Wiele osób wywołuje duchy... a czy można wywołać anioła lub inną postać
(tak z ciekawości pytam )
Ja słyszałem o takim czymś, że się rysuje anioła, wokół niego litery alfabetu, nastepnie na jego sercu kładzie się ostry koniec igły. Gdy się zada pytanie, igła porusza się w stronę liter, tworząc z nich wyrazy...
Serwer: 600 zł/rok | Domena Paranormalium.pl: 100 zł/rok | Wpisy typu "widział rzem ófo" oraz "leczenie wisiorkiem": bezcenne
Reklama:Już 5071 osób zarejestrowało się na Paranormalium. Paranormalium jest coraz popularniejsze, a Robert Bernatowicz ma coraz więcej nowych przyjaciół Serdecznie pozdrawiam tych wszystkich "prawie-jak-racjonalistów" i ortodoksów, którzy bez czytania i obejrzenia wszystko, co ma "paranormalne" w nazwie, wrzucają do wora z napisem "bzdury"...
Wiele osób wywołuje duchy... a czy można wywołać anioła lub inną postać
Słyszałeś kiedyś historie jak to Bóg stracił z nieba swojego "najlepszego" anioła za to że się mu sprzeciwił? Tym aniołkiem był Lucyfer a jak mi wiadomo istnieje możliwość jego przywołania.
/Majesttic
Ostatnio edytowany przez Adam, 2006-07-01, 17:34, edytowano w sumie 1 raz
Serwer: 600 zł/rok | Domena Paranormalium.pl: 100 zł/rok | Wpisy typu "widział rzem ófo" oraz "leczenie wisiorkiem": bezcenne
Reklama:Już 5071 osób zarejestrowało się na Paranormalium. Paranormalium jest coraz popularniejsze, a Robert Bernatowicz ma coraz więcej nowych przyjaciół Serdecznie pozdrawiam tych wszystkich "prawie-jak-racjonalistów" i ortodoksów, którzy bez czytania i obejrzenia wszystko, co ma "paranormalne" w nazwie, wrzucają do wora z napisem "bzdury"...
Przykro mi Ivellios ale odemnie się tego nie dowiesz Nie chce cię mieć na sumieniu Poszukaj w internecie może kiedyś trafisz na ten prawdziwy rytuał przyzwania Lucyfera ale szczerze w to watpię
/:((((((((/Majesttic
Ostatnio edytowany przez Adam, 2006-07-01, 17:38, edytowano w sumie 1 raz
Ok, a że tak zapytam, znasz kogoś kto próbował go przyzwać (ciekawość)
Tak Jest pewna grupa ludzi którzy zbierają się raz na 6 miesięcy w ustalonym wcześniej państwie i mieście Każdy z nich należy do innej "organizacji" zrzeszającej adeptow ścieszki lewej ręki Poznałem ich dzięki mojemu św. pamięci Ojcu który był członkiem tej grupy Dodam jeszcze że jest ich dwunastu a ostatnie spotkanie odbyło się w Rosji
/żeby nawet błąd zrobić w św. - sw/Majesttic
Ostatnio edytowany przez Adam, 2006-07-01, 15:21, edytowano w sumie 1 raz
Trochę brzmi mi to jak teoria spiskowa, tajne stowarzyszenia zbierające się po to żeby obgadać jakby tu opanować świat (no co, teoretykiem spisku jestem, wszędzie się takowego dopatruję )
A co do tych gości to oni sobie tak co pół roku Lucka przywołują? No to muszą być dobzi w te klocki...
A co do tych gości to oni sobie tak co pół roku Lucka przywołują? No to muszą być dobzi w te klocki...
Nie zbierają się oni po to aby wyzwać "Lucka" Tylko po to żeby wymienić się swoimi doświadczeniami i wspólnie odprawić ceremonię poświeconą Czarnej Magii
Darnok napisał(a):
A czy można znać nazwy tej organizacji?
Jak już powiedziałem nie jest to orgznizacja tylko grupa ludzi pochodząca z rożnych organizacji.
/Masz słownik w domu?/Majesttic
Ostatnio edytowany przez Adam 2006-07-01, 17:42, edytowano w sumie 2 razy
Wiesz Darnok nie chciałbym za bardzo rozpowszechniać informacji o tych organizaciach bo niektóre z nich są uważane za sekty Mogło by to zostać źle przyjęte przez uzytkowników forum A ja nie mam ochoty być podejrzewany o "sekciarstwo"
Ostatnio edytowany przez Adam 2006-07-22, 22:51, edytowano w sumie 2 razy
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość