Tak jak wyżej napisałem, chcę założyć temat gdzie można wpisywać nowe wiadomości (nie muszą być całkiem nowe) o tematyce ufo. Niekiedy jest tak że jakiś przypadek nie jest warty zakładania nowego tematu, gdzie po 2 odpowiedziach jest koniec pisania. Mam zamiar wpisywać nowości jakie uda mi się zebrać. Ale i Wy tak samo podawajcie jakieś wątki . Na początek zdarzenie sprzed paru dni:
Kamera amerykańskiego kanału telewizyjnego CNN zarejestrowało niezidentyfikowany obiekt latający, który przeleciał nad Waszyngtonem w czasie inauguracji prezydenta Baracka Obamy. To UFO – pisze "The Sun". Nagranie z obiektem znajdującym nad Kapitolem prowokuje dyskusje w amerykańskim internecie. Ludzie komentujący wideo twierdzą, że pojawiający się na niebie obiekt, nie jest podobny do ptaka, jest zbyt płaski i bez skrzydeł.
Ciemny obiekt nad Kapitolem został zarejestrowany przez kamerę CNN, kiedy ludzie po uroczystości rozchodzili się już do domów – pisze "The Sun".
widać (w spowolnieniu) jak ta ,,plama" przelatuje przy obelisku: albo to tandetny fotomontaż albo to UFO jest wielkości małego ptaka...
czyż szatan nie obiecywał ,że jeśli Ewa zje zakazany owoc to posiądzie większą wiedzę? przecież dopiero po zjedzeniu owocu odkryła ,że jest naga! przemyśl to!
To ufo jest ptakiem, żal mi doprawdy ludzi szukających wszędzie latających spodków. Niedługo zaczną szukać we własnych lodówkach.
"Jeśli weźmiemy pod uwagę, że większość ludzkości jest zwyczajnie głupia, należy oczekiwać z dużym prawdopodobieństwem, iż powszechnie panujące przekonania będą raczej idiotyczne niż rozsądne."
no cóż... kolonizacja domów już się zaczęła
czyż szatan nie obiecywał ,że jeśli Ewa zje zakazany owoc to posiądzie większą wiedzę? przecież dopiero po zjedzeniu owocu odkryła ,że jest naga! przemyśl to!
Chciałem zamieścić tu fajny artykuł, tylko, że nie moge znaleźć. Może ktoś kto też to czytał, pomógłby. Było to o takim gościu który mówił, że to Amerykańce latają na Marsa i zabijają tamtejszą ludność. Dziwne, nie?
Nadal nie znalazłem tego co chciałem, ale znalazłem coś lepszego. Podaje link forum na którym jest to zamieszczone, ponieważ pisze z telefonu i nie mogę kopiować. http://www.niewyjasnione.pl/NASA_ujawni ... t2424.html
Tak , wielu ludzi pisze że to owad albo ptak, ludzi co co ten film zobaczyli, bo przy tej szybkości tego czegoś nie można było bezpośrednim świadkom czegoś zauważyć. Naprawdę ci co tam stali na placu, nie mogli niczego zaobserwować. A tak sobie rozmyślając, to kamera ta nagrywała nie tylko te kilkanaście sekund ale na pewno z parę godzin, i chyba ktoś ten film sobie w całości oglądał. Mając na uwadze ile ptaków sobie lata, ile pyłków oraz owadów, to na tym samym kilkugodzinnym filmie można by je dużo częściej zauważyć.......... Hmmmmmm sam nie wiem
"Jestem fanem nauki ale nie jej ślepym wyznawcą" To nie moje powiedzenie ale lubię je jak najbardziej
W spowolnieniu wydaje mi się to być ziemskim samolotem, ale lata za szybko... Mógłbym przypuszczać, że to freesbe(chyba tak to się pisze) ale jest za duże.Zdaję mi się, że długość tego jest trochę większa od człowieka.
''(...)Życie jest długie... ...i czasami męczące(...)'' - JA
Artur28 Sam myślę że długość byłaby większa jakieś 2,5 do 4m. ale to tylko moje widzimisię. Crowley Tak o tych samolotach jest ciekawe, fotki zaraz skopiowałem "oczko" gdzieś miałem jakieś artykuły na ten temat, hmmmm tylko gdzie? Nie doszedłem do tego art., tam jest 100 stron i na każdej linki gdzie cię dalej posyłają. W spbotę będę miał więcej czasu to wtedy może. Jak cię interesują takie właśnie tematy to tutaj masz linka o czymś podobnym. Amerykanie lecą z obcymi na ich planetę. Miłej lektury ufo/projekt-serpo-t5576.html
Znalezione na stronie Fundacji Nautilus.
Grudzień 2008
Jak dla mnie to wygląda bardzo ciekawie, z daleka to typowa kula jakich widzi się bardzo dużo w ostatnim czasie
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość