Temat postu: Re: Przepowiednie Krzysztofa Jackowskiego
Wysłany: 2009-12-12, 08:18
Arek napisał(a):
Z kryzysem było tak: Wtedy gospodarka na całym świecie miała tylko jeden kierunek, do góry. I ta przepowieść należy mu się.
Oj pozwolę się nie zgodzic. Na świecie jest tak, że jeśli gospodarka nakierowana jest do góry i rzeczywiście tak, to prędzej czy później Zjednoczone Emiraty Amerykistanu coś spierniczą. Pogadamy za 4-5 lat, kiedy dolar będzie stał po 5 zł i za 7-8 lat, kiedy znowu spadnie do 2 zł.
Wysłany: 2009-12-12, 12:05
To naturalne że jeśli jest hossa na giełdach i i gospodarka pnie się do przodu to po jakimś czasie musi nastąpić kryzys. Jackowski jest jednym z kilku osób którzy przewidzieli ten kryzys tylko inni pozostają w jego cieniu.
Wysłany: 2009-12-13, 04:31
Spooky, oczywiście że masz rację, po tym jak gospodarka idzie tylko w górę ,nadejdzie czas że zacznie spadać. I odwrotnie. Tak samo z wojnami. USA od wietnamu nie prowadziła wojen i kiedyś musiało sią znów zacząć, tak samo wojna w Palestynie trwa już kilkadzieścia lat i kiedyś się skończy to wiadomo!!!!! . Jak ktoś zna dokładny rok i go przepowie zostanie ogłoszony jasnowidzem. Jackowski przepowiedział kiedy nastąpi załamanie na giełdzie z dokładością do pory roku, a nie że kiedyś. On mówił że wtedy ,,,a na giełdach maklerzy robili swoje dalej push' owali żeby w górę. Maklerzy to specjaliści, chyba z tym się każdy zgodzi, i nie widzieli tego załamania?. Woleli stracić pieniążki? ,na pewno nie. Nikt nie chce stracić, bo dlatego tam pracują. Wielkie banki co mają specjalistów zatrudnionych, straciły miliony bo nie wiedziały co będzie za pół roku. Jakby menadżerowie wiedzieli to nie dopuściliby do upadku swoich banków, bo w końcu to ich pensje kształtują się od obrotów banku. A tu polski jasnowidz powiedział coś co nastąpiło. I do tego momentu wszystko miało ręce i nogi A potem?, potem jasnowidz dalej gadał jakie prognozy będą na czas przyszły, ale jego gadanie poszło w wodę nic się nie sprawdziło,,,,,takie moje zdanie, niech lepiej wróci do szukania zwłok pozdro
"Jestem fanem nauki ale nie jej ślepym wyznawcą" To nie moje powiedzenie ale lubię je jak najbardziej
Wysłany: 2009-12-13, 15:11
Niech lepiej zajmie się szydełkowaniem. Skoro obiecuje ludziom załatwienie spraw a potem ich olewa to jest bardzo nieetyczne z jego strony A kryzys wisiał w powietrzu tylko każdy chciał się nachapać za nim on nastąpi. Popatrz na to że najgozrej na tym wyszli zwykli lidzie natomiast prezesi banków dalej mają kasy jak lodu
Wysłany: 2009-12-14, 01:03
Zawsze jak coś idzie dobrze, to w pewnym momencie się chrzani. I to dotyczy wszystkiego. Nie wiem czy szydełkowanie jest wyjściem z sytuacji. Jeszcze zacznie mieć wizje na płótnie. Popieram Arka, jeśli był dobry w szukaniu zwłok (trochę mroczna specjalność, ale każdy robi coś innego lepiej niż inni) to niech na tym się skupi. Bo inne rzeczy mu jak widać, średnio wychodzą.
"Nie mógłbyś chociaż raz...tak po prostu, żeby zobaczyć jak to jest...przyjąć najprostsze i najbardziej logiczne rozwiązanie, zamiast od razu myśleć o UFO, Wielkich Stopach i innych takich...?"
Wysłany: 2009-12-14, 07:44
Cytuj:
Jackowski jest jednym z kilku osób którzy przewidzieli ten kryzys tylko inni pozostają w jego cieniu.
To już napisałeś po raz kolejny, masz może jakieś info o innych jasnowidzach którzy także o tym mówili?
Tak Dano takiego jestem zdania, że po tym jak mu to wypaliło z tym kryzysem poszedł dalej w te wody, a to przepowiadał pogorszenie się kryzysu, a to że wojna wybuchnie i nic z tego nie wyszło, opuścił teren w którym był dobry (szukanie zwłok). Inne przepowiednie nie wypaliły to i teraz siedzi cicho bo mu głupio. Jak przeczytałem ten artykuł to pierwsza moja myśl była " oj koleś ale charakter to ty masz wredny"
"Jestem fanem nauki ale nie jej ślepym wyznawcą" To nie moje powiedzenie ale lubię je jak najbardziej
Wysłany: 2009-12-14, 20:55
Przede wszystkim ekonomiści zblazowany. Oni już o tym mówili trzy lata temu jak dolar dostal po du...e w stosunku do euro. I nie byli jasnowidzami.
"Nie mógłbyś chociaż raz...tak po prostu, żeby zobaczyć jak to jest...przyjąć najprostsze i najbardziej logiczne rozwiązanie, zamiast od razu myśleć o UFO, Wielkich Stopach i innych takich...?"
Wysłany: 2009-12-14, 22:09
Lepiej żeby Jackowski przepowiadał ekonomię, a szukanie zwłok zostawił policji. W ekonomii nie narobi szkód, a na miejscu zdarzenia jeszcze ślady sprawców zadepcze.
Wysłany: 2009-12-16, 09:04
Cytuj:
Lepiej żeby Jackowski przepowiadał ekonomię,
tylko że mu to nie zawsze wychodzi. A policja też go niechętnie angażuje, tylko w przypadkach takich co funkcjonariusze sami nie wiedzą i śledztwo mogłoby być umorzone. Tak samo i z prywatnymi osobami, i ci proszą gdy sytuacja wydaje się beznadziejna a policja nie wiele zdziałała
Wysłany: 2009-12-17, 23:35
Wiem że ekonomiści. Ale chciałbym znaleźć jakieś przykłady. Oglądałem kiedyś filmiki na yotube gdzie był przepowiadany kryzys, teraz żałuje że nie zapamietałem więcej szczegółów
-- 2009-12-28, 23:26 --
Jackowski się odnalazł znowu kreśli jakieś mgliste wizje przyszłości http://dziendobrytvn.plejada.pl/24,2798 ... l#autoplay Jagielski mu dobrze powiedział " mix wszystkich których obstawiamy na podstawie sądaży"
Oczywiście to co mu się nie sprawdziło w zeszłym roku juz przemilczy.
Wysłany: 2010-05-02, 01:37
trzeba odnowić temat - Jackowski wspominał 2 lata temu , że w wyborach nie wystartuje ani Tusk ani Kaczyński, wiadomo ze Kaczyński wystartowałby gdyby zył...poza tym mówił o upadku dwóch samolotów i rozpoczeciu od tych katastrof wojny....jeden samolot jak kazdy wie upadł , z naszymi na pokładzie....Nie była to zwykła cywilna katastrofa tylko wazne dla swiata i Polski wydarzenie....Poczekajmy teraz na upadek drugiej maszyny...
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość