Ja czasem po dobrym filmie, chciałem być wampirem. Ale raczej mieć jego moce a nie pić krwi, bo nie lubie uzależnień ( jakoś tak nie lubie jak mnie coś na tej ziemi trzyma ).
pilem krew (moją) i mi bardzo smakowała! ale wyrozłem z tego i tera raczej nie sięgam po krew tylko po winko
czyż szatan nie obiecywał ,że jeśli Ewa zje zakazany owoc to posiądzie większą wiedzę? przecież dopiero po zjedzeniu owocu odkryła ,że jest naga! przemyśl to!
Nie ma co podciągać spożywania krwi pod wampiryzm jakikolwiek... Takie moje małe, nieistotne spostrzeżenie. Ludzie, z którymi miałem do czynienia rzadko kiedy posilają się krwią. To im po prostu miesza w warstwie energetycznej ich samych, takoż otoczenia. Prawdziwy (o ile w tym przypadku można takiego słowa użyć) wampiryzm jest całkiem, całkiem czym innym. To stan "ducha", nie mający nic wspólnego z popędami...
Wiecie, że podobno do zrozumienia człowieka z poziomem IQ równym 60 potrzeba przynajmniej 160? Cóż, na niektórych spośród Was jestem po prostu za głupi
Nikt tu nie mówi że jesteśmy wampirami! A jak wcześniej wspomniałem wolę wino od krwi!
czyż szatan nie obiecywał ,że jeśli Ewa zje zakazany owoc to posiądzie większą wiedzę? przecież dopiero po zjedzeniu owocu odkryła ,że jest naga! przemyśl to!
To była ironia, człowiecze z mojego rodzinnego miasta
Tylko zastanawia mnie fakt tego, że nowe "wampiry" rosną jak grzyby po deszczu. Zjawiskowe toto.
Wiecie, że podobno do zrozumienia człowieka z poziomem IQ równym 60 potrzeba przynajmniej 160? Cóż, na niektórych spośród Was jestem po prostu za głupi
no wiesz wampiry to nie tylko człekokształtne wysysające z tętnicy krew, zmieniające się z nietoperze, byty które zabijają promienie słońca! są też wampiry energetyczne (często nieświadome tego) więc osoba pijąca krew to raczej kanibal (jak ktoś tu wcześniej mądrze wspomniał).
Ależ, ależ, drogi Panie, ja to wiem! Chodzi mi o to, że JAKIKOLWIEK wampir (czy to przekonany o wyjętej wprost z literatury fantasy swojej nieśmiertelności, czy Sanguine De Viant i jej banda, czy ktokolwiek inny) z roku na rok robią się coraz bardziej "na topie". Przez to obserwujemy ciągle rosnące zainteresowanie tymże zjawiskiem, a dzieciaki, które tego próbują, skazują tych poważniejszych "adeptów" na taplanie się w astralno - energetycznych odchodach. Robią po prostu dużo hałasu, śmiecą czym się da i gdzie się da, a kiedy robi się niebezpiecznie, to spieprzają jak najdalej.
Po - zer - stwem sobie to zwą niektórzy, ale ja i tak sądzę, że to ma więcej wspólnego z jakimś szczególnym rodzajem głupoty, dotąd nieodkrytym, który nie dość, że sam w sobie jest żenujący, to jeszcze przeszkadza innym w normalnym funkcjonowaniu.
Jeżeli wierzymy już w wampiry energetyczne to myślę , że tak samo możemy przyjąć istnienie sangów czyli wampirów spożywających krew . W końcu krew ma spore właściwości energetyczne o czym przekonali się już starożytni magowie ( ofiara z krwi) wypowiedź nawiązująca do postu Ciura ale zgadzam się z Syntheticiem , że w gronie współczesnych wampirów znajduje się wielu pozerów robiących dużo hałasu.
"Nic nie jest bardziej powszechne niż ludzie ze zmarnowanym talentem ".
Fetyszyzm krwi to przecież znane "zboczenie". Sam miałem (nie)przyjemność testować rzekome energetycznie wysokie właściwości krwi i szczerze Wam powiem, że to mocno przereklamowane. Przynajmniej z mojej, stricte neutralnej, pozycji.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość