nigdy go nie przyłapalem ale teraz serio: przeciez jak nie wie o swojej naturze to niby jakim cudem będzie świadomie wysysać energie?
czyż szatan nie obiecywał ,że jeśli Ewa zje zakazany owoc to posiądzie większą wiedzę? przecież dopiero po zjedzeniu owocu odkryła ,że jest naga! przemyśl to!
Czy możesz mi powiedzieć jak ułatwić mu to pobieranie energii
Naucz go pobierania z innych źródeł niż istoty żywe, stwórz dla niego servitora, który będzie doładowywał go energią, przygotuj dla niego jakąś runę - sposobów jest mnóstwo.
czytac temat zanim cos napiszecie, to nie boli. nastepnym razem bedÄ… warny - cleric
"Potrzebujesz dużą zwierzęcą czaszkę, jako naczynie. Ludzkie są świetne, pojemne. Całą krew miesięczną sześciu różnych dziewic. Pół litra potu, jeden litr łez. Do tego trzydzieści sześć czarnych świec. Pukiel włosów ofiary. I oko nietoperza. Miksujesz to radośnie mikserem i smacznego. Tak smakuje czarna magia. Chcesz tego?" ~tak
ale co z tymi "prawdziwymi wampirami" tymi ktorzy pija krew..? Mozna takich jakos wyleczyc..? A z tego co przeczytalam to niewiem czy za "prawdziwego wampira" uwazacie kogos kto boi siÄ™ swiala i ma nadluckie moce czy raczej kogos jak Sanguinarianina? Mi chodzi o to drogie.
Unlegall__ " I znów zmierzch. Kolejny dzień dobiega końca. Choćby nie wiem jaki był piękny jego miejsce zajmie noc"
osobiście nie wieżę w wampiry które pobierają wartości odżywcze z krwi!!!
czyż szatan nie obiecywał ,że jeśli Ewa zje zakazany owoc to posiądzie większą wiedzę? przecież dopiero po zjedzeniu owocu odkryła ,że jest naga! przemyśl to!
Rejestracja: 2008-08-15, 12:04 Posty: 96 Miejscowość: Czasem lepiej jest nie wiedzieć
Temat postu: Re: Wspólczesne wampiry
Wysłany: 2009-02-17, 23:08
Wiesz kierując się wszelakimi bajkami o wampirach właśnie krew daję im energię do życia.
Wiem, że wisiałem na drzewie wśród wichrów. Całe dziewięć nocy, włócznią zraniony, oddany Odynowi: Sam samemu sobie, na tym drzewie, którego wiedza ogromna, z korzeni jego płynie. Bez chleba zostawiony i bez rogu napoju. W dół spoglądałem, podniosłem ja runy, z krzykiem je podniosłem i spadłem na ziemię.
ale mi juz nie chodzi o same wampiry tylko o tych sanguarianinow (nieumiem tego napisac) Czy oni tez czerpia z tego energie czy tylko sa jakos dziwnie uzaleznieni.?
Unlegall__ " I znów zmierzch. Kolejny dzień dobiega końca. Choćby nie wiem jaki był piękny jego miejsce zajmie noc"
ale mi juz nie chodzi o same wampiry tylko o tych sanguarianinow (nieumiem tego napisac) Czy oni tez czerpia z tego energie czy tylko sa jakos dziwnie uzaleznieni.?
Wewnętrzna potrzeba picia krwi wydaje mi się raczej uwarunkowana psychicznie. Krew jest przez nasz, ludzki żąłądek trawiona w sposób znikomy i mimo że wiadomo, zawiera białka, żelazo, inne pierwiastki oraz glukozę to więcej zyskamy robiąc sobie kanapkę z szynką i szczypiorkiem
*sanguinarianin
Człowiek jest czymś, co trzeba przezwyciężyć. ~FN
Moja teoria jest następująca: osoby nazywające siebie wampirami mają pewną blokadę w wytwarzaniu energii. Żeby być w stanie SAMEMU wytwarzać energię, potrzebują kontaktu z cudzą. Podczas wszelkich czynności "wampirycznych" tak naprawdę wytwarzają własną energię.
Zapraszam do zapoznania się z portalem poświęconym wampiryzmowi w kulturze, sztuce i przejawach współczesnych: blood-luna.ovh.org
Boże, blood.luna, przestań tworzyć infantylne teorie, bo to nie ma sensu. A ja mam taką teorię, że grawitacja jest spowodowana tym, że we wnętrzu ziemi siedzi czarny pluszowy potwór i za pomocą sześciennych macek wsysa energię z powierzchni ziemi i tak właśnie jest.
"Potrzebujesz dużą zwierzęcą czaszkę, jako naczynie. Ludzkie są świetne, pojemne. Całą krew miesięczną sześciu różnych dziewic. Pół litra potu, jeden litr łez. Do tego trzydzieści sześć czarnych świec. Pukiel włosów ofiary. I oko nietoperza. Miksujesz to radośnie mikserem i smacznego. Tak smakuje czarna magia. Chcesz tego?" ~tak
Podoba mi się ten temat z przyjemnoscią się czytało.Wiem już nie nie ma wampirów takich jak w filmie "Wywiad z Wampirem" choć jak jakaś 17 lub wiecej latka chce poznać sexy wampira mogę nim być na jedną lub dwie noce.Wiem też że są Wampiry które pobierają energie z ludzi.W tym może coś być nie podoba mi się to że Wampir pobiera energie ;/ Ale faktem jest że w towarzystwie niektórych ludzi nawet stosunkowo obcych albo miłych jest nam no powiedzmy mi jakoś nie dobrze nie czuje mrowienia czy jakiejś uciekającej energi ale no tak jakoś markotnieje,staje się cichy i w ogóle.
Voozie może to byś właśnie spowodowane tymi Wampirami ? Bo mogę bzdury pisać bo kompletnie się nie znam.
Po twoich słowach można PRAWIE na pewno uznać, że są to właśnie wampiry. Jeżeli chodzi o Magię Czerwoną (seksualną) to i tam uświadczyć można wampiry, a energia seksualna to nie byle co i naprawdę można wyrządzić szkody sobie lub innym, więc nie radzę tego próbować.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość