Kiedyś w wakacje siedziełem przy kompie gdy nagle spojezałem w okno zobaczyłem nad lasem okromną czerwoną kule patrzyłem na nią chwile i nagle z tej wielkiej wyleciało coś mniejszego taka srebrna kulka pomyślałem ze to samolot kiedy znów spojrzałem kuli już nie było. Czy ktoś mial podobnie . Kiedyś słyszałem od jednego gościa że jak bbył mały spał pod namiotem i nagle wyszedł z namiotu i nad namiotem leciał ogromny trójkąt.
Tak nieszczegolowe spotkania o UFO moge ci opisac setki. Pozatym,jesli ogladaliscie teleexpress dzis,mowili o UFO nad olsztynem,nawet jedna babka ma nagranie latajacego UFO.
Przy odpowiednich argumentach wszystko,alez wszystko zdolam ci udowodnic...
Widzę, że na siłę chcesz zwrócić na Siebie uwagę... Ale czekaj, weźmy że mówisz prawdę, ja widzę tutaj za mało szczegółów. I można po tym wnioskować, że przeczytałeś gdzieś o takim niby spotkaniu z "UFO", które takim spotkaniem nie jest bo jest to obserwacja "UFO" a nie jakieś tam spotkanie. Więc nic na siłę. Opisz całe zdarzenie szczegółowo i wtedy rozpatrzymy co tak na prawdę się stało. Pozdrawiam Adrian
„Wiele ich pojazdów jest na naszym niebie, które ja widzę i które chcą pozostać w ukryciu przed wzrokiem innych”.
Wiem, że nieobecność dowodów nie jest dowodem nieobecności. !!!!!
For many years, you have seen us as lights in the sky.
Wiemy o istnieniu życia na innych planetach, lecz najpierw powinniśmy doprowadzić do pokoju tutaj.
Niechce zracać na się bie uwagi bo jest mi to niepotrzebne pisze tylko to co widziałem
-- 2009-11-19, 18:31 --
Ok no to siedziałem przy komie w wakacje i między 12 a 1 w nocy jakiś dziwny czerwony obiekt unosił się nad lasem który znajduje się jakieś 500m od mojego domu i z dego czerwonego obiektu wyleciał mniejszy świecący obiekt taka jakby srebrne kulka czy ktoś widział cos podobnego :d opisałem najbardzie szczegułowo jak potrafiłęm:D
Ja nie sadze,moglbys ocenic mniej wiecej odlaglosc ktora jest miedzy toba a obietkiem (mowie wyraznie ocenic,co do metra dokladny nie musisz byc),i czy wiesz na 100% czy moga byc inni swiadkowie,a tak to mniej wiecej z jaka predkoscia wylatywal srebrny obiekt To tylko przyklady,mozesz jeszcze wiecej znalesc szczegolow
historii tego typu jak widaomo jest wiele i ciezko wywnioskowac i juz napewno udowodnic ktore sa prawdziwe z tej sterty falszywych . Ja wsumie raz w zyciu za dzieciaka widzialem tez ciekawe zjawisko ktore pamietam do tej pory ; ] ale kto wie moze to byla tylko moja dziecieca wyobraznia;]
przypadków takich było setki, nawet posiadam kilka nagrań przedstawiające owe zjawisko.. więc nie było by nic w tym dziwnego że to widziałeś, jeśli dla prawdziwego ufologa sprawą oczywistą jest że takie rzeczy się zdarzają..
Crowley,moze gral w warcraft czy w jakies inne gierki,ale to nie znaczy ze to wtedy robil ze pewnie swiatelko ktore z kompa lecialo moglo się pojawic na niebie,wiem ze takich przypadkow jest setki,ale to nie oznacza ze tutaj przypadek jest sklamany.Najlepszym dowodem na to jest nagranie (tak jak ta babka z olsztyna) albo pare swiadkow ktorzy by to potwierdzili.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość