Rejestracja: 2005-06-23, 19:30 Posty: 189 Miejscowość: Okolice warszawy
Temat postu:
Wysłany: 2005-07-05, 21:46
Czarna podobno toowarzyszy tylko ludzią pred śmiercią. Ale wiem że można za pomocą rytałow zmieniać jej kolor dowolnie. Złota czy to nie mażenie ktuż by jej niechciał. Czy nie oznacz ona że właściwa droga została już osiagnięta. Stosąją si edo rużnych rad i ksiązek nadal widze monochromatycznie i tak już chyba umnie zosatnie na zawsze.
„JesteÅ› jak zimny gÅ‚az, na który pada deszcze i nie wiesz, dlaczego tak jest. JesteÅ› zimnym popioÅ‚em, co myÅ›laÅ‚, że dosiÄ™gaÅ‚ gwiazd. I jak twój żywioÅ‚ każe ci kiedyÅ› i ty powrócisz by... Z powrotem zamieÅ„ siÄ™ w zimny gÅ‚az, na który spadÅ‚y nieba Å‚ez.”
Rejestracja: 2005-04-14, 13:07 Posty: 270 Miejscowość: tam gdzie wiara śpi
Temat postu:
Wysłany: 2005-07-05, 22:08
Solmyr napisał(a):
Ale wiem że można za pomocą rytałow zmieniać jej kolor dowolnie.
oooo.. coś nowego.... tylkoże... moja jest ładna... po co zmieniać... jeszcze coś popsuje... mam taki dar... psuć coś co jest dobre
Solmyr napisał(a):
Złota czy to nie mażenie ktuż by jej niechciał.
Złotą ma chyba każdy na poczatku patrzenia (z moich obserwacji tak wynika, pytałam dziesiątki osób co widzą, i wiele mówiło że na początku złota a potem się zmienia) też kiedyś na początku widziałam złotą, teraz już ten etap mnie omija
jak zobaczycie złotą (albo żółtą) to po pary sekundach powinna się zmienić na waszą właściwą, no chyba że wasza jest właśnie złota
"Przyjacielem losu jest ten, kto kocha to, co robi."
Temat postu:
Wysłany: 2005-07-05, 22:15
zmiena się po to aby coś tym osiągnąc ale to zna shadow bo tym się swego czasy interesował. Zresztą on ma naprawde serokie zainteresowania. Chociaż ja uważam jak ty po co zmineniać. skoro jest dobrze
„JesteÅ› jak zimny gÅ‚az, na który pada deszcze i nie wiesz, dlaczego tak jest. JesteÅ› zimnym popioÅ‚em, co myÅ›laÅ‚, że dosiÄ™gaÅ‚ gwiazd. I jak twój żywioÅ‚ każe ci kiedyÅ› i ty powrócisz by... Z powrotem zamieÅ„ siÄ™ w zimny gÅ‚az, na który spadÅ‚y nieba Å‚ez.”
no bo na wykladzie kce się spać, jest się zmęczonym, rozmażonym, a gdy na sile podnosimy powieki to stymulujemy czakre brwiową. a to najlepsze warunki do widzenia aur. a posłuchajcie tego: połozyłem się w wannie wody i w patrywalem się w jeden punkt a to był jeden kafelek, skupiałem się tylko na swoim oddechu ale się wpatrywalem w ten kafelek a on nagle zacząl mi się rozprzestrzeniac i jakby tak urusl i widzialem tylko jeden kafel ogromny na cala sciane . widzialem takie niebieskie zabarwienie ale nie było tam ludzi???? co o tym myślicie????
<<Non fert ullum ictum illaesa felicitas >>
„Nie jest umarÅ‚ym ten, który może spoczywać wiekami. Nawet Å›mierć może umrzeć wraz z dziwnymi eonami.”
Rejestracja: 2005-05-17, 22:24 Posty: 501 Miejscowość: Druga Strona Cienia
Temat postu:
Wysłany: 2005-07-19, 13:08
Ja myślę Chris, że to złudzenie optyczne. Kafelek jest materią nieożywioną, która nie posiada żadnej energii(no chyba, że kafelek jest wykonany z jakiegoś materiału, który przenosi energię np. marmur). Spróbuj zrobić to samo, ale z drugim człowiekiem, myślę, że efekty będą dużo bardziej warte uwagi.
Temat postu:
Wysłany: 2005-07-24, 14:38
Czemu uważasz skura że materia nie ożywiona nie poiada swojej energi. Skoro została stworzona to znaczy że ją posiada jeślijest stwożona przez człowieka on swoją pracą nadaje ją tak mi się wydaje i to właśnie odczówam.
Rejestracja: 2005-05-17, 22:24 Posty: 501 Miejscowość: Druga Strona Cienia
Temat postu:
Wysłany: 2005-07-24, 15:09
Miałem na myśli to, iż na materię nieożywioną składają się różne rzeczy. Między innymi kamienie szlachetne, półszlachetne i ozdobne. Są również kamienie, które nie mają żadnych specjalnych właściwości. I tak sobie pomyślałem, że w większości łazienek, a przynajmiej w tej, o której wspominał Chris, kafelki zrobione są z tegoż właśnie materiału nie mającego żadnych specjalnych właściwości. I to by było na tyle. :roll:
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości