Temat postu: Re: Obama ujawni prawdę o życiu innej cywilizacji?
Wysłany: 2010-03-07, 21:10
Ja powiem tak: Obama nic nie ujawni bo albo nie ma czego ujawniać albo własnie ma Moim zdaniem pewnie rząd Amerykistanu dużo wie ale Obama raczej nie zbyt wiele ma do gadania w sprawach typu "ujawnić to czy nie?"
"Jestem Polakiem - więc mam obowiązki polskie: są one tym większe i tym silniej się do nich poczuwam, im wyższy przedstawiam typ człowieka."
Wysłany: 2010-03-08, 12:48
Od czasu jak Reagan zaczął się tym interesować cały czas się mówi, że ktoś coś ujawi. I jak na razie nic co ogłoby potwierdzić jak również nic co mogłoby zaprzeczy teorii UFO. Popieram Ifara. Obama nic nie powie, bo to nie on o tym decyduje.
"Nie mógłbyś chociaż raz...tak po prostu, żeby zobaczyć jak to jest...przyjąć najprostsze i najbardziej logiczne rozwiązanie, zamiast od razu myśleć o UFO, Wielkich Stopach i innych takich...?"
Wysłany: 2010-03-29, 05:18
Rządy USA nie chce tego ujawniać, ale musi to zrobić, zanim wypapla to Obama.
Mnie osobiście głupio by było, gdybym prowadził wojnę dla pieniędzy. Podtrzymywał sztucznie gospodarkę, mój rząd był jedną wielką Mafią, a mnie kazali grać pozoranta. W dodatku latające UFO, które na to wszystko patrzy, a ja mam wam o tym powiedzieć.
Dobra, co by to nie było, dobra jest ten dzień, wychodzi Obama na mównice, jest tam logo CNN i mówi że ufo do nas przylatuje w każdy piątek po kartofle. Co dalej? Polacy wyjeżdżają na inne planety do pracy?!
Jeśli doszło by do ujawnienie, to reakcja ludzi jest niewyobrażalna swoją drogą jestem sam ciekaw Ładne zamieszanie... religie i te sprawy...
Wysłany: 2010-03-30, 06:53
Ufo i USA są już tak powikłane, skłamane że chyba nikt się już nie wyzna co prawda a co fałsz. Obojętnie co Obama by powiedział czy pokazał nie wiadomo czy to prawda czy następny manewr tej instytucji
"Jestem fanem nauki ale nie jej ślepym wyznawcą" To nie moje powiedzenie ale lubię je jak najbardziej
Wysłany: 2010-04-13, 18:41
Arek napisał(a):
Ufo i USA są już tak powikłane, skłamane że chyba nikt się już nie wyzna co prawda a co fałsz. Obojętnie co Obama by powiedział czy pokazał nie wiadomo czy to prawda czy następny manewr tej instytucji
A no wlasnie . Samo oswiadczenie nie przekona watpiacych , a Ci co wierza nie potrzebuja tego.
Wysłany: 2010-04-13, 20:18
Może to ujawnienie nie ograniczyło by się do samej wiadomości ale do ukazania dowodów. Gdyby pokazali dowody takie jak samych kosmitów i ich pojazdy wtedy każdy musiał by uwierzyć.
"Jestem Polakiem - więc mam obowiązki polskie: są one tym większe i tym silniej się do nich poczuwam, im wyższy przedstawiam typ człowieka."
Wysłany: 2010-04-13, 21:46
No dobrze, gdyby pokazali. Ale nigdy nie pokażą, dopóki nie dojdzie (jeśli dojdzie ;D ) do inwazji obcych na świat. Jaki mają w tym interes? Żaden. Sianie paniki, bo ukazując dowody na UFO, na 100% zasieliby ziarenko paniki w każdym, które z każdym dniem by rosło. Byłoby coraz więcej fałszywych doniesień na ten temat i ogólnie zapanowałby chaos.
Gorzej jak Obama okaże się kosmitą, i zdekonspiruje się sikając z palca. ;> <- ironia.
"We're jamming I wanna jam it with you, We're jamming, jamming And I hope you like jamming too" - Bob Marley "Jammin"
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość