Temat postu: Re: [KINO] 2012 - TAK JAK MYŚLAŁEM, TAK SIĘ ZAKOŃCZYŁO - ŻENADA
Wysłany: 2009-11-19, 23:55
Przecież mówiłem że tak będzie... Oczekiwałeś kina moralnego niepokoju ?
Cytuj:
Czarny na koniec wygłasza przemowę, dzięki którym inne państwa wpuszczają ludzi na swoje arki. Oczywiście przy przemowie musiał pokarac białego, który objął władze po prezydencie USA.
Nie do wiary... Naprawdę tak się kończy ? Ach, to po prostu piękne... Rozkoszne w swoim banale...
Chociaż ocean przelewający się przez góry robi wrażenie.
Temat postu: Re: 2012 - Koniec Świata. JAKŻE TO ORYGINALNE ;/
Wysłany: 2009-11-20, 00:42
Darnok, informuj na szołcie...bo 20 minut szukałem i już aferę chciałem robic.
A tak poza tym, to myślałem, że w OT można zrobic temat na temat filmu a nie przepowiedni, prawda?
Spock...oczekiwałem dobrej gry aktorskiej i dobrego scenariusza. Ale, kurde, czego się można spodziewac po reżyserze, który stworzył takie gnioty jak Dzień Niepodległości czy Pojutrze...ech...kinematografia zeszła na psy
Wysłany: 2009-11-20, 00:58
Spooky,to zes se pojechal komentarzem o filmie Ale przeciez wiesz,ze w kazdym filmie jest takie cos jak mijanie zlomow ziemi w ostatniej chwili,jezdzenie po nieorwnym terenie gdy wielkie kawaly Yellowstone spada na droge,ale to nie znaczy ze trza tepic to tak jest wszedzie,w true lies,w spiderman czy gdzie nie zajrzysz.
Przy odpowiednich argumentach wszystko,alez wszystko zdolam ci udowodnic...
Wysłany: 2009-11-20, 01:10
Kazdy film ma swoje wady i zalety,mi osobiscie nie przeszkadzaja skaczace vany z tatusiem i dziewczynka w srodku,jesli to tobie przeszkadza to znaczy ze masz inny gust ode mnie Co mzoe się w nim podobac?To jak ucieka,wlasciwie,to stres jesli mozna to tak nazwac (ja się nie stresuje,raczej się wpatruje z zaciekawieniem i niecierpliwy wyniku ) ale czasami tez mnie wkurza cos jak (skoro ogladnales 2012 to wiesz o co mi chodzi) gdy mieli wsiazc w ten samolot,ktorego pilot zmarl,szukal mapy z vanie,akurat tu ziemia się rozdzielala,woz zwyczajnie wpadl,az po chwili...tatus zapier*ala po skalach z jedna reka juz tam gdzie trza.Wtedy się rozczarowalem,spodziewialem się czegos takiego jak samochod ktory bedzie na jakiejs skalce ze zmarlym tatusiem,a samolot podleci po niego. Wiec w pewnym stopniu się z toba zgadzam,a takie wyjscia tatusiowe pozostawiam dzieciom ktorzy poszukuja "naiwnych" momentow w filmach
Wysłany: 2009-11-20, 04:06
Fakt, mam specyficzne poczucie humoru, ale to akurat było oczywistym żartem. Jeśli uważasz to za zdanie jak najbardziej prawdziwe, to już nie moja broszka.
Wysłany: 2009-11-21, 02:02
Cytuj:
oczekiwałem dobrej gry aktorskiej i dobrego scenariusza. Ale, kurde, czego się można spodziewac po reżyserze, który stworzył takie gnioty jak Dzień Niepodległości czy Pojutrze...ech...kinematografia zeszła na psy
ech, co ja wczesniej pisałem? filmu jeszcze nie widziałem, miesięczne dziecko daje w kość, a tu trzeba do pracy chodzić, i ludzie też chca film ogladać, to jest film dla efektow, nie dla gry aktorskiej, na film chyba pójdę w środę, więc o samym się nie wypowiadam, ale nie robię sobie wielkich obienic, ziemia ma pęknąć w pół i tyle na psy zeszła? już dawno, skoro Donniego Darco nie chcieli grac w kinach
Wysłany: 2009-11-21, 11:44
Machno-Spooky to ocenil jak to widzi ze swojego punktu widzenia,czyli wg niego kinematografia schodzi juz na psy.Ty moze masz inne zdanie o tym,moze ci się to bardzo podoba,a moze,ale po niektorych filmach naprawde widac to jak rezyserom na pieniadzach zalezy,mimo ze efekty w filmie siegaja zenitu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość