Chcialem powiedziec DalaS ze tluszcze w roslinach tez znajdziemy,nie jestem jakims supernaukowcem zeby zacytowac ci cala liste o roslinach ktore maja tluszcze,ale wez orzeszki,dziadkiem je otworz,i czyms ugniec je.Chyba mozesz siÄ™ dopatrzec,ze tluszcze jakie byly w orzechu przez presje wyszly... A cukrow duzo w owocach znajdziesz (praktycznie we wszystkich).
Przy odpowiednich argumentach wszystko,alez wszystko zdolam ci udowodnic...
Widzę że temat o wampirach zrobił się tematem typowo biologicznym xD
Całe nasze życie jest jak kamień rzucony w wodę. Nigdy nie wiemy, jakie kręgi zatoczymy naszym upadkiem, czyją śmierć spowodujemy i kogo uzdrowimy. Ile niepokoju wzniecimy dokoła siebie, ile katarakt zdejmiemy ze ślepych rzek.
B12 bodajże nie występuje w roślinach. Niedobór prowadzi do omdleń- byłem właśnie świadkiem, jak jedna weganka omdlewała, a do lekarza się boi pójść...
Brak dowodu na nieistnienie nie sprawia że coś istnieje.
Tak, posmakowałem kiedyś krwi Jaka, będąc uczestnikiem grupy badawczej na Syberii. Zaproponowali mi to tubylcy, ja lubię nowe doświadczenia więc nie odmówiłem, poza tym był to specjalnie zabity dla nas jak, a ja znając ich kulturę oraz wiedząc że niczego nie marnują nie mogłem odmówić ani krwi, ani oka. No cóż... ciepłe i słone, tak to można ująć.
Wojna to sztuka wprowadzania w błąd. Wojna to obszar życia lub śmierci, droga do przetrwania lub zagłady. Szczytem umiejętności jest pokonanie przeciwnika bez walki. Nie żałujcie pieniędzy, bo pieniądz w ten sposób wydany, zwróci się stukrotnie.
to j amam rade do tych oszołomów co lubia pic krew niech zapiszą się do nieustraszonych to może im się trafi takie zadanie XD jak dobrze pamietam to tm pić krew musieli jak dotrwacie do finału to napewno wamsie trafi picie krwi i zarobicie troche forsy xDa później idzcie na terapie , albo odrazu do szpitala psychitrycznego
Tak, posmakowałem kiedyś krwi Jaka, będąc uczestnikiem grupy badawczej na Syberii. Zaproponowali mi to tubylcy, ja lubię nowe doświadczenia więc nie odmówiłem, poza tym był to specjalnie zabity dla nas jak, a ja znając ich kulturę oraz wiedząc że niczego nie marnują nie mogłem odmówić ani krwi, ani oka. No cóż... ciepłe i słone, tak to można ująć.
Jestes jak Man vs Wild (jesli znasz) kiedys tez byl wlasnie na syberii,i wypil krew od jaka ktorego tubylcy upolowali,ciekawe jak to strawiles pozniej
Zapewniam że sam z siebie bym nigdy nie wypił Po prostu specjalnie go dla nas zabili, a nie chciałem ich obrazić.
Wojna to sztuka wprowadzania w błąd. Wojna to obszar życia lub śmierci, droga do przetrwania lub zagłady. Szczytem umiejętności jest pokonanie przeciwnika bez walki. Nie żałujcie pieniędzy, bo pieniądz w ten sposób wydany, zwróci się stukrotnie.
Nie wiem,czy gdybys sam byl tam,zdesperowany,czy bys napewno nie wypil takiego czegos.Pojedziemy na syberie to zabijemy jednego jaka,nazbierami krwi do kubka i wypijemy wszystko ze smirnoffem
Hmm możliwe że i bym to zrobił w krytycznej sytuacji, jednak nie tak że przyjeżdżam na Syberię, proszę ich o zabicie zwierzęcia i sam wszystko chleję
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość