1. Nasze pole magnetycznie kompletnie pryśnie, a już teraz się zmniejsza. 2. Coś w nas uderzy. 3. Będzie wojna atomowa i wysadzą i nas, i ich samych w powietrze. 4. Jakiś inny kataklizm jak kompletna powódź czy trzęsienie ziemi.
Nie wierzę że tak po prostu wszystko zniknie. Oczywiście, w 2012 może być po prostu przebiegunowanie co też będzie wielką tragedią, zwłaszcza dla takich zwierząt jak nietoperze, jednak to nie będzie koniec świata tylko nowy początek, lub nowy początek końca.
Wojna to sztuka wprowadzania w błąd. Wojna to obszar życia lub śmierci, droga do przetrwania lub zagłady. Szczytem umiejętności jest pokonanie przeciwnika bez walki. Nie żałujcie pieniędzy, bo pieniądz w ten sposób wydany, zwróci się stukrotnie.
Jutro w kinach wyjdzie ten film o 2012 roku,pojdzie ktos z was?Ja ide
Krypto-Juz teraz siÄ™ zmieniaja (oczywiscie nie intensywnie) ale coraz bardziej europa na polnoc idzie,az znajdziemy siÄ™ na samym beigunie,o ile 2012 rok nie nastapi
Przy odpowiednich argumentach wszystko,alez wszystko zdolam ci udowodnic...
A może przestaniecie mówić że tylko Majowie wymyślili 2012? Było wiele innych teorii z dawnych czasów na tą datę. Co do 2000 to każdy wie że NAUKOWCY o tym nie mówili, była to tylko plotka rozgłoszona w sieci przez to że będzie pełna data. Nie wiem czy wymyślił to jakiś z wiochy czy krawaciarz, ale może być w siebie dumny bo jeśli kiedykolwiek ma być koniec świata przez takie bzdety za późno dostrzeżemy zagrożenie.
Wojna to sztuka wprowadzania w błąd. Wojna to obszar życia lub śmierci, droga do przetrwania lub zagłady. Szczytem umiejętności jest pokonanie przeciwnika bez walki. Nie żałujcie pieniędzy, bo pieniądz w ten sposób wydany, zwróci się stukrotnie.
A może przestaniecie mówić że tylko Majowie wymyślili 2012? Było wiele innych teorii z dawnych czasów na tą datę.
Ja nie mowie ze tylko majowie przepowiedzieli 2012 rok.Wiem ze Orion tez cos w tym mial,Nostradamus,i wiele innych. A co do kolesia z wiochy ktory wymyslil ze 2000 rok to koniec swiata,to chyba jakis mlody chlop wiejski
Przy odpowiednich argumentach wszystko,alez wszystko zdolam ci udowodnic...
Koniec Świata który był planowany na 2012 został odwołany
Kolejna data planowana jest na 2020 Podejrzewa że scenariusz będzie związany z lotem na Marsa. Będzie to, tak zwana ucieczka przed kataklizmem i szukanie nowej planety do zamieszkania.
W ogóle nie rozumiem "Koniec Świata" tytuł nie pasuje do zabicia istot na ziemi Jak by to odebrali obcy na innej planecie. Był koniec świata na Ziemi? "Choćta zoboczyć!"
Taka moja refleksja: Nasza obecna cywilizacja jest u kresu samozagłady Do tej pory żyliśmy według algorytmów i kierowaliśmy się stereotypami, Religią. Dziś wygląda to na psikus ewolucji mózgu, gdzie spryt jest ponad prawo, moralność, etykę i lojalność!
Został odwołany, bo kasa przeszła z ręki do ręki i ci co mają setki tysięcy stron o istotach pozaziemskich, oraz ci, którzy sami nimi są (fanatycy religijni) tak powiedzieli po to by było cicho i żeby dalej mogli kontynuować starą politykę.
Nasza obecna cywilizacja jest u kresu samozagłady
Dlatego sprawcami owego "końca świata" , bądź ludzkości, będziemy my sami. I takie moje zdanie. Przez tyle tysiącleci istniejemy, i żadna asteroida poważnie naszej planety nie "uszkodziła"(nie sądzę, iż to, że jeszcze się to nie zdarzyło, kiedyś nie będzie miało miejsca). Jak dotąd żadna przewidywana przez ludzi data nie okazała się tą właściwą, i myślę że nie jesteśmy w stanie jej przewidzieć.
Jakie daty masz na myśli? Nie znam żadnej daty potwierdzanej przez tysiące naukowców i specjalistów, jedynie plotki z wsi bo będzie pełna data lub jakieś dziwne układanki z liczb. 1999, 2000 to nie to samo co nie związany z niczym innym niż przepowiedniami 2012.
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] oraz 1 gość