Tak by im się żyło bez Ciebie. Nie no taki żarcik. Mnie się ostatnio śniło że całowałem się z koleżanką w kościele(?), w czasie mszy na klęczkach. Też jakiś porypany sen.
Stałem ze swoją dziewczyną nad jakąś wodą, to była wysepka albo droga (coś takiego jak molo). Widzieliśmy niebezpieczne wiry na wodzie, jakieś światła na niebie, po drugiej stronie łodzie z flagami piratów i miasto a nad nim wielki napis na białej, długiej i wąskiej chorągwi - Sląsk. Toczyła się tam jakaś bitwa. To był dziwny sen. Obydwoje byliśmy zaciekawieni tą sytuacją i przechodził nas dreszczyk. Czuliśmy się też szczęśliwi. Ten sen miałem kilka dni temu. Nie pamiętam dokładnej daty.
Ja miałem taki sen ale już 1.5 roku temu ale i tak mi w pamięci utkwił... lubię sny wojenne (szkoda że mam je rzadko )... ten dawno to śniło mi się że wiochę (no hmm taka duża wiocha ale nie miasto) zaatakowały orki i cały Unisław(bo tam mieszkam) się napierdzielał z orkami... ale nie dośniłem końca ... pół roku temu śniło mi się że moi najlepsi kumple (chyba 10 nas było) mieliśmy fort w jakiejś dolinie i zombie zaczęło nas atakować (o dziwo było to w dzień ) pamiętam nawet jaką miałem broń (krótki wyszczerbiony toporek który istnieje naprawdę i jest w posiadaniu mojego kumpla )... PO PROSTU uwielbiam sny tego typu... miałem jeszcze taki porypany sen ale nie powiem bo bana dostane
Powtarzał mi się on kilka nocy z rzędu, nie był on dokładnie taki sam ale toczył się w tym samym miejscu i był podobny. Śniła mi się pustynia, wszędzie piach, nigdzie nic nie ma, stoje po środku i nie wiem w którą stronę mam iść. I zazwyczaj chodze przed siebie, i tak chodzę w kółko szukając prawdopodobnie wyjścia lub jakieś osoby która by mnie z niej wyprowadziła? Ale najlepsze jest to że, nie jest mi gorąco i nie chce mi się pić tylko ciągle tak chodze. I to właśnie mnie ciekawi bo pustynia zazwyczaj kojarzy się upałami, suchotą i z brakiem wody! Jak ktoś by był wstanie w miarę logicznie wytłumaczyć mi to byłbym wdzięczny. Pozdrawiam
Miałem dzisiaj taki chyba trochę śmieszny sen a mianowicie: słyszałem we śnie głos męski który ciągle mi powtarzał: Bo ty masz! Bo ty masz! Bo ty miałeś i ty mieć będziesz! I tak w kółko
Rejestracja: 2009-03-02, 12:22 Posty: 106 Miejscowość: A co chcecie wpaść?
Temat postu: Re: Co Wam się ostatnio śniło?
Wysłany: 2009-06-23, 15:55
Taki głupi sen miałem wczoraj,że pies mi spodnie pogryzł i zaczołem go bić... A dzisiaj mi się śniło,że uczyłem się do testu kompetencji z 3 klasy!!!
Czasami lepiej nie pytać i błądzić. Proszę userów o przestrzeganie zasad ortografi i interpunkcji! Proszę adminów o dalsze prowadzenie tak dobrego forum:) Proszę gości o rejestrowanie się na tym forum i polecanie go swoim znajomym!
Mi się śniło że z kuzynem walczymy na katany tak dla zabawy i że zabawa zamieniła się w walkę na śmierć i życie ale nie z kuzynem tylko z jakimś kolesiem ubranego w zbroje samuraja i z nim walczyłem nie wiem jak kuzyn (on w ogóle młodszy jest) bo widziałem wszystko z pierwszej osoby... próbowałem go bardziej rozwalać magią... nie wiem jaką ale jakaś tam bojowa ogólnie nie dośniłem werdyktu...
Mnie się dzisiaj śniło, że miałam spotkanie klasowe po latach na terenie kościoła 0.o i niby oglądaliśmy jakieś dziwne eksponaty, coś typu wielki grzebień z ości gigantycznej ryby, a głównym eksponatem była sztuczna prechistoryczna ryba "pływająca" w stojącym pod ścianą akwarium. Później nie wiedzieć czemu, znaleźliśmy się z tym wszystkim w mojej piwnicy i okazało się, że w południe nasze telefony komórkowe powodowały ożywanie tych eksponatów. Wszystko byłoby fajnie gdyby nie to, że ta prechistoryczna ryba jest inteligentna i mięsożerna, a na dodatek umie latać Oczywiście zaczęła wszystkich atakować i nastała panika. Skończyło się na tym, że ryba wgryzła mi się w ramię 0.o, i na tym koniec snu.
Alone we are creaing our fate and only God can change it...
Mi śniła się jakaś scena z życia... i nagle zgasła. Zobaczyłem czarny obraz, tak jakby telewizor się wyłączył. To było dość gwałtowne. Kiedy obraz zgasł energicznie otworzyłem oczy. Nie pamiętam o czym śniłem. Pamiętam tylko tyle że ta scena nagle zgasła
Rejestracja: 2009-03-02, 12:22 Posty: 106 Miejscowość: A co chcecie wpaść?
Temat postu: Re: Co Wam się ostatnio śniło?
Wysłany: 2009-06-26, 18:56
Ostatnio mi się śniło,że siedziałem na paranormalium:) ale 24h/7 Miałem postów kilka razy więcej niż Ivelios...
Czasami lepiej nie pytać i błądzić. Proszę userów o przestrzeganie zasad ortografi i interpunkcji! Proszę adminów o dalsze prowadzenie tak dobrego forum:) Proszę gości o rejestrowanie się na tym forum i polecanie go swoim znajomym!
Śniło mi się że z moją byłą się całowałem... a potem jakieś szwaby przyszły z MP40 w mundurach i hełmach i mnie zaczęli gonić ona uciekła a ja jednego zabiłem z noża i uciekałem przed dwoma jeszcze kiedy dobiegłem to milicjantów i oni pogadali i szwaby dały spokój (akcja się działa w miejscu którego nigdy nie widziałem i nie wiem czy istnieje )
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość