nie dogryzaj mi... ja tylko nie wiem o co ci chodzi ... dla ciebie to strata czasu a ja i tak tracę czas na bezmyślnym patrzeniu się w sufit więc nic nie mam do stracenia
Ziemiajest piękna, gdyby tylko ludzie potrafili naniej żyć
nie dogryzaj mi... ja tylko nie wiem o co ci chodzi ... dla ciebie to strata czasu a ja i tak tracę czas na bezmyślnym patrzeniu się w sufit więc nic nie mam do stracenia
To znaczy tylko tyle, że nawet świadomie żyć nie umiesz, co dopiero mówić o świadomym kontrolowaniu GIGANTYCZNYCH pokładów energii. Za dużo się naczytałaś, zostaw to albo zacznij od lekkich medytacji. Poza tym ja Ci nie dogryzam, mówię jak jest. Same ćwiczenia mogą doprowadzić do bardzo dużych ubytków energetycznych i różnorakich problemów z ćakrami. Czy wy wszyscy musicie się z marszu brać za tak skomplikowane rzeczy, a nie rozumiecie nawet zasad panujących tym światem? Jakaś plaga powstała przez tego Pottera, dajcie sobie spokój. =='
"Potrzebujesz dużą zwierzęcą czaszkę, jako naczynie. Ludzkie są świetne, pojemne. Całą krew miesięczną sześciu różnych dziewic. Pół litra potu, jeden litr łez. Do tego trzydzieści sześć czarnych świec. Pukiel włosów ofiary. I oko nietoperza. Miksujesz to radośnie mikserem i smacznego. Tak smakuje czarna magia. Chcesz tego?" ~tak
wiesz co zagiąłeś mnie teraz... "Potter"? Magia nie wiele wspólnego ma z ezoteryką powinieneś to wiedzieć, a ja nie mam zamiaru dopiero w wieku 50 lat zacząć ćwiczenia bo wtedy nic nie osiągnę bo nie zdążę ponieważ zdaje sobie sprawę z tego że może to potrwać długie lata ... i nie, nie potrafię żyć tylko po prostu mam dużo wolnego czasu ...
Witam. Juz od paru dniu interesuje siÄ™ telekineza , i lekko przesowam wykalaczke http://www.psipogbb.net/pb2/viewtopic.php?p=29381& zajrzyjcie moze to wam pomoze , mi pomoglo uwierzyc ze telekineza istnieje
już kiedyś trafiłam na te stronkę i ćwiczyłam przez tydzień z kartami i właściwie to parę razy zostały mi dwie karty i zawsze wybierałam tą która miała zostać wkurzałam się niesamowicie w tedy, a potem zaczęło mi się udawać aby as pik został mi w ręce, ale zawsze mówiłam sobie że jest to na pewno przypadek i nic więcej w końcu matematycznie również można obliczyć moje szanse na to... no i przestałam a teraz muszę od początku bo znów za pierwszym razem wyciągam tego asa
Chodziło mi o to, że powinniście nauczyć się rozróżniać fikcję literacką od faktów.
Cytuj:
Magia nie wiele wspólnego ma z ezoteryką powinieneś to wiedzieć
Powinienem, a nie wiem. Magia ma więcej wspólnego z ezoteryką niż ty kiedykolwiek zrozumiesz. Poza tym jak możesz wypowiadać się na temat, o którym nie masz pojęcia?
Cytuj:
a ja nie mam zamiaru dopiero w wieku 50 lat zacząć ćwiczenia bo wtedy nic nie osiągnę bo nie zdążę ponieważ zdaje sobie sprawę z tego że może to potrwać długie lata ...
Jak zaczniesz od telekinezy, to wyjdzie na to samo. Zacznij od medytacji i stymulowania czakr, ile razy mam to powtarzać? W ogóle co chcesz osiągnąć? Jeżeli zainteresowało Cię tylko dla tego, że będziesz mogła wypełnić czas wolny, to lepiej zamów prenumeratę Bravo Girl albo Kaczora Donalda.
Cytuj:
i nie, nie potrafię żyć tylko po prostu mam dużo wolnego czasu ...
"MÄ…drzy ludzie nigdy siÄ™ nie nudzÄ…."
P.S. Naucz się edytować posty a nie pisz jednego pod drugim, bo strasznie zaśmiecasz forum. =='
"Potrzebujesz dużą zwierzęcą czaszkę, jako naczynie. Ludzkie są świetne, pojemne. Całą krew miesięczną sześciu różnych dziewic. Pół litra potu, jeden litr łez. Do tego trzydzieści sześć czarnych świec. Pukiel włosów ofiary. I oko nietoperza. Miksujesz to radośnie mikserem i smacznego. Tak smakuje czarna magia. Chcesz tego?" ~tak
Chodziło mi o to, że powinniście nauczyć się rozróżniać fikcję literacką od faktów.
Odróżniam to ... skąd pomysł że nie?
Voozie napisał(a):
Cytuj:
Magia nie wiele wspólnego ma z ezoteryką powinieneś to wiedzieć
Powinienem, a nie wiem. Magia ma więcej wspólnego z ezoteryką niż ty kiedykolwiek zrozumiesz. Poza tym jak możesz wypowiadać się na temat, o którym nie masz pojęcia?
magia to pradawna sztuka korzystania z pomocy duchów, aniołów, lub demonów, niematerialnych bytów, a ezoteryka jest to siła umysłu
Voozie napisał(a):
Cytuj:
a ja nie mam zamiaru dopiero w wieku 50 lat zacząć ćwiczenia bo wtedy nic nie osiągnę bo nie zdążę ponieważ zdaje sobie sprawę z tego że może to potrwać długie lata ...
Jak zaczniesz od telekinezy, to wyjdzie na to samo. Zacznij od medytacji i stymulowania czakr, ile razy mam to powtarzać? W ogóle co chcesz osiągnąć? Jeżeli zainteresowało Cię tylko dla tego, że będziesz mogła wypełnić czas wolny, to lepiej zamów prenumeratę Bravo Girl albo Kaczora Donalda.
sory ale ja takich bzdur nie czytam i tobie radze rónież odłożyć te lektury jak bravo girl czy kaczor donald to robi z mózgu sieke
Voozie napisał(a):
Cytuj:
i nie, nie potrafię żyć tylko po prostu mam dużo wolnego czasu ...
Cytuj:
"MÄ…drzy ludzie nigdy siÄ™ nie nudzÄ…."
P.S. Naucz się edytować posty a nie pisz jednego pod drugim, bo strasznie zaśmiecasz forum. =='
nie jestem mądra... czy kiedyś stwierdziłam że jestem inteligentna? Co więcej wiem że nic nie wiem ... ja przybyłam tu dowiedzieć się konkretnej rzeczy a ty na mnie ciągle naskakujesz, to że napisałam iż jestem w ezoteryce nowicjuszem nie oznacza że możesz do mnie tak pisać zastanów się za nim coś napiszesz proszę
czyli od czego od medytowania? nigdy nie moge usiedzieć ... nie moge się skupić a raz jak mi się udało to 30 min (to najwięcej czasu ile potrafiłam na to poświęcić i tylko raz się tak zdarzyło) po tych 30 min czułam się jak naćpana i nie jestem pewna czy to było pozytywne uczucie... nie wyszłam po za stadium alfa mojej koleżance się udało przymnie to zrobić wejść w głębokie stadium medytacji ... zaczęła krzyczeć i dostałą jakiegoś ataku podczas medytacji, jak ją wybudziłam to ona nic nie pamiętała, najadłam się przy to strachu medytacja wyzwala to co ukrywamy więc ona wcale nie jest taka bezpieczna
Obie jesteście więc zdrowo walnięte i wkręcacie sobie jakieś chore wizje. Medytować dzieci nie umieją, a chcą się za telekinezę brać, żenada. x/
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość