No i nawet jakby coś się miało stać to niech to chociaż potwierdzą w telewizji nie chce umierać prawiczkiem jak dla mnie to nic się nie wydarzy
KrypoArion, wydarzy siÄ™, wydarzy, chociaz nie bedzie to koniec swiata.
Wyjdziemy z mrokow sceptyzyzmu i niewiary, duchowi przewodnicy stana siÄ™ autorytetami. Wreszcie bedziemy znaczyc cos wiecej, niz "banda kretynow i swirow".
Ale co za tym idzie, pojawi siÄ™ wiecej zelfizowanych dzieciakow, wszyscy beda siÄ™ tym w mniejszej lub wiekszej mierze interesowali, co doprowadzi do fali nieudanych przywolan itd.
Prawdopodobnie "syn Bozy" znow wtedy zejdzie na ziemie, mowiac o zatraceniu czlowieczenstwa w szatanskich sztukach okultystycznych itd.
Pomyslmy, chyba nie chcemy, by do tego doszlo, co?
"Potrzebujesz dużą zwierzęcą czaszkę, jako naczynie. Ludzkie są świetne, pojemne. Całą krew miesięczną sześciu różnych dziewic. Pół litra potu, jeden litr łez. Do tego trzydzieści sześć czarnych świec. Pukiel włosów ofiary. I oko nietoperza. Miksujesz to radośnie mikserem i smacznego. Tak smakuje czarna magia. Chcesz tego?" ~tak
Wyjdziemy z mrokow sceptyzyzmu i niewiary, duchowi przewodnicy stana siÄ™ autorytetami. Wreszcie bedziemy znaczyc cos wiecej, niz "banda kretynow i swirow".
Ale co za tym idzie, pojawi siÄ™ wiecej zelfizowanych dzieciakow, wszyscy beda siÄ™ tym w mniejszej lub wiekszej mierze interesowali, co doprowadzi do fali nieudanych przywolan itd. Prawdopodobnie "syn Bozy" znow wtedy zejdzie na ziemie, mowiac o zatraceniu czlowieczenstwa w szatanskich sztukach okultystycznych itd.
nieźle to wszystka napisałeś szczególnie ten początek
ta jakby Syn Boży ponownie z szedł na ziemie to bym był jedynym który by się do góry nie dostał
Ja chce tylko przypomnieć, że sam Bóg powiedział- nie znasz dnia ani godziny. Jeżeli ktoś uznaje się tutaj za katolika, przeczy przy okazji naukom katolickim.
Brak dowodu na nieistnienie nie sprawia że coś istnieje.
Krypo prawiczek ? (he he) dobre;] to działaj wariacie;] idz na kurs ,,uwodzenia kobiet,, Do tematu: Darnok ma racje nie znasz ani dnia ani godziny.
Ale jeśli z tym 2012 ma być koniec to co ma się stać?
Ja kiedyś oglądałem pewien program że w tym właśnie roku(to była przepowiednia) ,,będziemy chodzili po krwi,na ulicach będzie tylko krew,, i tylko krew i krew;] a od czego to się zacznie? to tego nikt niepowiedział;]
Życie jest jak puszka pandory,jest jak zagadka... "Nie wiem czy będzie 4ta Wojna Światowa , ale 3cia będzie trwała zaledwie chwile..."
Szczerze wam powiem że nie wierze w koniec w 2012, nawet jeśli różne channelingi to potwierdzają, chyba nawet sam Edgar C. jak się nie mylę?.
A jeśli się wydarzy to i tak będzie za póżno by żalować
pozdrawiam Arek
"Jestem fanem nauki ale nie jej ślepym wyznawcą" To nie moje powiedzenie ale lubię je jak najbardziej
Koniec świata jest - jak twierdzi większość religii- częścią boskiego planu, który jest niezrozumiały dla człowieka i jest przed człowiekiem ukryty. Dlatego przyjmując tłumaczenie religijne - nie ma szans abyśmy wcześniej poznali datę końca świata.
Voozie Swoją droga widzę, ze wstydzisz się tego, że jesteś człowiekiem. Być może nie jesteśmy idealni ale idealni są tylko Bogowie.
A co do duchowych przewodników - wielu duchowych przewodników to wiele odmiennych spojrzeń na to samo - a to z reguły prowadzi do konfliktów.
Hugon, spostrzegawczy jestes(to nie jest sarkazm). Chociaz widze to troche inaczej, niz myslisz. Wstyd mi, ze zmuszony jestem zyc w takim, a nie innym spoleczenstwie. I zarazem w tak kruchej cywilizacji, ktora potrafi zniszczyc pierwszy lepszy kataklizm.
Don Lui$, "a rzeki splyna krwia i blablabla", mozesz to sobie BARDZO roznie interpretowac.
"Potrzebujesz dużą zwierzęcą czaszkę, jako naczynie. Ludzkie są świetne, pojemne. Całą krew miesięczną sześciu różnych dziewic. Pół litra potu, jeden litr łez. Do tego trzydzieści sześć czarnych świec. Pukiel włosów ofiary. I oko nietoperza. Miksujesz to radośnie mikserem i smacznego. Tak smakuje czarna magia. Chcesz tego?" ~tak
Co do społeczeństwa to zgadzam się z Tobą. Czasami mnie również ogarnia wstyd. Co do cywilizacji to uważam, ze nie ma takiej cywilizacji, która okazałaby się niezniszczalna. I niestety - jeżeli chodzi o siły natury to niezależnie od poziomu rozwoju technicznego czy nawet duchowego i tak z nimi nie jesteśmy w stanie wygrać.
Krypo prawiczek ? (he he) dobre;] to działaj wariacie;] idz na kurs ,,uwodzenia kobiet,,
ja mam 14 lat człowiek a do tematu przepowiednie są przepowiedniami kiedyś na pewno słoneczko nam zgaśnie a następnie my stracimy naszą planete i się skończy
[ Dodano: 2008-02-11, 21:08 ] co do tych rzek to albo ktoś farbe wyleje lub inne chemikalia albo ciężarówki wiozące krew dla potrzebujących wpadną do rzeki a może mi ktoś powiedzieć gdzie moge tą przepowiednie z krwią przeczytać
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość