Ja to wam powiem tak: pól litra krwi (ludzkiej) jest do kupienia za ok 80-100zł. Tylko trzeba wiedzieć, gdzie szukać...
Hehehe no jak ty masz skÄ…d to i ja mam ;-) (od Ciebie)
Temat postu:
Wysłany: 2006-07-14, 22:03
A w Bibli pisze że nie wolno pić krwi ludzkiej ani żadnego zwierzęcia bo będzie się przeklętym? A ja nie piłem, chyba że swoją oblizałem i pić nie będe!
Temat postu:
Wysłany: 2006-07-21, 19:59
Od siebie dodam jeszcze, że przy okazji ludzka krew w nadmiernej ilości jest śmiertelną trucizną dla człowieka , a samo picie dla picia i tyle to kanibalizm, nie wampiryzm.
a pfff ja bym b. chetnie spróbował tylko tak zeby moja dziewczyna się nie dowiedziała bo by ze mną zerwala heheh i koniecznie ludzkiej a nie zwierzecej
"Każdy nowy dzień
Kocha ciÄ™ jakby mniej
Każda nowa noc
W sercu amok płomień złość
Nie da się zamknąć przed nami bram
Jak wściekła błyskawica przebijemy czas
Wieczorne bulwary oddadzą nam cześć
Są rzeczy których nie da się znieść"
Są ludzie którzy piją ludzka krew.Ludzie nazwali to mianem wampiryzmu Sang. Ludzie Ci pija krew najczęściej swoich partnerów życiowych,bywa tak że żyją w grupach.Znam taką osobę i mówi że jest pobudzona wieczorem a na słońcu zdarzało jej się zemdleć kilka razy
PS;Jeżeli macie jakieś pytania,piszcie mogę z nią popisać i udzielę odpowiedzi na wasze pytania
jest pobudzona wieczorem a na słońcu zdarzało jej się zemdleć kilka razy
No to akurat nic nadzwyczajngo.
"Jeśli weźmiemy pod uwagę, że większość ludzkości jest zwyczajnie głupia, należy oczekiwać z dużym prawdopodobieństwem, iż powszechnie panujące przekonania będą raczej idiotyczne niż rozsądne."
nie mówimy o upałach. ja tez przewaznie gdy słonko mi radośnie swieci czuje się slabo, zemdlec jeszcze nie zemdlałam, ale bywa blisko. jakos nie widziałam w tym nigdy nic wampirzego za to nielubie przebywac w miejscach gdzie jest duzo ludzi bo czuje ze wysysaja ze mnie energie i pozniej ledwo na nogach stoje. np kosciolek ci wszyscy starsi ludzie mnie wykanczaja
Powiem tak...NIGDY nie wzielabym do ust cudzej krwi!!! Ani kropli!!! A co do własnej...no cóż...nawet lubię jej smak, ale chyba większość osób tak ma No i nie wiem, czemu krew ma być słodka...moja to raczej słona jest...chociaż...no ciężko smak określić dokładnie Ale co do picia krwi w ilościach większych niż parę kropelek własnej...blee
"And we tryin' to hold it all together but the devil is too clever so I'm gonna die you gonna die we gonna die Someday one day I said..."
Krew u zdrowgo człowieka powinna mieć słony, metaliczny smak, z uwagi na obecne w niej żelazo.
"Jeśli weźmiemy pod uwagę, że większość ludzkości jest zwyczajnie głupia, należy oczekiwać z dużym prawdopodobieństwem, iż powszechnie panujące przekonania będą raczej idiotyczne niż rozsądne."
Zgadzam się z Zaarą ale to ślina sprawia że krew wydaje się słodka Białykruku jeżeli znajdziesz sobie dawcę to pij do woli...Tylko najgorzej jak będziesz miał badanie krwi,nie dość że będziesz na głodzie (bo przed badaniem pić nie można) to jeszcze zabiorą Ci krew.Bycie Sangwikiem to ciągła męczarnia jak dla mnie ''bo Pić się CHCE!''
Trzeba byc skończonym deklem, żeby gustować w ludzkiej krwi. Lepiej już napić się jakiegoś mózgotrzepa, rocznik bieżący. Też czerwony, słodki, a do tego tani.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość