Temat postu: Re: Wywoływanie aniołów i innych postaci
Wysłany: 2009-10-29, 22:07
pfffff Dobrego starego Lucka łatwo wywołać co ? Pewnie nie jeden z was go wywołał co? No wiadomo Lucek się nie bawi zara może łep ukręcić to wiadomo że przyjdzie.Jak się koleżką albo maniurką naiwnym opowie to się posikają pewnie jeszcze naściemniacie że był wiatr i w ogóle dom latających sztyletów. Ludzie zastanówcie się po co opowiadać takie bajki ? chyba 75% ludzi na świcie choć raz wywołało Hitlera Stalina Lucyfera i inne demony.Po co te opowiastki? Największy wróg Boga Pan ciemności i cwel na krzywy ryj miałby się fatygować do was ? Każdy pierwszy lepszy frajer ma moc na zawołanie wezwać ot tak Lucka? Ja też chce dajcie przepis.
Wysłany: 2009-11-01, 17:42
A tam, bardzo armenia się wypowiedziała/wypowiedział (sam już nie wiem jaka twoja płeć xD). Nie dziwię się, że ludzie próbujący wywołać Iblisa (Szeitana) rzeczywiście coś odczuwają (zazwyczaj stosują techniki spirytystyczne, co jest najśmieszniejsze). Różne pomniejsze byty często się wtedy podszywają pod dany byt i korzystają z twojej energii bez opamiętania. NIE RADZĘ.
"Potrzebujesz dużą zwierzęcą czaszkę, jako naczynie. Ludzkie są świetne, pojemne. Całą krew miesięczną sześciu różnych dziewic. Pół litra potu, jeden litr łez. Do tego trzydzieści sześć czarnych świec. Pukiel włosów ofiary. I oko nietoperza. Miksujesz to radośnie mikserem i smacznego. Tak smakuje czarna magia. Chcesz tego?" ~tak
Wysłany: 2009-11-02, 18:17
Podobno jest sposob na wykrycie czy to ta osoba ktora chcielismy przywolac,czy inna (np jesli jest na fotelu,czy za drzwiami,albo toz obok nas) oczywiscie to moja sugestia,nie jestem zbyt doswiadczony w spirytyzmie,dlatego tez nie bralem siÄ™ jeszcze za wywolywanie ducha.
Przy odpowiednich argumentach wszystko,alez wszystko zdolam ci udowodnic...
Wysłany: 2009-11-02, 21:14
I co z tego? Owszem, są takowe sposoby, ale dla doświadczonego Maga są one zbyteczne, bo odpowiednio odczyniony rytuał nie ma prawa się nie powieść.
"Potrzebujesz dużą zwierzęcą czaszkę, jako naczynie. Ludzkie są świetne, pojemne. Całą krew miesięczną sześciu różnych dziewic. Pół litra potu, jeden litr łez. Do tego trzydzieści sześć czarnych świec. Pukiel włosów ofiary. I oko nietoperza. Miksujesz to radośnie mikserem i smacznego. Tak smakuje czarna magia. Chcesz tego?" ~tak
Wysłany: 2009-11-03, 15:03
Było tu kilku magów. Pamiętam, że jakaś babka zajmowała się Demonolatrią, był nawet ktoś od Nekromancji, ale nie tylko to. A ja zajmuję się wszystkim po trochu jak na razie. Ewokacja/inwokacja dla samej czynności nie jest wskazana, bo to niebezpieczny teren.
Wysłany: 2009-11-08, 22:44
jak chesz przywołać anioła innego od upadłego to moja rada jest prosta módł się 20 razy dzinnie nie grzesz nei pij , nie pal , nie przeklinaj , wierz w Boga głebiej niż ktokolwiek dotąd i proś go o objawienie , albo weź naucz się OOBE (wtedy lepeij widzissz różne byty) poleć najperw do nieba poszukaj anioła pogadaj z nim i wróc na ziemie xD
PS. z tym OOBE nie żartowałem jeszcze nikt niepróbował takiego podejscia
Wysłany: 2010-06-08, 23:56
Ja zbytnio też nie ale wiesz magia to magia a przywoływanie dla niedoświadczonych to niebezpieczny grunt taki lucyfer nie da się nabrać na jakieś gierki pewie są sposoby na uwięzienie ducha ale znając życie to magia na o wiele wyższym poziomie niż jakieś psiballe.
Ostatnio edytowany przez aqu1980, 2010-06-08, 23:56, edytowano w sumie 1 raz
Wysłany: 2010-06-09, 16:43
Psiballe to nie magia, to strata czasu. A ja jestem za tym zeby przywolac swoj byt ochronny ( moze to byc i aniol, jak zwal tak zwal) . Oczywiscie nie tak od razu , najpierw trzeba zaczac od duzo bardziej podstawowych rzeczy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość