Znaleziono 22 wyniki
- 2009-09-08, 11:13
- Forum: Off-topic
- Temat: Mała pomoc
- Odpowiedzi: 6
- Odsłony: 191
Re: Mała pomoc
W sumie tak
No dobra Panie Mod można zamykac temat bo pewnie i tak nikt nic nie napisze,pozdrawiam wszystkich.

- 2009-09-07, 23:23
Re: Mała pomoc
Coś słabiutko na forum
wszyscy niby wszystko wiedza maja taka wiedze a jednak nie potrafia odpowiedziec na proste pytania np w tym temacie,ech

- 2009-09-06, 19:17
- Forum: Ogłoszenia
- Temat: Coroczne Spotkania..
- Odpowiedzi: 43
- Odsłony: 13005
Re: Coroczne Spotkania..
Panowie i Panie ja jestem ZA a że moją pasją jest urbex wiec moge byc w kazdym zakatku polski wiec jesli macie jakies plany co do spotkania to piszcie :) Do tego co mogę dodac,znam bardzo duzo klimatycznych miejsc gdzie mozna bylo by się spotkac,np: Czołowo opuszczona jednostka wojskowa w srodku las...
- 2009-09-06, 19:13
- Forum: Hipnoza, psionika (PSI)
- Temat: Ruszanie glosnikiem...
- Odpowiedzi: 45
- Odsłony: 13709
Re: Ruszanie glosnikiem...
Tajmnicza moc amfetaminy ,heheheeh no niezle,chyba moc tej chemi ktora w tym swinstwie jest 

- 2009-09-05, 23:23
- Forum: Życie po śmierci
- Temat: ślady stóp
- Odpowiedzi: 8
- Odsłony: 2237
Re: ślady stóp
Czytajac ten temat cos mi się przypomnialo,kidys a dokladniej 4lata temu robiono remont balkonow no i wiadomo robotnicy czasami przechodzili przez przedpkoj i byly slady butow,jednak po odejsciu pracownikow podloga byla starta i nikogo nie bylo w domu,przychodzac z bratem do domu zobaczylismy 3 slab...
- 2009-09-05, 23:00
Mała pomoc
Witam wszystkich,zwracam się do wszystkich o małą pomoc odnosnie miesc nawiedzonych badz tez w ktorych "straszy" potrzebuje takich onformacji poniewaz rozpoczynam wspolprace ze znanym badaczem Marcinem Mizerą jeśli posiadacie namiary na miejsca w/w to prosze o pw badz wpisujcie tutaj,dziekuje z gory...
- 2009-03-10, 18:40
- Forum: Ciekawostki
- Temat: Różne dziwne zjawiska
- Odpowiedzi: 116
- Odsłony: 42609
Re: Różne dziwne zjawiska
moge tez wam nagrac cos takiego nad zalewem szale
tyle ze dziura jest wielka,to poprostu jak napisal Arek rura utrzymujaca stan wody bla bla bla 

- 2009-03-10, 13:13
- Temat: Miejsca opuszczone
- Odpowiedzi: 39
- Odsłony: 13929
Re: Miejsca opuszczone
fajna ta parowozownia,gdzie to dokladnie jest?Moze się kopsne tam,teraz planuje jechac do Miedzyrzecza zobaczyc te najwieksze umocnienia w europie,lub do Borne Sulimowo tam jest odlot 

- 2009-03-09, 23:51
Jager dawaj linka,FAK chyba się rozumiemy
skad jestes?pewnie z jakiegos daleka odemnie kurdeeeeee 

- 2009-03-09, 22:23
Heh sam tego poszukuje ale powiem ci ze budomel ma w sobie cos i jest zagadkowym budynkiem,wyczuwa się w nim cos ,nie potrafie powiedziec jest to niepokuj zdenerwowanie i dziwne uczucie ,ogolnie to najniebezpieczniejszy budynek w Poznaniu,przejrzyj sobie serwisy badz wpisz BUDOMEL
- 2009-03-09, 20:30
dzoeki FaKtoMaan ,nie wiem ale ten serwis jakos tak zmienia jakosc to zdjecia z cyfrowki wiec wiesz,powinny byc dobre a tam jakos zmienia nie wiem dlaczego,mam jeszcze zdjecia z opuszczonej jednostki wojskowej w Czołowie,budomel w Poznaniu,ruiny kosciola w bylych Chojnicach i jeszcze cos 

- 2009-03-09, 14:47
http://patrz.pl/filmy/opuszczona-cegielniapiwonice/werewolf836 http://patrz.pl/filmy/opuszczony-elewatorkalisz/werewolf836 http://patrz.pl/filmy/opuszczony-elewator-w-ostrowie-wlkp/werewolf836 http://patrz.pl/filmy/opuszczona-cegielnia-kalisz-tyniec/werewolf836 http://patrz.pl/filmy/opuszczona-cegie...
- 2009-03-09, 11:26
Miejsca opuszczone
Witam,nie wiem w jakim dziale to napisac wiec pisze tutaj,wrazie czego prosze przeniesc,lubicie miejsca opuszczone?Wczoraj zrobilem 435km kolo poznania zeby pozwiedzac i mam troszke materialu z ktorym moge się podzielic,jesli chcecie piszcie,dzieki i pozdrawiam
- 2009-03-07, 20:40
- Temat: Czy chcecie?
- Odpowiedzi: 5
- Odsłony: 258
Czy chcecie?
Witam jeżdże po miejscach opuszczonych mam troche swoich zdjec i swoich prac
jeśli chcecie podam linki,pochwale się
jutro wyjazd do Owinska,Rumianek,Mosina itd wiec bedzie jeszcze wiecej zdjec,tylko piszcie czy chcecie obejrzec

- 2009-03-05, 23:05
- Forum: Energia
- Temat: Przesyłanie energii - dobrej i złej - wpływ na odbiorcę
- Odpowiedzi: 7
- Odsłony: 4186
Re: Przesyłanie energii - dobrej i złej - wpływ na odbiorcę
To zjawisko ze ktos czuje się zle przy danej osobie (ma zle samopoczucie itp)nazwane tez jest wampiryzmem,wampir wysysa dobra energie zostaiajac tylko zla co u wyssanego wystepuje slabosc nie chce mu się nic itp,mialem kilka takich zdarzen,np kierowniczka z mojej pracy jak przychodzila bylem bardzo ...
- 2009-03-05, 22:52
- Temat: OUIJA
- Odpowiedzi: 10
- Odsłony: 3512
Re: OUIJA
To teraz się zapytam,potrzebuje rady doswiadczonej osoby,jak zaczac co musze miec itp aby uzyskac jakis efekt no i ile osob
- 2009-03-05, 19:42
A moze ktos podpowie badz zna jak wypalac litery innym sposobem niz wypalarka?
- 2009-03-05, 01:02
Wlasnie to jest intrygujace Gilbert,kazdy mowi nie uzywaj tego sam itp 

- 2009-03-05, 00:16
- Forum: Świat snów
- Temat: Konsekwencje wywoływania duchów..:(
- Odpowiedzi: 45
- Odsłony: 23201
Re: Konsekwencje wywoływania duchów..:(
No ja wam powiem ze ,mialem przezycie z mlodych latek tak wiek od 14-16roku czytalem czarna magie jak i biblie szatana wiadomo szczeniackie lata ale w glowie mi się roilo,widzialem brata na balkonie w bailej koszulce ,wchodzac do domu pytam czy jest brat a starzy na to przeciez jest na nocce od 18 d...
- 2009-03-05, 00:08
Crowley,no mam problem bo zeby zrobic trcze trzeba miec wypalarke a wypalarka kosztuje np 1000zl ,to nie jest problem?wymiary itp znam lecz nie mam wypalarki