Temat postu: Re: 2012 - Koniec Świata. JAKŻE TO ORYGINALNE ;/
Wysłany: 2009-12-12, 04:11
Czyli mam rozumiec ze jesli nic nie bede twierdzil,to bedzie swiety spokoj?Nie no,bez przesady,prawie zawsze cos znajduje zeby napisac a pozniej czy ktos siÄ™ z tym nie zgadza czy chce sobie jaj porobic to juz jego sprawa,ale fakt ze to wkurza i to niezle...
Przy odpowiednich argumentach wszystko,alez wszystko zdolam ci udowodnic...
Wysłany: 2009-12-12, 08:15
Paaaaanooooowieeeeeee... x)
Już spokojaśnie, tak? Koniec offtopa, proponuję założyc temat na OT o tytulu "Jak to było na początku?" i tam o takich rzeczach porozmawiamy. Bo apropos początków, to ze mną też było różowo, prawda Arku? xD
Wysłany: 2009-12-13, 02:44
Dokładnie tak jest Ruskof, jakbyś się nie odzywał to i nikt by się przyczepić nie umiał. Spooky od początku wszedł w tematy z pełnym zamiłowaniem i to tak głośnym że po piewszych dniach zaraz 2 warny miał, najbardziej krzyczał na Danę, wtedy jeszcze nie wiedzieliśmy że są parą. Dla mnie było to trochę aż za dużo żeby tak krytykował nieznajomą osobę, bo były to wyrażenia bardzo osobiste, ale wtedy jeszcze nie wiedzieliśmy.. koniec offtopa. Film 2012 podobał mi się, i jak będę miał okazję go dostać w dobrej kopi na pewno skorzystam. Wiem że naciągany, ale to nie ważne. "Indiana Jones" też mi się podoba, nie ważne że to bajka, ważne że się podoba
"Jestem fanem nauki ale nie jej ślepym wyznawcą" To nie moje powiedzenie ale lubię je jak najbardziej
Wysłany: 2009-12-14, 00:14
W Indianę Jones'a nie wierzysz?! Co do "2012" to aż się boję go obejrzeć. Aż za dużo się nasłuchałam o tym dziele (?). Nie tylko od Spooky'iego, ale gdzie nie pójdę tam jadą na ta produkcję
Ruskof, Arek mówi prawdę. Nie było łatwo na początku. Czy się szybko zaaklimatyzowałam...nie wiem. Wiem, że Spooky mnie tak zjechał, że chyba z miesiąc bałam się napisać cokolwiek. Ale inni nadrabiali sympatią za niego . Było - minęło. Nie przejmuj się gadaniem. Kto się czubi, ten się lubi.
"Nie mógłbyś chociaż raz...tak po prostu, żeby zobaczyć jak to jest...przyjąć najprostsze i najbardziej logiczne rozwiązanie, zamiast od razu myśleć o UFO, Wielkich Stopach i innych takich...?"
Wysłany: 2009-12-14, 00:28
Nie umiem pojac czemu Spooky siÄ™ wydzieral na tobie,tym bardziej ze jestescie para,jednak nie ma tak mocnego stwierdzenia jak to Arka:
Arek napisał(a):
najbardziej krzyczał na Danę,
Ciekawe jak krzyczal piszac zwykle posty Moze celowo to robil,sam kiedys taki kawal zrobilem,tyle ze kolezance-Zapisalismy siÄ™ na jakiejs stronce (na jej zyczenie na jakims forum dla kobiet) i tak na nia siÄ™ wydzeiralem ze ze wstydu konto usunela,a nie mowie juz o realu..Tylko tyle ze kobiety maja okropne paznokcie (twarde jak stal)
Wysłany: 2009-12-14, 00:39
Czyżby jakieś niemile wspomnienia Voozie? ;>
"Nie mógłbyś chociaż raz...tak po prostu, żeby zobaczyć jak to jest...przyjąć najprostsze i najbardziej logiczne rozwiązanie, zamiast od razu myśleć o UFO, Wielkich Stopach i innych takich...?"
Wysłany: 2009-12-14, 00:43
Calkowicie cie rozumiem Voozie,chociaz ze mna to bylo przewaznie po twarzy,jak na basenie to po rekach i nogach (gdy pieknosci chcialy mnie do wody z 5 m zrzucic na fali) i jeszcze duzo mozna by wymieniac
Wysłany: 2009-12-14, 00:45
Aaaaaaa, Voozie, to było mówić, że nie chcesz sobie psuć skojarzeń . Nic więcej nie musisz mówić, rozumiem już wszystko.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość