Pole magnetyczne Ziemii zmienia się co ileśtam tysięcy lat, to jest normalne zachowanie planet i nie tylko, a czy bedzie to od razu miało jakiś gigantyczny wpływ na nas to nie jestem pewien
Rejestracja: 2006-01-25, 21:27 Posty: 161 Miejscowość: Zielona Góra
Temat postu:
Wysłany: 2006-03-03, 15:53
Rok 2012 jest żle policzony prawidławy czas końca piątej epoki słońca to koniec lat sześcdziesiątych ubiegłego wieku. Jest kilka wpadek naukowców, którzy obliczenia matematyczne i logiczne myślenie mają za nic liczą się wyłącznie ich urojenia, które żyją następnie własnym życiem i są bezmyślnie powielane.
To się nazywa przebiegunowanie ziemi sluchalem kiedys strefy zero w radiu park i byla o tym mowa i bedzie niezla jazda jak to się sprawdzi koles powiedzial ze na 75% sa pewnie co do tego wydarzenia
[ Dodano: 13-03-2006, 17:29 ] co do tego : 2005r. - dużo zmian, nauka pokory, rok przelotowo - konsultacyjny, zebrania, kontakty różnych gatunków Istot
nauka pokoru-śmierć papieża,kontakty różnych gatunków Istot sami wiemy ze 2005 rok przyniosl nam przez lato mase znakow w zborzu no nie i nie tylko wiec..? ocencie sami
co do tego : 2005r. - dużo zmian, nauka pokory, rok przelotowo - konsultacyjny, zebrania, kontakty różnych gatunków Istot
nauka pokoru-śmierć papieża,kontakty różnych gatunków Istot sami wiemy ze 2005 rok przyniosl nam przez lato mase znakow w zborzu no nie i nie tylko wiec..? ocencie sami
Zgadzam się W roku 2005 więcej ludzi skontaktowało się z istotami z innej planety dzieki tajemniczemu związku zwanego alkoholem etylowym. Pchani przez wewnętrzny głos wzieli do łap mikrofalówki, deski, sznurki i biegali po zbożu tworząc niezwykłe wzory i figury molekularnej budowy nieznanej do tej pory packi na muchy odkrytej przez obcą rasę gdy nastał kryzys zatkanych antygrawitacyjnych ubikacjii . Następnie w nagrode ci "wybrańcy" otrzymali autograf kosmity i zostali zabrani na nie odkrytą planetę NI-0E_M4T4K13J. Tłumacząc to na język wyższy to dla mnie totalna bzdura Znaki na zbożu to jedna z ostatnich rzeczy w jakie jestem wstanie uwierzyć.
Mniej sceptyczny jestem do zmiany biegunowości Ziemi. Z tego co pamiętam to gdy zaimplementowano fizyczny model grawitacyjny Ziemii to niespodziewanie okazało się że jakimś cudem model komputerowy pokazał że pole zmeiniło swoją biegunowośc. Ogólnie rzecz biorąć to my nawet nie wiemy czym dokładnie jest grawitacja, a ja nigdzie nie moge znaleść informacjii dlaczego ziemskie bieguny są ułożone w ten sposób a nie odwrotnie lub biegunami skierowanymi w środek .
A co do czasu katastrofy to: nasz system czasowy jest niedokładny,a po drugie jeśli Biblia mówi prawde to skoro "nie znamy dnia ani godziny" to koniec świata nie powinien nastąpić jeśli ktokolwiek będzie sądził że np: jutro ma być już koniec
Mam pewną przykrą sprawę.Otóż w przepowiedniach w bibili jest zapisek,że w 2006 roku świat chylić się bedzie ku zagładzie.a co tak nie jest? Zawalane dachy przez śnieg,ptasia grypa,tragedia na Morzu Czarnym i inne katastrofy a w nich kolejne ofiary... Może nie tak całkiem będzie chylić się ku zagładzie ale jednak coś się dzieje w tym roku..
Koniec świata przybliżają sobie sami ludzie swoim nierozsądnym postępowaniem. Niszczeniem wszystkiego dookoła wbijają sobie gwoździe do trumny... Gdyby nie działanie ludzi (lub czasem ich brak) to zdażałoby się wiele mniej katastrof...chyba (wiem dziwne mam rozumowanie X_x)
#ADRIAKOS - tak samo mógłbym powiedzieć o kilku poprzednich latach, również obfitujących w katastrofy, wojny i inne.
Wolfess - zdarzałoby się mniej katastrof, które "wyszłyby spod ręki" człowieka. Inaczej moim zdaniem ma się rzecz z katastrofami naturalnymi.
Serwer: 600 zł/rok | Domena Paranormalium.pl: 100 zł/rok | Wpisy typu "widział rzem ófo" oraz "leczenie wisiorkiem": bezcenne
Reklama:Już 5071 osób zarejestrowało się na Paranormalium. Paranormalium jest coraz popularniejsze, a Robert Bernatowicz ma coraz więcej nowych przyjaciół Serdecznie pozdrawiam tych wszystkich "prawie-jak-racjonalistów" i ortodoksów, którzy bez czytania i obejrzenia wszystko, co ma "paranormalne" w nazwie, wrzucają do wora z napisem "bzdury"...
Ale chyba ten rok jest obfity w katastrofy niż tamten co był.No wiesz czasem zapiski bibli nie kłamią i mówią prawde.NIezgadzam się z jednym.. W bibli było na pisane,że w 2006 roku będzie wojna,a wojny nie ma i raczej nie będzie...
Mija dopiero pierwszy kwartał roku, więc z tą wojną to nie byłbym tego taki pewien. Przez 9 miesięcy jeszcze wiele może się wydarzyć.
Serwer: 600 zł/rok | Domena Paranormalium.pl: 100 zł/rok | Wpisy typu "widział rzem ófo" oraz "leczenie wisiorkiem": bezcenne
Reklama:Już 5071 osób zarejestrowało się na Paranormalium. Paranormalium jest coraz popularniejsze, a Robert Bernatowicz ma coraz więcej nowych przyjaciół Serdecznie pozdrawiam tych wszystkich "prawie-jak-racjonalistów" i ortodoksów, którzy bez czytania i obejrzenia wszystko, co ma "paranormalne" w nazwie, wrzucają do wora z napisem "bzdury"...
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość