odpowiedzi: 0
- Odsłony: 1616
Magiczna Turyngia Autor: Artur Marek Wójtowicz Kiedy dominikanin Heinrich Kramer wystąpił w 1487 r. ze swoim www.racjonalista.pl/kk.php/d,104 , poczytny "młot na czarownice" pozostawał w Turyngii, bez zbytniego rozgłosu. Temat czarownic był bowiem na tamtejszym terenie jeszcze niepopularny. Pomimo ...
- 2006-05-01, 16:01
- Temat: Islam wobec życia po ¶mierci
- Odpowiedzi: 1
- Odsłony: 1744
Życie po śmierci -------------------- Wahid Uddeen Khan http://al-islam.org.pl/basmala.gif „Czy kiedy umrę, zostanę ponownie przywrócony do życia?” To pytanie błąka się po peryferiach świadomości nawet tych, którzy nie mają żadnych przekonań odnośnie rzeczywistości życia po śmierci; faktem jest jed...