Zgadzam się. Nie wiem czy pamiętacie ile się mówiło o dniu 06.06.06. I co z tego wyszło? Nic. Była mowa o Apokalipsie, klęskach żywiołowych, katastrofach nuklearnych. Mówiło się tyle bzdur, że niektórzy ludzie wręcz panikowali, szli do księdza i prosili o ostateczne rozgrzeszenie itp. W rzeczywistości, poza tym, że do kin wszedł fil "Omen", nie stało się nic, co mogłoby się w jakikolwiek sposób wiązać z datą zawierającą trzy cyfry 6.
..::Nie ma rzeczy niemożliwych. Niemożliwe zajmuje po prostu więcej czasu::..
Zamiast debat lepiej załątwiajcie sobie budkę z hot dogami pod stadionem to przynajmniej zarobicie .
mam wyższe ambicje Będę popcorn roznosił P
Oglądałem to "Nie do Wiary" dzisiaj i troszkę pachnie ściemą. Ta kobieta przeżyła śmierć kliniczną, ooo super znam kilka takich osób i jakoś od razu nie opowiadają że czują się w egipcie jak u sebie w domu i o tym kiedy nastąpi koniec świata. Ta hipnoza też jakoś "nie teges" wyglądała Może się mylę, ale moim zdaniem to postać stworzona na potrzeby tego odcinka, "żeby ludzie uwierzyli"...
Zahipnotyzowana osoba bardzo łatwo ulega autosugestii chce się przypodobać hipnotyzerowi a granica między prawdą a wyobrażnią jest tam bardzo płynna...
CZEMU STOISZ JAK MUMIA PRZED LUSTREM CZEMU ŚMIEJESZ SIĘ I NARAZ PŁACZESZ NAUCZYLI CIĘ GIĄĆ KARK DO KOLAN W WYCIERAĆ IM BUTY KRAWATEM OTO TY PRZECIĘTNY OBYWATEL
Ale nie zawsze zahipnotyzowana osoba ma owego hipnotyzera, niekiedy sama "wchodzi" w trans w którym ma przekaz i sama z niego wychodzi.
Co do tej kobiety, to może dodam że jej od początku nic a nic nie wierzono, wszystko za bajki uważano. Dowodów żądano a najlepiej w Polsce bo Egipt daleko. W jakiejś sesji w koncu Samuel bo tak nazywać chce się ten "byt" zaczął dawać namiary gdzie i jak kopać tu na terenie Polski. Chodzi o pozostałości Swiatowida w okolicach Wrocławia .........
11 czerwca 2006, podawano cos wogule do wiadomosci publicznej, bo ja nic nie slyszalem.
[ Dodano: 2007-10-20, 19:20 ] Szukałem se ciekawostek o 2012 i prosze znalazłem artykuł o błędzie w obliczeniach : " Ostatnio otrzymaliśmy sygnał, że błąd wynosi 5 lat, a prawdziwa data „końca ery” będzie miała miejsce 21 grudnia, ale... tego roku! /czyli 2007/" Najpoważniejszym argumentem przemawiającym za rokiem 2012 jest koniec kalendarza Majów w 2012 roku (pisaliśmy o tym wielokrotnie). Ostatnio jednak w środowiskach osób zajmujących się tym zagadnieniem nastąpiło małe zamieszanie, gdyż pojawiły się teorie, że... data „przebiegunowania” jest błędnie podana, gdyż nie uwzględnia wielu czynników, które wpłynęły na „błędny rok”. "
Według przepowiedni bytów z Kasjopei to ten koniec świata ( o którym my gadamy że nastąpi w 2012) to ma się wydarzyć w ciągu 18 lat, począwszy od 1994r. Jak na razie nic nie słychać o tej grupie komet co mają nam zagrażać
pozdrawiam Ar
"Jestem fanem nauki ale nie jej ślepym wyznawcą" To nie moje powiedzenie ale lubię je jak najbardziej
Proponuje zapytać własnych opiekunów, co ma nastąpić.
Mnie jakoś bez pytania podsyłają "przepowiednie", dzisiaj mnie męczyła gigantyczna powódż... i to nawet nie we śnie, tylko jak już widziałem pokój, czyli na jawie. Kilka dni wcześniej, jakieś spadające kamienie, jeszcze wcześniej, gigantyczna "kometa" lecąca w strone gdańska... tak się wystraszyłem, że pod wieczór nie mogłem spać, ze strachu oczywiście.
Ta kometa to jest prawdziwa, wczoraj w wiadomościach o niej gadali (ale nie o gdańsku),powódż też była w tamtym tygodniu.
Jak pytam swojego ducha o coś to tylko mi zsyła sny o seksie w ostatnim czasie to chyba coś znaczy ale nawet mi na myśl nie przyszło by go za to zganić
"Jestem fanem nauki ale nie jej ślepym wyznawcą" To nie moje powiedzenie ale lubię je jak najbardziej
Ło matko Arku.
Seks przed końcem świata to nawet fajna sprawa - inni umrą w męczarniach
Komety bywają okrągłe? Mnie się okrągła, jak kula, albo księżyc, chropowata "kometa", czy jakaś skała wulkaniczna śniła, była tak duża, że z przerażenia nie mogłem się ruszyć, jak ją widziałem. Takie slow motion było.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość