Z tego co czytałem Hitler i masa innych nazistów należała do pewnej sekty o której mało się wie ale prawdopodobnie robili zgromadzenia na których kontaktowali się z kimś bądź z czymś
zapomniałeś dodać że hele w których były budowane zostały zasypane a technolegie prawdopodobnie wzięli ze sobą Niemcy albo Ruski
Po wojnie wszystkie plany zgarneli amerykanie i teraz jakoś jest dziwne że właśnie najwięcej obiektów przypominających talerze zaobserwowano właśnie nad USA
Jakby nie patrzył.... Jeśli winić za to jakiś kraj to stawiam na szale SZKOPóW... Skąd się musiało to czepnąć że na fotach,zdjęciach ufo + kraj , jest Pan Niemiec a Tu taki dodatkowy link : http://www.youtube.com/watch?v=uygMAI-y ... re=related
"Tylko życie poświęcone innym warte jest przeżycia"
Tak, zgodzę się z wypowiedziami powyżej. Hitler miał duże "ała" pod kopułą jeżeli chodzi o okultyzm, w necie jest dużo informacji na ten temat. 3 -cia część filmu "Indiana Jnes" nawiązuje do tego tematu, to nie jest wymysł Spielberga od siebie, ale powiązał pewne fakty o myśli wiodącej nazistów.
ScrEam_ScaRy_Gho$t
Z tego filmu co podałeś, zauważyłem tam rysunki Viktora Schaubergera, to także ważna figura w pracach nad nazistowskimi ufo. Artykuły o rozmowach Hitlera i Schau. także są dostępne ..... chyba nawet na Paranormalium
"Jestem fanem nauki ale nie jej ślepym wyznawcą" To nie moje powiedzenie ale lubię je jak najbardziej
No prostymi słowami... Prawda odgrzebana... Tylko np. Czemu nikt się tym nie zainteresuje bardziej niż samymi ufolami. Z drugiej strony zaraz by rasiści wiesz.... buzowali się do Niemców. I tak źle i tak źle . eh No ale trzeba nie zapominać że ponoć , projekty dotyczące UFO--SZKOPY przechwycili Ruski i Amerykańce ... No ale pierwsi byli Szkopy To teraz mam kolejne pytanie .. Jak , JAKIM ,cudem byli pierwsi Niemcy ? tzn jak to się zaczeło? kiedy i od czego ?
"Tylko życie poświęcone innym warte jest przeżycia"
Czy na pewno się tym nie interesujemy? Oficjalnie ufo to bujda , a nieoficjalnie służby tajne na całym świecie zbierają informacje na temat statków ufo.
""""Jak , JAKIM ,cudem byli pierwsi Niemcy ? tzn jak to się zaczeło? kiedy i od czego ?"""""""" Często się nad tym zastanawiałem jak to zaczęło się z nazistowską technologią ufo, w necie nie ma o tym informacji żadnych. "Usczczęśliwię" was moimi rozmyślaniami: Faktem było że sam Hitler jak i paru innych z jego paczki byli zainteresowani okult., mieli władzę, mieli kasę by sfinansować co trzeba. Brakuje jednak tych ważnych informacji co i jak. Siedząc przed komputerem, w ciągu krótkiego czasu znajdziesz osoby które zajmują się chanellingiem i rzekomo mają kontakt z wyższymi sferami, czy to niematerialne byty, czy obcy jak najbardziej materialni. Na dzień dzisiejszy takie media to np. pani Jadczyk, pani Łobos albo Jane Roberts. Jest ich dużo więcej ale te 3 znam akuratnie z głowy. W tamtych latach nie było internetu co nie jest takim problemem, bo gazety, czasopisma i książki to to samo a ludzie interesujący się "kontaktami" znali dobrze kto i co umie . Jedno z sławnych klubów o tematyce paranormalnej istniał nawet już w 1895 r. Idąc dalej mą myślą to trzeba znależć takie medium które będzie współpracowało i mieć nadzieje że ten ktoś tam po drugiej stronie także będzie współpracować, a potem już tylko spisywać, inżynier ma pytania? --- pyta medium---obcy przekazują swą wiedzę inżynierom i pierwsze prototypy powstawają. W podobny sposób dobrych rad pani Łobos aż do dzisiaj czerpie korzyści ( podróże po świecie, oraz wpałaty na konto fundacji). Wiem że tych moich rozmyślań o hitlerowskich ufo nie poprę żadnym dowodem, ale idąc dalej , a raczej wrócę się tysiące lat wcześniej, to były już wojny na niebie i Zeimi opisywane w staroindyjskich pismach wojny w których i ludzie i bogowie razem walczyli po jednej stronie. Albo opowieści Starego Testamentu, gdzie aniołowie (ja to to czytam "bogowie") walczyli w obronie "ludu wybranego" np. "wyjście z Egiptu" czy "zdobycie miasta Jerycho). Jest pewna różnica jak na pewno zauważyłeś, wtedy bogowie byli wraz z ludzmi bezpośrednio zaangażowani, a z hitlerowskimi ufo już tylko pośrednio udzielając informacji a samym trzymając się na uboczu........ To takie moje przemyślenia, w pracy mogę sobie dużo myśleć i różne mi się w głowie lgną
"Jestem fanem nauki ale nie jej ślepym wyznawcą" To nie moje powiedzenie ale lubię je jak najbardziej
W staroindyjskich pismach jest zawarta budowa latających pojazdów o nazwie Vimana , podróż na księżyc a nawet opis walki z pojazdem Jaświnów (tak nazywali Atlantów). Wracając do tematu vimany poruszały się za pomocą napędu opierającego się na rtęci takiego samego napędu używały np. niemieckie Haunebu. W innych źródłach są opisane podobne budowle pojazdów ale tym razem w papirusach z Tybetu. Właśnie w tybecie było najwięcej ekspedycji i jednostek SS.
Były wojny tysiące lat temu? Gdzie są wraki, części, cokolwiek?
"Jeśli weźmiemy pod uwagę, że większość ludzkości jest zwyczajnie głupia, należy oczekiwać z dużym prawdopodobieństwem, iż powszechnie panujące przekonania będą raczej idiotyczne niż rozsądne."
Chodzi mi o "boskie pamiątki" z wojen sprzed tysięcy lat
"Jeśli weźmiemy pod uwagę, że większość ludzkości jest zwyczajnie głupia, należy oczekiwać z dużym prawdopodobieństwem, iż powszechnie panujące przekonania będą raczej idiotyczne niż rozsądne."
Jest wiele starych miast w których jest jeszcze promieniowanie albo jego szczątki , oraz stopione budowle , które zostały stopione tak samo jak budynki w Hiroshimie tylko przy większym ładunku i większej temperaturze.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość