Rejestracja: 2005-07-03, 19:52 Posty: 2 Miejscowość: Kazimierza Wielka
Temat postu: Wierzycie, ze koniec świata nastąpi niedługo??? PISZCIE
Wysłany: 2005-07-04, 09:34
Myślę, ze koniec świata moze niedługo nastąpić. Będziemy walić w miasta bomby jądrowe, atomowe, itp. NATO czy ONZ juz nie pomoze. Ludzie będą umierali od napromieniowania, zatrucia skazonym jedzeniem i piciem. Mój E-Mail: radekpil@o2.pl
Ale zauważcie, że wszystko się kręci zawsze koło USA... nie wiadomo czy wierzyć czy nie... koniec świata? Aj tam... nie sądzę, żeby był. Będzie dobrze... (mam nadzieję). Miejmy wszyscy nadzieję, że będzie dobrze, to będzie.
"Jeśli wiara czyni cuda, trzeba wierzyć, że się uda" -
Ale zauważcie, że wszystko się kręci zawsze koło USA...
Wiecie cio Mnie się wydaje, że jeśli już koniec świata nastąpi, to na 90% z winy Ameryki... dlaczego Bo Amerykanie co chwila wpierdzielają się w nie swój biznes, niby niosąc światu pokój. Tak naprawdę Bush uderzył na kraje arabskie nie w celu pokonania terrorystów, tylko żeby wyssać stamtąd "trochę" ropy naftowej
Serwer: 600 zł/rok | Domena Paranormalium.pl: 100 zł/rok | Wpisy typu "widział rzem ófo" oraz "leczenie wisiorkiem": bezcenne
Reklama:Już 5071 osób zarejestrowało się na Paranormalium. Paranormalium jest coraz popularniejsze, a Robert Bernatowicz ma coraz więcej nowych przyjaciół Serdecznie pozdrawiam tych wszystkich "prawie-jak-racjonalistów" i ortodoksów, którzy bez czytania i obejrzenia wszystko, co ma "paranormalne" w nazwie, wrzucają do wora z napisem "bzdury"...
No USA wymyśliło sobie jakąś krucjatę przeciwko złu całego świata, myślą że są ostatnim bastionem moralności, a bliski wschód jest wylęgarnią zła i zepsucia (a że jeszcze na tym wszystkim zarobią to już inna sprawa)
Moim zdaniem w niektórych rzeczach nie są wcale lepsi od tych "złych ludziów" których tak ostatnio tępią
Temat postu:
Wysłany: 2005-07-07, 13:46
Zgadzam się z opiniami powyżej Coś się z tym USA ostatnio dzieje... I nie zdziwiłabym się jakby przez nich wybuchła jakaś wojna,albo niewiadomo co... inne państwa tak jak oni nie szukaja dziury w całym
Mnie się wydaje, ze trzecia wojna nastapi z winy USA, ale najwiecej palce w tym maczac beda muzulmanie. Dlaczego Poniewaz Amerykanie i ich sujusznicy (w tym niestety Polska) "wlaza im w interes" pod pozorem niesienia pokoju. A przeciez oni maja swoja kulture i nie zycza sobie, aby jacys goscie z Zachodu im tam cos grzebali.
Kilka dni temu w TVP 1 byl dobry dokument o islamie, bylo przede wszystkim poruszone zagadnienie Jihadu. Jedni mowia, ze to pojecie oznacza wojne przeciwko niewiernym, inni - ze to cos zupelnie innego. Tym pierwszym taka definicje Jihadu wpaja się od najmlodszych lat w szkolach (robia to przywodcy religijni i nauczyciele-fanatycy)
Serwer: 600 zł/rok | Domena Paranormalium.pl: 100 zł/rok | Wpisy typu "widział rzem ófo" oraz "leczenie wisiorkiem": bezcenne
Reklama:Już 5071 osób zarejestrowało się na Paranormalium. Paranormalium jest coraz popularniejsze, a Robert Bernatowicz ma coraz więcej nowych przyjaciół Serdecznie pozdrawiam tych wszystkich "prawie-jak-racjonalistów" i ortodoksów, którzy bez czytania i obejrzenia wszystko, co ma "paranormalne" w nazwie, wrzucają do wora z napisem "bzdury"...
W taki biblijny koniec świata nie wierzę. W sytuacji kiedy kometa mogłaby uderzyć w Ziemię i zniszczyć nas tak jak kiedyś dinozaury też już zaczynam wątpić po tym zdarzeniu z Tempel 1, chociaż prawodpodobieństwo uderzenia komety jest bardzo małe. Pozabijać mogą się tylko ludzie i mimo, że nie myślałam, że może to szybko nastąpić, nie mogę pojąć jak można robić coś takiego jak ostatnio w Londynie. Było to przecież tak zorganizowane, że wszystko jest możliwe, przepełnione taką nienawiścią, że mi się coś takiego w głowie nie mieści. Jednak o końcu świata trochę za dużo się mówi w telewizji bo już mój biedny młodszy braciszek się boi jak słyszy coś takiego.
Jakoś Aztekowie nie przewidzieli końca swojej cywilizacji, a jeszcze przepowiadają koniec naszej , więc co do ich przepowiedni nie jestem tak całekiem przekonany
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość