Temat postu: Re: Wideo UkazujÄ…ce kilka dziwnych zjawisk na World Trade Center
Wysłany: 2008-12-22, 21:13
to tylko chmura pyłu i dym.. to cos w stylu Matek Boskich na szybach, Jezusow na kominach, Papieza w nalesniku itd itp a numer z dolarem zabawny co kieruje ludzmi którzy skladaja banknoty by znalesc w nich przepowiednie o 11.9
Wysłany: 2008-12-22, 22:16
Diabełek z trójkątnym ogonkiem i kosą... pięknie. ps.Ludzie, to nawet nie przystoi, żeby w takiej tragedii doszukiwać się takich pierdół
"Jeśli weźmiemy pod uwagę, że większość ludzkości jest zwyczajnie głupia, należy oczekiwać z dużym prawdopodobieństwem, iż powszechnie panujące przekonania będą raczej idiotyczne niż rozsądne."
Wysłany: 2008-12-23, 04:48
Dr. Blade, jeśli to jest to, o czym trułeś mi dupę na GG, to normalnie no comment Już krótko po katastrofie - a więc jakieś 7 lat temu - dowiedziono, że te diable mordy to tylko przypadkowy efekt wizualny. Po prostu tak się ułożyły smugi dymu. Zadziałała tutaj pareidolia - ludzie doszukują się jakichś twarzy i znanych im wizerunków tam, gdzie ich tak naprawdę nie ma.
Serwer: 600 zł/rok | Domena Paranormalium.pl: 100 zł/rok | Wpisy typu "widział rzem ófo" oraz "leczenie wisiorkiem": bezcenne
Reklama:Już 5071 osób zarejestrowało się na Paranormalium. Paranormalium jest coraz popularniejsze, a Robert Bernatowicz ma coraz więcej nowych przyjaciół Serdecznie pozdrawiam tych wszystkich "prawie-jak-racjonalistów" i ortodoksów, którzy bez czytania i obejrzenia wszystko, co ma "paranormalne" w nazwie, wrzucają do wora z napisem "bzdury"...
Wysłany: 2008-12-23, 18:58
Sam filmik z tą "straszną" muzyką budzi trochę grozy. Ale to by było na tyle. Może według niektórych jest to dziwne, ale jak mówi Ivellios zadziałał tutaj efekt wizualny a nie moce szatańskie. Chociaż mogę się przecież mylić
Wysłany: 2008-12-29, 23:20
masz trochę racji...btw. na Marsie też doszukano i doszukuje się wiele twarzy co niekoniecznie oznacza, że zostały stworzone świadomie...o ile wogóle...
Mógłbym wstawić tu jakiś cytat lub powiedzenie albo coś równie mądrego...ale tak se myśle...po ch** .
Wysłany: 2008-12-29, 23:22
Ivellios już napisał, czego to zasługa.
"Jeśli weźmiemy pod uwagę, że większość ludzkości jest zwyczajnie głupia, należy oczekiwać z dużym prawdopodobieństwem, iż powszechnie panujące przekonania będą raczej idiotyczne niż rozsądne."
Wysłany: 2008-12-31, 13:18
Może to "konkurencja", ale link się przyda, bo pokrywa się w połowie z moją opinią. Co prawda niezłe bajki opowiadają w temacie o 2012, ale tutaj troszkę to ma sens... http://www.youtube.com/watch?v=cZ0i0YTv ... re=channel
Brak dowodu na nieistnienie nie sprawia że coś istnieje.
Wysłany: 2009-01-05, 02:23
DARNOK - Moim zdaniem to coś CHCIELI ukryć no i ukryli i im się udało... Bo kto teraz o tym mówi ? nikt ! możesz tych zliczyć na palcach u dwóch rąk.
"Tylko życie poświęcone innym warte jest przeżycia"
Wysłany: 2009-01-05, 19:01
Racja, dziwię się tylko amerykanom. Jak można nie zadawać pytań dotyczących takiej tragedii. Albo są nieźle manipulowani, albo nie są za bystrzy (do czego się powoli przekonuję), albo po prostu wszystko zostało wytłumaczone...
Brak dowodu na nieistnienie nie sprawia że coś istnieje.
Wysłany: 2009-01-12, 22:10
Tak ja takie twarze to nie tylko na powyższym filmiku widziałem. Wizerunek św. Piotra widzę na ramię pewnego obrazu w kościele. Na tym samym obrazie, lecz nie na ramie,widzę męską twarz, łeb konia i św. Mikołaja. I nawet nie próbuję tego tłumaczyć,jakoby były to szczególne znaki. Po prostu tak działa moja wyobraźnia- z niczego człowiek potrafi dostrzec rzeczy których inny człowiek już nie jest wstanie zobaczyć. Pozdrawiam!
Prawdziwa głupota zawsze pokona sztuczną inteligencję.
— Terry Pratchett
Strona 1 z 1
[ 12 posty(ów) ]
Wyślij odpowiedź
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości