Znajdziesz tutaj informacje, jak krok po kroku przeprowadzić seans Spirytystyczny oraz Informacje o pewnych sprawach, o których nikt nie wspomina a na pewno trafisz na nie. Usiądź wygodnie i przeczytaj ten artykuł. Pomogę odmienić Ci poglądy na temat Seansów.
Uwaga: Wszystko opieram o własne doświadczenia, o własne początki więc możesz mieć odmienne zdanie niż ja, gdyż ja mam bardzo odmienne zdanie niż to co oferuje Ci telewizja.
Seans Spirytystyczny – wielu ludzi ostrzega CiÄ™ przed Nim, wymyÅ›la niestworzone historie aby tylko wystraszyć CiÄ™ i powiedzieć jak bardzo jest zÅ‚y. DziaÅ‚ajÄ… na TwÄ… podÅ›wiadomość aby w to uwierzyÅ‚a i przyblokowaÅ‚a Ci drogÄ™ do prawdy. DzieÅ‚o Szatana – mówiÄ… księża katoliccy, ostrzegajÄ… wszÄ™dzie lecz ja tego nie zrobiÄ™. KiedyÅ› przez błędne poglÄ…dy (które mnie ograniczaÅ‚y, zaczerpniÄ™te z różnych relacji z seansów) baÅ‚em siÄ™ tego, myÅ›laÅ‚em, że coÅ› przyjdzie i od razu mnie zabije. Jednak tak nie jest ! Istoty same chcÄ… z Nami siÄ™ komunikować, jednak nieraz nie mogÄ…, nie potrafiÄ…. Seans to jedyna droga do tego. Same mi wspominaÅ‚y iż cieszÄ… siÄ™, że mogÅ‚y siÄ™ skontaktować (nie mówiÅ‚y tego dosÅ‚ownie, lecz to miaÅ‚y na myÅ›li). BłąkajÄ… siÄ™ po Ziemie nieustannie, lecz każdy o Nich zapomniaÅ‚, nikt nie chciaÅ‚ im pomóc. Przez seans mogÄ… otrzymać tÄ… pomoc, bo w koÅ„cu ktoÅ› wyciÄ…gnie im pomocnÄ… dÅ‚oÅ„. PamiÄ™taj, że takich istot które potrzebujÄ… pomocy jest masa.
Informacje Ważne:
1. Istoty przyciÄ…gajÄ… emocje które panujÄ… w danym pomieszczeniu, jeÅ›li bÄ™dziesz bardzo rozbawiony lub po alkoholu (Ty lub ktoÅ› z obecnych) to przyciÄ…gniesz Ducha Å»artownisia, który wczuje siÄ™ w tÄ™ role i bÄ™dzie sobie z Was żartowaÅ‚, bÄ™dzie chciaÅ‚ Was rozbawić…
PrzykÅ‚ad z WÅ‚asnego DoÅ›wiadczenia: PIZDA, PITOL – Tak duch okreÅ›liÅ‚ 2 osoby (miaÅ‚ podać jak siÄ™ nazywajÄ…).
Im będziecie bardziej skupienie na seansie, tym większe szanse, że sprowadzicie Istotę Wyższą. Ona nie przybędzie do Innych emocji.
Co przyjdzie gdy panujÄ… bardzo zÅ‚e, agresywne emocje ?! Nie wiem bo nie sprowadzaÅ‚em istot w takim stanie, lepiej darujcie sobie wtedy, bo z pewnoÅ›ciÄ… bÄ™dzie to zÅ‚a istota, która uwielbia agresjÄ™. Panuje tutaj taka Zasada „Podobne przyciÄ…ga Podobne” – „Żło (emocje) przyciÄ…ga ZÅ‚o” itd.
Jak postÄ…picie to już zależy od Was, nie znam waszych celów…
2. By zmienić emocje możecie stosować przeróżne rytuaÅ‚y, palić kadzideÅ‚ka co tylko Wam pomoże by wejść w WyższÄ… SferÄ™ Emocji…
3.Istoty, które przybędą na początku z pewnością nie będą pisać w Waszym języku, nie zrozumiecie Ich i nie będą logiczne (nikt nie wspominał o tym, więc ja Wam wspomnę):
Przykład z Własnego Doświadczenia: FWCIBE (miał podać w jakim kraju żył na ziemi)
4.Czytać w myślach może prawie każda istota (w jakim stopniu to zależy od ludzi, czy ktoś ma zdolności medialne, bo to ułatwia).
5.Co do miejsca, możecie wywoływać duchy w jakimkolwiek miejscu, wybierzcie takie w którym będzie Wam najlepiej, pamiętaj, że zmiana miejsc zmienia także emocję, lęki etc więc odpowiednie wybierzcie..
6.Najlepiej takie w którym będzie ciepło i będziecie mogli usiąść wygodnie (naj. W domu, na działce etc), gdyż jak będzie Wam zimno to nie wytrwacie długo i tylko sobie zaszkodzicie. Wygodna pozycja gdyż seans nie trwa 5 minut a musicie wytrwać do końca, a na męczenie się stracicie niepotrzebnie energie.
7. Krzyże, amulety i inne przedmioty, jeżeli sądzicie, że to w jakikolwiek sposób Wam pomorze, to proszę bardzo. Zróbcie wszystko byście czuli się bezpiecznie. Nie możecie tego się bać
8. CzÄ™sto Istoty bÄ™dÄ… chciaÅ‚y Was nastraszyć, że zrobiÄ… Wam krzywdÄ™, nie bierzcie sobie tego do serca, chcÄ… One w takim wypadku „nakarmić” siÄ™ Waszymi emocjami. Po dÅ‚uższej rozmowie, możecie zapytać jeszcze raz i zobaczycie, że duch zmieniÅ‚ zdanie.
9. Ważne spytajcie Istoty, która przybÄ™dzie czy nie potrzebuje pomocy, jeÅ›li siÄ™ okaże, że potrzebuje to zróbcie to już na zakoÅ„czenie seansu (powiedzcie jej, że to zrobicie, może to być modlitwa etc). Możecie powiedzieć tak (jak już bÄ™dziecie wiedzieli jak Jej pomóc, czego oczekuje, czy modlitwa czy jaka forma pomocy): „Pomożemy Tobie później ale teraz z Nami porozmawiaj OK. ?”
10.Ustalcie kto prowadzi seans, kto zadaje pytania. Niech robi to 1 osoba, a nie każdy wtrąca się. Chyba, że osoba prowadząca wyrazi na to zgodę. To nie znaczy, że macie milczeć jeśli nasunie się Wam pytanie to możecie powiedzieć do Osoby prowadzącej czy możecie o coś zapytać.
11. Pytania możecie przygotować sobie na kartce (przed seansem) aby ułatwić Wam to sprawność seansu, ale nie musicie tego robić.
12. Potrzebny jest ktoś kto będzie notować wszystkie pytania oraz odpowiedzi ducha, może On brać udział w seansie a może tylko być od notowania. To już Wasza sprawa.
To tyle, jeżeli czegoś zapomniałem to Wybaczcie. Teraz przejdźmy do seansu, krok po kroku opisze co zrobić.
PRZEBIEG SEANSU
Co jest potrzebne do seansu ?
Przeczytajcie w artykule „niezbÄ™dne przedmioty” Zobacz
Zaczynamy:
Przed seansem, otwórzcie okno (jeśli robie to w domu) by przewietrzyć pomieszczenia, jak przystąpicie do seansu zamknijcie okno.
1.Przygotujcie wszystkie przedmioty (kieliszek, świece, plansze, kartka, długopis, stolik + dodatkowe jak chcecie,)
2.Upewnijcie się, że nikt nie będzie Wam przeszkadzał.
3.Niech każda osoba, która się tam znajduje chwile się skupi (w zależności od Religi, od tego w co wierzy) pomodli się i przywoła do siebie swojego opiekuna, by ją chronił. Możecie tutaj modlić się, stosować przeróżne artefakty, symbole, talizmany. Wszystko co wzmocni Waszą psychikę i da Wam poczucie bezpieczeństwa.
4. Osoba prowadzÄ…ca zapala Å›wiece mówiÄ…c „ Niech ten OgieÅ„ Nas chroni, Jeżeli On zgaÅ›nie odejdÄ… stÄ…d wszelkie istoty z miejsca, którego przybyÅ‚y lub w miejsce, które je odeÅ›lemy. A my, dom, otoczenie i wszyscy domownicy zostanÄ… oczyszczeni”
Jest to bardzo ważne gdyż ma to ogromną moc ochronną i odsyłania duchów.. Nie zapomnicie o tym !
5. Kapłan (będę tak określał osobę prowadząca) oczyszcza kieliszek, ładując go energia. Podnosisz kieliszek nad płomień i obniżasz go tak by płomień znalazł się w kieliszku (tylko nie zbyt mocno bo zadusisz płomień). Przesuwasz w koło nad ogniem kieliszek, tak by ogień wypełnił całe wnętrze. Podnosisz kieliszek z ognia, dmuchasz w kieliszek, w jego wnętrze, został on oczyszczony. Następnie powtarzasz proces ładowania energią, 2-3 razy. Nie ma to trwać długo tylko chwile, kieliszek nie ma się mocno nagrzać bo się poparzysz.
6. KapÅ‚an stawia kieliszek na dowolnym polu na planszy, i mówi (sami ustalcie co mówić, bo to w zależnoÅ›ci co chcecie sprowadzić, podam Wam tylko przykÅ‚ad): „Przyzywamy WyższÄ…, mÄ…drÄ…, logicznÄ… IstotÄ™, która chce z Nami porozmawiać i nam coÅ› przekazać” Każdy kÅ‚adzie palec na kieliszku (nie ma znaczenia jakiej rÄ™ki, palec wskazujÄ…cy, pamiÄ™taj by trzymać luźno palec a nie uciskać kieliszek). NastÄ™pnie kapÅ‚an mówi (czasami, nie powiesz a już wykonuje Istota to co byÅ› powiedziaÅ‚) „Jeżeli jesteÅ› z nami przejdź na Tak (dowolne pole tutaj mówisz)”
7. Czekajcie cierpliwie, aż Istota przybędzie. Może to potrwać 1 sek. A może 30 min. Z tym różnie bywa. A czasami może wcale nie przybyć.
8. Jeżeli przybędzie coś a będziecie widzieć, że bardzo wolno porusza kieliszkiem, to powiedzcie jej aby poczekała, aż napełnicie kieliszek energią (zrób wtedy to co na początku, ładuj kieliszek nad płomieniem 2-3 razy). Dodatkowo starajcie się przekazać cząstkę swojej energii kieliszkowi (co za tym idzie tej istocie). Dodajcie iż ma czerpać energię ze świecy.
9.Gdy wykonacie to zauważycie iż Istota otrzymaÅ‚a dużo energii i może teraz szybko poruszać kieliszkiem…
10. Zadawajcie przygotowane pytania, spytajcie czy ma zÅ‚e zamiary wobec kogoÅ› z Was, spytajcie czy potrzebuje pomocy, skÄ…d przybywa etc, Pytania to już Wasza „dziaÅ‚ka”. Wszystko zależy jakie macie zamiary.
11.Jeżeli istota poprosi o pomoc a jej obiecaliście to zróbcie to (czyt. Punkt 12b, jeśli nie będzie chciała to czytaj punkt 12a)
12a. KapÅ‚an mówi „ZakoÅ„czymy seans. Przejdź teraz na koniec (dowolne pole). Odejdziesz w miejsce, które przybyÅ‚eÅ›/AÅ› (w zależnoÅ›ci od pÅ‚ci). Odrywamy teraz palce z kieliszka.” czyt. Punkt 13
12b. KapÅ‚an mówi: „ZakoÅ„czymy seans. Przejdź teraz na koniec (dowolne miejsce). Pomodlimy siÄ™ za Ciebie, przekażemy Ci energie miÅ‚oÅ›ci. Trafisz w miejsce, w którym bÄ™dziesz mógÅ‚/mogÅ‚a siÄ™ wiecznie rozwijać. Gdy Å›wieca zgaÅ›nie odejdziesz stÄ…d otrzymujÄ…c to o co prosiÅ‚eÅ›/AÅ›”
13. Oderwijcie palce, i zdmuchnijcie razem świece, kieliszek zestawcie z planszy.
14. Otwórzcie okno.
15. Jeśli chcecie wywołać kolejną istotę, zróbcie to (wróć do pkt. 1).
Opisałem tutaj przebieg seansu, jeśli macie pytania to pytajcie śmiało. (Oczywiście niech ktoś zapisuje informacje na kartce lub dyktafonu używajcie).
Mam nadzieje iż komuś pomógł ten artykuł chodź trochę.
I pamiÄ™taj SEAN spirytystyczny nie jest zÅ‚y, nie grzeszysz z tego powodu !! – Taki akcent na zakoÅ„czenie =)
Pozdrawiam
Nightwalkers
nightwalkers@interia.pl