Znaleziono 7 wyniki
Wyszukiwanie zaawansowane
- autor: Quintus
- 2008-07-16, 14:54
- Forum: Aura i czakry
- Temat: Używki a czakry
- Odpowiedzi: 12
- Odsłony: 13524
Mam takie pytanie czy MJ wpływa na czakry??
Chodzi mi o to czy stosowanie MJ pomaga w rozwijaniu czakr, czy wręcz przeciwnie powoduje ich upośledzenie

- 2008-06-30, 11:18
- Forum: Energia
- Temat: połączenie dwóch osób
- Odpowiedzi: 13
- Odsłony: 6734
"Więżąc dusze w przedmiocie, i pieczętujesz, odcinasz jakiekolwiek wpływy na nią z zewnątrz, i zrywasz więź. A potem uwalniasz swoją duszę niszcząc przedmiot. Tylko, że więź może się odbudować po czymś takim, a trzymanie duszy cały czas zapieczętowanej źle wpływa na psychikę." Takie rzeczy to tylko...
- 2008-06-27, 16:18
- Forum: Świat snów
- Temat: Nie sen, nie LD więc co?
- Odpowiedzi: 4
- Odsłony: 1349
"Jestem pewna, że czułam taki ciężar na duszy. Odrzucenie." te uczucie, to tak naprawde nie były twoje lecz "generał" "Z duszą? Trochę nie rozumiem, utknęła w ścianie?" niestety źle mnie zrozumiałaś. pisząc że: "miałaś do czynienia z duszą która ze tak się wyrażę utkneła." nie chodziło mi że utknęła...
- 2008-06-24, 19:19
- Forum: OOBE, LD, podróże mentalne
- Temat: Pomoc z dusza..
- Odpowiedzi: 1
- Odsłony: 1483
niestety nie za bardo mogę ci pomóc ale spróbuję napisać wszystko co wiem a jest związane z twoim problemem. otóż: 1. napewno nie mogłeś utracić duszy, to znaczy że nie mogła napewno opuścić cię bez zostawiania połączenia między sobą a ciałem(jedynie kiedy się to zdarza to w chwili śmierci) 2. mogło...
- 2008-06-24, 19:01
- Forum: Świat snów
- Temat: Nie sen, nie LD więc co?
- Odpowiedzi: 4
- Odsłony: 1349
mam takie jedno pytanie: czy oprócz tego co widziałaś czy czułaś(trudno mi to określić) coś w rodzaju takiej pustki dookała połączone z czymśw rodzaju specyficznego rodaju cierpienia które emanuje od "generała". jeżeli tak to miałaś do czynienia z duszą która ze tak się wyrażę utkneła. Acha jeszcze ...
- 2008-06-24, 17:27
- Forum: Energia
- Temat: połączenie dwóch osób
- Odpowiedzi: 13
- Odsłony: 6734
Niestety nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie więc pytam: czy jest możliwe połączenie (nieświadome) dwóch osób w taki sposób że jeżeli jedna z tych osób odczówa silne emocje to dróga je wyczówa :?: :?: czy jest jakiś sposób przerwania takiej specyficznej więzi, i drugie pytanie z tym związane: c...