"1. Celowo wydawali?my pilotom polecenia strzelania do UFO w nadziei, że które? wpadnie w nasze ręce i będziemy mogli wykorzystać je do celów badawczych. Następstwem tego były niekiedy nagłe eksplozje i ?mierć pilotów lub natychmiastowe zniknięcie pilota wraz z maszynš. Załogi UFO prawdopodobnie kontrolujš wszelkie poczynania naszych pilotów [...]. 2. Surowo nakazywali?my milczenie pilotom wojskowym, którzy zameldowali o pojawieniu się UFO. Nie pozwalamy im nawet dyskutować między sobš na temat po?cigów za UFO. 3. Przesłuchiwali?my, zastraszali?my i szykanowali?my wojskowych, którzy widzieli UFO, żeby ich (z wyjštkiem pilotów i astronautów) przekonać, że nie widzieli tego, co widzieli; żeby ich zastraszyć, stawiali?my przed nimi perspektywę wieloletniego więzienia [...], niektórych z nich kierowali?my do zakładów dla psychicznie chorych; osadzali?my w areszcie; niszczyli?my ich kariery wojskowe; robili?my wszystko, co tylko możliwe, aby przestraszyć ?wiadków pojawiania się UFO, wywołujšc u nich wštpliwo?ci i zmuszajšc do milczenia.
4. Przez rzeczników wojskowych i rzšdowych oraz przez naukowców rozpowszechniali?my fałszywe informacje w celu o?mieszenia wszystkich obserwacji UFO dokonanych przez osoby spoza kręgów wojskowych.
5. Zmuszali?my Federal Aviation Administration (Federalny Urzšd do spraw Lotnictwa), NASA i inne instytucje rzšdowe do dostosowania się do polityki dotyczšcej UFO, a prowadzonej przez CIA.
6. Naruszali?my ustawę o jawno?ci informacji, zatajajšc różne dokumenty.
7. Przekupywali?my pilotów cywilnych, którzy publicznie opowiadali o UFO, i zmuszali?my firmy, dla których pracowali, aby skłoniły ich do milczenia.
8. Nie potwierdzili?my żadnego z przypadków, w których w różnych punktach kuli ziemskiej samoloty cywilne traciły kontakt z kontrolš lotów lub znikały w momencie, kiedy w pobliżu znajdowały się UFO.
9. Bezwzględnie oczernili?my kilku z naszych najznamienitszych i najbardziej wiarygodnych obywateli, kiedy odważyli się opowiedzieć o zaobserwowanych przez siebie UFO, choć cały czas wiedzieli?my, że mówiš prawdę, gdyż widzieli?my te obiekty na ekranie radaru.
10. Zmuszali?my do milczenia członków Kongresu i senatorów, którzy na pro?bę swoich wyborców próbowali zdobyć jakie? informacje na temat UFO".
Wojna to sztuka wprowadzania w błąd. Wojna to obszar życia lub śmierci, droga do przetrwania lub zagłady. Szczytem umiejętności jest pokonanie przeciwnika bez walki. Nie żałujcie pieniędzy, bo pieniądz w ten sposób wydany, zwróci się stukrotnie.
No cóż... bardziej prawdopodobne iż schizofrenik będzie miał nawrót choroby niż to że osoba zdrowa do tej pory nagle zapadnie na schizofrenię i będzie mieć jednakowe symptomy i omamy... ale to taka dygresja
Co do samego tematu: Zastanawiał się ktoś nad tym? Taka mądra rasa, potrafi podróżować przez galaktyki a nie potrafi człowieka sklonować by mieć stały dostęp do materiału genetycznego... neee... musi go "porywać" co kilka lat... wiecie ile musi ich wynieść paliwo w tą i nazad do latającego talerzyka obiadowego ?
Hmm Jak się nie mylę to żaden z ludzi który był na tyle blisko, czy też w samym ufo nie opisywał zbiorników na paliwo. To jest złe rozumienie, tylko my jeszcze potrzebujemy wielkie zbiorniki paliwa żeby się gdzieś po wszechświecie poruszać, a już nie wspominam o tych wielkich rakietach nośnych które muszą być żeby w ogóle wynieść nasz statek poza ziemską atmosferę. Ufo takich problemów nie ma, ufo były widziane jak latają po niebie i w kosmosie, na pewno mają inny napęd niż nasze statki. A gdyby miały wieżć paliwo z sobą to ich rozmiary byłyby niewyobrażalne. Inną cechą która wyróżnia ufo to to że może osiągać niewyobrażalne dla nas szybkości oraz dokonuje manewry które dla nas są nieosiągalne, także nagłe znikanie mają opanowane do perfekcji, ale jak mi ostatnio Adanek pokazał na jednym z filmów już także my ludzie wiemy i budujemy (na razie prototypy) urządzenia które potrafią się zrobić "niewidzialne" . Co do klonów. Według relacji niektórych uprowadzonych to owszem były widziane na pokadach ufo "maszynerie" gdzie były produkowane hybrydy a także płody ziemskich matek. Dlaczego nie klonują sobie ludzi?. Jeżeli są już na Ziemi to mają ludzi pod dostatkiem, a kto bierze drzewo ze sobą idąc do lasu ?. Ale nie tylko ludzie ich interesują, nieraz widziano wewnątrz ufo także i żywe zwierzęta (np. ptaki ,przypadek z Emilcina) albo części zwierząt ( głowę krowy, przypadek z Niemiec).
"Jestem fanem nauki ale nie jej ślepym wyznawcą" To nie moje powiedzenie ale lubię je jak najbardziej
Faktycznie ich technologia jest dla nas niewyobrażalna, my nawet niewiemy jak się zabrać do budowania czegoś, co tak by latało, powiem więcej chyba nawet niewiele osób miało sam pomysł na budowę czegoś takiego. Obcy nas przewyższają inteligencją dzięki czemu mogą budować takie pojazdy lub wcale nie są aż tak inteligentni, powiedzmy że są jak my tylko że dysponują surowcami które tak się zachowują w przestrzeni. Ja bym jednak stawiał na ich inteligencję bo nawet jak mają jakiś wyjątkowy surowiec to my pewnie i tak nie potrafilibyśmy go wykorzystać.
"Jestem Polakiem - więc mam obowiązki polskie: są one tym większe i tym silniej się do nich poczuwam, im wyższy przedstawiam typ człowieka."
Arek, mógłbyś podesłać ten filmik o tych niewidzialnych urządzeniach (jak masz na myśli ten cylinder, który zakrzywia mikrofale, to nie, bo ja wiem o tym)
We will remember. We will fight. To reveal those who want to be revealed....
Życie w kosmosie na pewno jest. A to czy są to szare/zielone/niebieskie ludziki, czy tylko roślinki i zwierzątka to inna sprawa.
Kuj, człowieku, kuj - a pieniędzy będziesz miał w ch... erm... bardzo dużo.
Iterator Wklejam tego linka do filmu, sorry ale ja go tylko po angielsku znalazłem, Adamek miał go z polskimi napisami. Ok Jamie Mussen, 2 część z 10. Zaczyna się w 2 części w 9.00 minucie i ciągnie się do 3 części. http://www.youtube.com/watch?v=Ywglu0BA ... re=related pozdrawiam
"Jestem fanem nauki ale nie jej ślepym wyznawcą" To nie moje powiedzenie ale lubię je jak najbardziej
Ifar- mylisz kilka rzeczy. Ich poziom IQ (zakładając, że istnieją) może być taki sam, jak nasz, różnicą jest tylko poziom technologiczny- mieli czas, by odkryć rzeczy, które my dopiero poznajemy.
Brak dowodu na nieistnienie nie sprawia że coś istnieje.
Ifar- mylisz kilka rzeczy. Ich poziom IQ (zakładając, że istnieją) może być taki sam, jak nasz, różnicą jest tylko poziom technologiczny- mieli czas, by odkryć rzeczy, które my dopiero poznajemy.
słusznie, jednak sądze że inteligencja też ma tu dużo do "mówienia"
"Jestem Polakiem - więc mam obowiązki polskie: są one tym większe i tym silniej się do nich poczuwam, im wyższy przedstawiam typ człowieka."
Arek, jeśli to prawdziwe urządzenia, a nie panowie Gimp, KDenlive i Blender, to coś kiepska ta przezroczystość - i tak widać gostka, mimo, że jest półprzezroczysty. Ale Oni mogą już taką technologię posiadać.
We will remember. We will fight. To reveal those who want to be revealed....
Życie w kosmosie na pewno jest. A to czy są to szare/zielone/niebieskie ludziki, czy tylko roślinki i zwierzątka to inna sprawa.
Kuj, człowieku, kuj - a pieniędzy będziesz miał w ch... erm... bardzo dużo.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość