odkad zginal moj brat ciagle siedze i czytam tego rodzaju ksiazki przeczytalem ja cala a takze przeczytalem jeszcze "rozmowy z bogiem " ciagle staram siÄ™ szukac jakiejs odpowiedzi. co do rodzicow nic im narazie nie mowie nie chce im sprawiadz nadzieji a pozniej zawodu jezeli nie dostane od niego zadnego znaku jak uda mi siÄ™ dostac jakas wiadomosc od niego wtedy im ja przekaze i tylko na to czekam kiedy bede mogl im powiedziec ze moj ukochany brat a ich syn jest bezpieczny i czuwa nad nami (mam taka nadzieje)i ciagle jest przy nas i siÄ™ nami opiekuje tak bardzo chcial bym byc tego pewien:(
wiem ze to grzech ale niestety nie jestem swiety a od kiedy zginal moj brat ktory byl o wiele lepszy odemnie wszystko leglo w gruzach gdzie ta sprawiedliwosc? ze ludzie ktozy zabijaja zyja dostatnio i dlugo a dobry czlowiek ginie tragicznie za mlodu????
Darnok - jeśli jest się katolikiem, to nawet RPG jest grzechem.
Paradox - jeśli spojrzysz na to racjonalnie to zobaczysz tylko, że to Ty za bardzo chcesz, żeby Twój brat był obok. Daj sobie z tym spokój, przejdź przez to, wiem, że trudno, sam straciłem ojca, ale nie masz innego wyjścia.
Możesz się uprzeć i próbować z całych sił, tak jak tylko będziesz mógł. Ale twoje chęci nie zmienią faktów. A wszystko wygląda na to że kontakty z duchami są niemożliwe. Nic na to nie poradzisz. Bo albo coś jest możliwe i możesz próbować to zrobić, albo coś nie jest możliwe i za nic w świecie tego nie zrobisz. Nie szukaj pomocy na innych forach bo jedynie możesz trafić na sprawnych oszustów, którzy najpierw cię zapytają o szczegóły dotyczące twojego brata a potem będą na podstawie tej wiedzy układać jakiś przekaz, rzekomo od twojego brata.
Możesz się uprzeć i próbować z całych sił, tak jak tylko będziesz mógł. Ale twoje chęci nie zmienią faktów. A wszystko wygląda na to że kontakty z duchami są niemożliwe. Nic na to nie poradzisz. Bo albo coś jest możliwe i możesz próbować to zrobić, albo coś nie jest możliwe i za nic w świecie tego nie zrobisz. Nie szukaj pomocy na innych forach bo jedynie możesz trafić na sprawnych oszustów, którzy najpierw cię zapytają o szczegóły dotyczące twojego brata a potem będą na podstawie tej wiedzy układać jakiś przekaz, rzekomo od twojego brata.
Forum spirytystyczne, do ktorego link podalam , nie jest takie . Nikt tam nikogo nie oszukuje, mozna duzo siÄ™ na ten temat dowiedziec , sa tam doswiadczeni ludzie. Moja rada jest taka , ze uprze siÄ™ to zrobic ( a wiem ze tak jest), radze poczekac troche czasu, nie na szybko , nie pod wplywem emocji i poszukac uczciwych ludzi, najlepiej takich , ktorzey nie robia tego dla pieniedzy i wtedy sprobowac...
nie bede za to placil mam nadzieje ze jezeli jest mi dane porozmawiac z bratem to ktos mi w tym pomoze:( jezeli kontakt z duchami jest mozliwy to moj brat napewno powie cios takiego co aby ja wiedzialem
mam nadzieje ze jezeli jest mi dane porozmawiac z bratem
A może Brat już dała Ci znak , ale za bardzo zaślepiła Cie wizja seansu i nawet tego nie zauważyłeś. Według mnie powinieneś pierw rozejrzeć się dookoła i szukać znaków, sygnałów które mógłby Ci przesłać Twój brat. Na seans przyjdzie czas...chociaż nie jestem pewna czy to rzeczywiście konieczne. Odczekaj kawałek czasu jak radzi Chantelle. Pozwól pierw opaść emocją i postaraj się podejść do tego na spokojnie. Możesz powiedzieć, że łatwo tak mówić, ale ja wiem co czujesz. W tym roku zmarło mi 6 bliskich osób, prawie miesiąc po miesiącu. Były to osoby na różny sposób mi bliskie, nie tylko rodzina, również autorytety z uczelni.
Moja rada...szukaj znaków od brata Jeśli jest choć trochę podobny do Ciebie to na pewno próbował się już z Tobą kontaktować. Tylko nie daj się przy tym zwariować.
Mam nadzieję, że znajdziesz to czego szukasz:D Powodzenia
Czy jesteśmy ludźmi, bo patrzymy w gwiazdy? Czy patrzymy w gwiazdy, bo jesteśmy ludźmi?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość