Rejestracja: 2005-04-26, 12:27 Posty: 88 Miejscowość: żebym to ja wiedział
Temat postu:
Wysłany: 2005-07-04, 21:45
Villemo napisał(a):
nie próbowałam z roślinkami... roślinki mają super extra enegie, moc lepszą niż wszystko inne więc i aura pewnie dobra, popatrze w wolnej chwili
Rejestracja: 2005-06-23, 19:30 Posty: 189 Miejscowość: Okolice warszawy
Temat postu:
Wysłany: 2005-07-04, 21:50
Kure czemu jak czujesz energie-Aure a niemożesz jej sobie porostu wizalizować przecież tak ją właśnie widzimy czyjąc ją a widząc przez wobrażaniej jej.
„JesteÅ› jak zimny gÅ‚az, na który pada deszcze i nie wiesz, dlaczego tak jest. JesteÅ› zimnym popioÅ‚em, co myÅ›laÅ‚, że dosiÄ™gaÅ‚ gwiazd. I jak twój żywioÅ‚ każe ci kiedyÅ› i ty powrócisz by... Z powrotem zamieÅ„ siÄ™ w zimny gÅ‚az, na który spadÅ‚y nieba Å‚ez.”
Rejestracja: 2005-07-04, 15:01 Posty: 26 Miejscowość: Różnie bywa
Temat postu:
Wysłany: 2005-07-04, 21:53
mmm..mnie od jakiegos czasu denerwuje to,że jak się skupie to widze aure..ale zawsze w kolorze bialym albo czarnym..pozazmyslowy daltonizm?? to bardzo denerwujace..
Ô Lucifer! Oh! laisse-moi rien qu'une fois Glisser mes doigts dans les cheveux d'Esmeralda ----------------------------- Ô Fleur-de-Lys Je ne suis pas homme de foi J'irai cueillir la fleur d'amour d'Esmeralda
Rejestracja: 2005-06-23, 19:30 Posty: 189 Miejscowość: Okolice warszawy
Temat postu:
Wysłany: 2005-07-04, 22:01
Nie martw siÄ™ jak tak ma i mi to nieprzeszkadza wcale a wcale.
„JesteÅ› jak zimny gÅ‚az, na który pada deszcze i nie wiesz, dlaczego tak jest. JesteÅ› zimnym popioÅ‚em, co myÅ›laÅ‚, że dosiÄ™gaÅ‚ gwiazd. I jak twój żywioÅ‚ każe ci kiedyÅ› i ty powrócisz by... Z powrotem zamieÅ„ siÄ™ w zimny gÅ‚az, na który spadÅ‚y nieba Å‚ez.”
Temat postu:
Wysłany: 2005-07-04, 22:10
troche denerwuje mnie to ze juz cos widze(znaczy ze mozna) ale jeszcze nie TO a cwicze regularnie od dwoch miechow...
Ô Lucifer! Oh! laisse-moi rien qu'une fois Glisser mes doigts dans les cheveux d'Esmeralda ----------------------------- Ô Fleur-de-Lys Je ne suis pas homme de foi J'irai cueillir la fleur d'amour d'Esmeralda
Rejestracja: 2005-04-26, 12:27 Posty: 88 Miejscowość: żebym to ja wiedział
Temat postu:
Wysłany: 2005-07-05, 07:26
Slavonic Pride napisał(a):
mmm..mnie od jakiegos czasu denerwuje to,że jak się skupie to widze aure..ale zawsze w kolorze bialym albo czarnym..pozazmyslowy daltonizm?? to bardzo denerwujace..
Jeśli ta biała, lub bezbarwna otoczka wokół mych dłoni jest aurą - to już ją zobaczyłem, spodziewałem się jednak czegoś innego.
Rejestracja: 2005-05-01, 11:16 Posty: 30 Miejscowość: z kontowni
Temat postu:
Wysłany: 2005-07-05, 08:55
Osoby początkujące w widzniu aury zazwyczaj najpierw widzą białą, szara lub czarną-potem wzrok pozasmysłowy dopiero się doskonali i przyzwyczaja do widzenia innych bardziej subtelniejszych barw.
Rejestracja: 2005-04-14, 13:07 Posty: 270 Miejscowość: tam gdzie wiara śpi
Temat postu:
Wysłany: 2005-07-05, 12:41
eeee co z wami ludziska? ja aure zobaczyłam przy pierwszej próbie może się stresujecie?
Klarowna napisał(a):
Osoby początkujące w widzniu aury zazwyczaj najpierw widzą białą, szara lub czarną-potem wzrok pozasmysłowy dopiero się doskonali i przyzwyczaja do widzenia innych bardziej subtelniejszych barw.
skÄ…d masz to info?
u wielu osób jest tak: najpierw złota potem ta właściwa i koniec
[ Dodano: 2005-07-05, 11:42 ]
Zielony.28 napisał(a):
Jeśli ta biała, lub bezbarwna otoczka wokół mych dłoni jest aurą - to już ją zobaczyłem, spodziewałem się jednak czegoś innego.
poczekaj dłużej, ja po białej widze turkusową a potem znów biała, taka pulsująca cierpliwości...
"Przyjacielem losu jest ten, kto kocha to, co robi."
Rejestracja: 2005-05-01, 11:16 Posty: 30 Miejscowość: z kontowni
Temat postu:
Wysłany: 2005-07-05, 13:00
Info mam z książki i własnego doświadczenia-oczywiście nie jestem ekspertem.Widocznie nie jestem odpowiednio wrażliwa;( by od razu widzieć barwy. Jak przypomnę sobie tytuł ksiązki to z przyjemnością podam
Temat postu:
Wysłany: 2005-07-05, 14:56
oooo..wlasnie zolta tez widzialem...cos w tym jest..cholera cwicze i cwicze...i dalej widze czarna i biala..a zolta tylko czasami..hmm moze mam jakies dioptrie na 3 oku...
Rejestracja: 2005-04-14, 13:07 Posty: 270 Miejscowość: tam gdzie wiara śpi
Temat postu:
Wysłany: 2005-07-05, 21:13
hm... złotej już nie widuje... czarnej nie widziałam nigdy tylko białe (jak zwykle na początku) i moją aure i aure Sol (które są niemal identyczne)
niebieska barwa aury Sol (jak już się z białej w niebieską zmieni) to się lekko zieleni moja jak juz się zrobi niebieska to przechodzi w turkus. no i tyle z oglądania...
nie patrze u innych ludzi bo sobie coś pomyślą jak się będe mętnym wzrokiem na nich gapić
jeszcze u Hereticki spróbuje zobaczyć
[ Dodano: 2005-07-05, 20:15 ]
Evevek napisał(a):
Ajak już zobaczę barwę i spróbuję się na niej skupic, to wtedy znika...
nie wolno się na niej skupiać jak ją zobaczysz to dalej patrz tak jak patrzyłeś nie zmieniaj punktu na który patrzysz, tylko obserwuj aure kątem oka, nie centrelizuj na niej spojrzenia, bo normalne że wtedy zniknie
"Przyjacielem losu jest ten, kto kocha to, co robi."
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości