No właśnie. Czy ostatnio śnił się Wam jakiś ciekawy sen?
Dwa dni temu przeżywałam jakiś koszmar w nocy. Śnił mi się przyjemny sen nawet. Mianowicie przprowadzałam wywiad z Michałem Milowiczem. Potem jakieś bzdety mi się przyśniły. Nagle zerwałam się z łóżka i usiadłam. Zaczęłam krzyczeć i płakać. Mama zdała mi taką relację. Także to trochę pamiętam. Zastanawiam się co to mogło być...
Mnie raczej nic się nie śniło ostatniej nocy, spałem tylko 4 godziny, jaśli nie mniej, natomiast miałem niedawno taki trochę krajoznawczy sen, mianowicie chodzę sobie po Warszawie (Oh yes-stołeczne miasto Warszawa), jestem pod Sejmem... i w pewnym momencie dostrzegam... no zgadnijcie, kogo Promyczka... nie odzywałem się, stałem po drugiej stronie ulicy (a wrzeszczeć nie wypada), Promysia gdzieś poszła, a ja, nie mając lepszego zajęcia, weszłem do tego jakże sławnego cyrku na Wiejskiej No i tu koniec snu, chwilę jestem wewnątrz i budzę się
Serwer: 600 zł/rok | Domena Paranormalium.pl: 100 zł/rok | Wpisy typu "widział rzem ófo" oraz "leczenie wisiorkiem": bezcenne
Reklama:Już 5071 osób zarejestrowało się na Paranormalium. Paranormalium jest coraz popularniejsze, a Robert Bernatowicz ma coraz więcej nowych przyjaciół Serdecznie pozdrawiam tych wszystkich "prawie-jak-racjonalistów" i ortodoksów, którzy bez czytania i obejrzenia wszystko, co ma "paranormalne" w nazwie, wrzucają do wora z napisem "bzdury"...
Ostatnio edytowany przez Ivellios, 2005-06-13, 09:07, edytowano w sumie 1 raz
Temat postu:
Wysłany: 2004-09-11, 17:45
No to Å›wietnie. Ja już się ludziom Å›nie:D Hehe. Może jak będziesz w Wawie, gdzieÅ› mnie na żywo wypatrzysz. WyglÄ…dam tak samo jak na zdjęciach tylko mam włosy kręcone lub takie pofalowane. Zazwyczaj rozpuszczone. Jestem filigranowa i zatapiam się w tłum. Nie widać mnie w tłumie ( zatapiam się w nim):D Jakby co to nie gryzę;)
Miałem niedawno (czyli miech temu...) sen, że stoję na jakimÅ› placu, wokół jest ciemno, nic prawie nie widać, spostrzegam jednak, iż w małej odległoÅ›ci ode mnie stoi moja dawna przyjaciółka... (wiesz o co chodzi) No i podchodzi do mnie, gadamy, ja jÄ… próbuję za coÅ› przeprosić... a ona wbija mi nóż w serce Padam, w oczach mi się mgli, krew się leje strumieniami, umieram powolutku... a Ona stoi i patrzy się na mnie, tak jakby to była jej codziennoÅ›ć...
Ostatnio edytowany przez Ivellios, 2005-01-19, 02:21, edytowano w sumie 1 raz
Temat postu:
Wysłany: 2004-09-11, 21:00
Mojej przyjaciółce Å›niło się, że na Pawiak trafiła i tam zmarła;(;(
Miałem pod koniec maja sen, że leżę w łÃ³żku z dziewczynÄ…, którÄ… wówczas kochałem... tylko szkola, że to nie było LD
Serwer: 600 zł/rok | Domena Paranormalium.pl: 100 zł/rok | Wpisy typu "widział rzem ófo" oraz "leczenie wisiorkiem": bezcenne
Reklama:Już 5071 osób zarejestrowało się na Paranormalium. Paranormalium jest coraz popularniejsze, a Robert Bernatowicz ma coraz więcej nowych przyjaciół Serdecznie pozdrawiam tych wszystkich "prawie-jak-racjonalistów" i ortodoksów, którzy bez czytania i obejrzenia wszystko, co ma "paranormalne" w nazwie, wrzucają do wora z napisem "bzdury"...
Temat postu:
Wysłany: 2004-09-21, 08:04
Mi się dzisiaj jakiÅ› koszmar Å›nił. Stałam pod koÅ›ciołem i szukałam chętnych do gry w jakimÅ› zespole. Następnie przed owym budynkiem zaczęła biegać szalona chirurg plastyczny babka i krzyczała, że musi komuÅ› botoks wstrzyknÄ…ć, bo inaczej umrze. Zaczęła mnie gonić, ale niestety mnie dogoniła. Dostałam pełnÄ… dawkę botoksu w tyłek i urósł mi taki duży jak ma Jennifer Lopez :-( Potem nagle wylÄ…dowałam w mojej szkole w klasie tylko z czterema osobami( 2 chłopaków i ja z przyjaciółkÄ…) i ni z gruchy ni z pietruchy wpadł mi w ręce jego dziennik; coÅ› w rodzaju pamiętnika i okazało się, że on się w mnie zakochał( ) Potem jakos wylÄ…dowałam na matmie, znaczy ja z tym chłopakiem nie! ChodziliÅ›my po korytarzu i się trzymaliÅ›my . Bardzo inspirujÄ…ce jest szczególnie to, że on mnie nie lubi. Jak kiedyÅ› wspominałam stwierdził, że jestem niedojrzała, bo nie piję alkoholu i po imprezach się nie szlajam:(
Widac, ze nie lubisz goscia No to J.Lo ma konkurencje
Ja mialem taka wizje, ze na polu sasiada wyladowalo UFO, leci, leci w strone lasu pol metra nad ziemia, a ja siÄ™ temu wszystkiemu przygladam, stojac w przydomowym ogrodku...
Innym razem mialem cos takiego: Jesli ktos kiedys goscil na przedmiesciu Katowic, moze wie, gdzie jest ulica Bronislawy, tam siÄ™ zaczyna akcja snu. No wiec stoje sobie na chodniku, w reku trzymam siatke pelna lodow cassate miejscowego specjalu... chce przejsc na druga strone ulicy... i cos mnie hamuje. A przeciez w calej okolicy zywej duszy nie bylo... tu jakos sen siÄ™ urywa, po chwili spostrzegam, ze znajduje siÄ™ na odleglym o kilkaset metrow blokowisku. Znam ta okolice, domki, bloki i najgorsza szkola, w jakiej siÄ™ uczylem... ale to, co mnie uderzylo, to wlasnie brak kilku domkow stojaccych obok szkoly. Po chwili cos mnie zarzuca jeszcze dalej, do pobliskiego lasu, wprost pod torowisko... i tu znowwu cos dziwnego-normalnie biegnie w tym miejscu jeden pas torow, a tu byly cztery... usiluje przejsc-ale znowu kurna nedza cos mi nie pozwala Przejezdza pociag, ja troche siÄ™ cofam. Gdy juz odjezdza, czolgam siÄ™ na druga strone torow...
I tu koniec snu. Dwunasta po poludniu, pora wstac...
Temat postu:
Wysłany: 2004-09-21, 17:27
Cytuj:
No to J.Lo ma konkurencje
Ale ja normalnie, w rzeczywistoÅ›ci nie mam dupska jak J.Lo ( na szczęÅ›cie. Dziękuję za to siodło). Co do snu, to mojej kumpeli się dzisiaj ja z tym chłopakiem też Å›niałm
Od jakiegoÅ› czasu dręczy mnie jedna wizja - powrót do szpitala, w którym prawie rok temu się kisiłem. Nic, tylko "powrót do Ochojca", "turnus" itp. Ostatnio miałem taki sen, że siedzę przy komputerze, jest 16 listopada, gadam ze znajomym na Gadu-Gadu i oznajmiam mu, że "pojutrze wracam do Ochojca, wychodzę 7 grudnia" (rok temu wtrynili mnie tam 26 XI). Kiedy indziej zaÅ› siedzę w samym szpitalu i na kompie piszę pamiętnik, w pewnym momencie odwiedza mnie moja dawna miłoÅ›ć Na szczęÅ›cie, narazie się nie zapowiada, aby którykolwiek z tych snów się ziÅ›cił...
Temat postu:
Wysłany: 2004-10-11, 18:42
Mi się dzisiaj Å›niło, że moje spotkanie z aktorem powtórzyło się, ale już nie w szkole. TYlko na stopie prywantej. CoÅ› w rodzaju wypadu na kawę do kafejki;)
Temat postu:
Wysłany: 2004-10-12, 07:47
No i dzisiaj znowu mi się to Å›niło:/ To samo co wczoraj:/ Dziwne...
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość