Doooobrze.. dzisiaj przed zaśnięciem pijesz herbatkę, czytasz jakąś książkę, byle nie żaden kryminał i zasypiajac myślisz o rozgrywającej się fabule - jak dobrze pójdzie uda ci się wcielić w świat książki zamiast w scenki rodem z "teksańskiej masakry piłą mechaniczną"
Codziennie myślę o książkach, bo sama je piszę, ale niestety są tą horrory/romanse. To jest problem pisarza... Żyje życiem głównego bohatera...w tym przypadku bohaterki- mnie.
"Sąd sądem, ale sprawiedliwość ma być po naszej stronie."- Sami swoi
A to moja tajemnica Wolę zachować w sekrecie co piszę... Anonimowość to dobry sprzymierzeniec dla młodej pisarki....Gdyby np.matka się dowiedziała o jakiś ciekawszych momentach wydziedziczyłaby mnie Ale z tego co pamiętam to ostatnio Lea- główna bohaterka - o mało nie została zamordowana przez własnego faceta... Więcej nie powiem
Dzisiejszej nocy prawie oka nie zmrużyłem. A jak już udało mi się zasnąć, to miałem tak chore wizje, że łojezusmaryja ajamamkrzywenogi...
Na początku oglądałem sobie "Wiadomości" na tvp1. Zauważyłem najsampierw, że ekipa w tv bawiła się w przełączanie obrazu z 4:3 na panoramiczny i na odwrót Jak już skończyli to pojawił się reportaż z Brazylii. Tragedia na uczelni. Jakiś synek, podobno student akademii medycznej, poprosił swoje cztery koleżanki, żeby się rozebrały do naga i pozwoliły mu się zbadać. Ten przywiązał je do łóżka i zbadał... po czym wszystkie podpalił i uciekł o.O Wszystkie dziewczyny żywcem spłonęły - były tak mocno przywiązane do łóżek, że nim zdążyły się uwolnić i uciec, były już martwe. Ale nie to zrobiło na mnie największe wrażenie. Największy dreszcz ever przeszedł mnie, gdy w reportażu pokazano wykonany na miejscu rysunek przedstawiający całe pomieszczenie. Dwa ciała były narysowane na kolorowo, dwa na czarno-biało, i te drugie były całkowicie spopielone. Rysunek ów wywołał u mnie takie przerażenie i takie dreszcze, że jeszcze dobrych kilka minut po przebudzeniu nie mogłem się ruszyć.
Holy fuck! Never more such dreams...
Serwer: 600 zł/rok | Domena Paranormalium.pl: 100 zł/rok | Wpisy typu "widział rzem ófo" oraz "leczenie wisiorkiem": bezcenne
Reklama:Już 5071 osób zarejestrowało się na Paranormalium. Paranormalium jest coraz popularniejsze, a Robert Bernatowicz ma coraz więcej nowych przyjaciół Serdecznie pozdrawiam tych wszystkich "prawie-jak-racjonalistów" i ortodoksów, którzy bez czytania i obejrzenia wszystko, co ma "paranormalne" w nazwie, wrzucają do wora z napisem "bzdury"...
jak dziś rano się obudziłam zauważyłam, że o dziwo przespałam całą noc Całe 11 godzin. Sen pamiętałam i mimo, że nie był przyjemny nie obudziłam się w nocy. Wyszłam gdzieś ze znajomymi. Do jakiegoś pubu w górach (zimą w miniówie i cienkiej bluzce). Najwyraźniej mi to nie przeszkadzało, bo gdy wracałam nawalona rzucaliśmy się śnieżkami. W pewnym momencie z zza jakiegoś zaułku wylazł dziwny facet, a ja zaczęłam uciekać. Gonił mnie aż nie wbiegłam do lasu. Nie wiedziałam do kąd mnie niesie, ale się nie zatrzymywałam. Po jakimś czasie zgubiłam się i zaczęłam rozglądać. Potknęłam się i wpadłam twarzą w śnieg. Wtedy ktoś wbił mi nóż w nogę. Wrzasnęłam i odwróciłam się. Nade mną stał koleś w spodniach ze skóry i wyćwiekowanej kurtce. Przez przetłuszczone włosy miałam wrażenie, ze to wariat. Nie myliłam się, bo skoczył na mnie i poderżną gardło. Obudziłam się we śnie i leżałam w szpitalu. Nigdzie nie było lekarzy, więc zerwałam kroplówki i poszłam szukać łazienki. Kiedy spojrzałam w lustro zobaczyłam swoją twarz. To był przerażający widok. Na policzkach miałam wykligrafowane: ,, Zostało pięć minut do końca". Skapnęłam się, że te same słowa wypowiada zawsze babka przed końcem testów...
Ostatnio edytowany przez Leanna 2010-02-21, 01:45, edytowano w sumie 2 razy
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość