A tak w ogóle to Ivellios pisząc gdzieś tam "hajlhitler" przypomniał mi mój dzisiejszy sen...śnili mi się żydzi idący do komory gazowej i różne takie sceny z II wojny. Tylko nie mogę sobie przypomnieć czy byłam jedną z żydówek czy patrzyłam na to z oddali.
Całe nasze życie jest jak kamień rzucony w wodę. Nigdy nie wiemy, jakie kręgi zatoczymy naszym upadkiem, czyją śmierć spowodujemy i kogo uzdrowimy. Ile niepokoju wzniecimy dokoła siebie, ile katarakt zdejmiemy ze ślepych rzek.
Mnie ostatnio dręczył następujący sen. Byłem wampirem, chcąc sprawdzić, czy na prawdę niem jestem wziąłem do ręki krzyż, który mi wypalił w dłoni dziurę.
Ja ostatnio miałem durny sen. Stałem i napieprzałem z kałasznikowa do małego pustego fiata xD pizd! szyba poszła... pizd! poszły drzwi... pizd! poszła opona...
Serwer: 600 zł/rok | Domena Paranormalium.pl: 100 zł/rok | Wpisy typu "widział rzem ófo" oraz "leczenie wisiorkiem": bezcenne
Reklama:Już 5071 osób zarejestrowało się na Paranormalium. Paranormalium jest coraz popularniejsze, a Robert Bernatowicz ma coraz więcej nowych przyjaciół Serdecznie pozdrawiam tych wszystkich "prawie-jak-racjonalistów" i ortodoksów, którzy bez czytania i obejrzenia wszystko, co ma "paranormalne" w nazwie, wrzucają do wora z napisem "bzdury"...
Durny sen to gdyby fiat strzelał do Ciebie . Może to znak, że czas się na strzelnicę wybrać ?
"Nie mógłbyś chociaż raz...tak po prostu, żeby zobaczyć jak to jest...przyjąć najprostsze i najbardziej logiczne rozwiązanie, zamiast od razu myśleć o UFO, Wielkich Stopach i innych takich...?"
Puchar... Fascynujący sen :p Ja często miewam sny, ale jakbym Wam opowiedział treść większości z nich, to byście się zgorszyli:p Oczywiście miewam też przyzwoite sny, np. dzisiaj śniło mi się, że oblazły mnie węże. Ale ogólnie nie narzekam. Lubię koszmary.
Mnie się dzisiaj śniło, że moja "miłosna oszustka" nawiedziła Katowice, a dokładniej moją dzielnicę Nie wiem, jak jest w realu, ale we śnie trochę urosła. I znormalniała... Cóż, tyle tego dobrego że po tej znajomości pozostały przyjemne sny. Żeby tylko rzeczywistość była taka przyjemna...
Serwer: 600 zł/rok | Domena Paranormalium.pl: 100 zł/rok | Wpisy typu "widział rzem ófo" oraz "leczenie wisiorkiem": bezcenne
Reklama:Już 5071 osób zarejestrowało się na Paranormalium. Paranormalium jest coraz popularniejsze, a Robert Bernatowicz ma coraz więcej nowych przyjaciół Serdecznie pozdrawiam tych wszystkich "prawie-jak-racjonalistów" i ortodoksów, którzy bez czytania i obejrzenia wszystko, co ma "paranormalne" w nazwie, wrzucają do wora z napisem "bzdury"...
W pierwszym byłem reporterem TVP Katowice i pod Carrefourem goniłem z kamerą i aparatem jakiegoś biznesmena-oszusta...
W drugim śnie w Katowicach pod Empikiem śpiewałem razem z Guns N' Roses "Rocket Queen" xD (trza mierzyć wysoko, a co! ;P )
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość