Gość, czy wierzysz w prawdziwość wróżb? Czy wierzysz w przeczucie?
Ja osobiście raczej jestem sceptycznie nastawiony do tego typu rzeczy, jednakcałkiem niedawno miało miejsce wydarzenie cokolwiek dziwne, mianowicie tak z ciekawości wszedłem na podany przez bliżej mi nieznaną dziewczynę w opisie w GG adres http://aaantenaaa.friendtest.com (To jest serwis oferujący możliwość sprawdzenia, jak dobrze Cię znają - układasz test do rozwiązania). Rozwiązałem... i ze zdziwieniem stwierdziłem, iż mimo, że nie znam osobiście tej dziewczyny (dopiero później do niej zagadałem), wynik testu był 88 punktów... (spójrzcie na tabelę wyników - widnieję jako Longer) to sprawiło, iż trochę uwierzyłem, jednak sceptycyzm nadal pozostał...
Serwer: 600 zł/rok | Domena Paranormalium.pl: 100 zł/rok | Wpisy typu "widział rzem ófo" oraz "leczenie wisiorkiem": bezcenne
Reklama:Już 5071 osób zarejestrowało się na Paranormalium. Paranormalium jest coraz popularniejsze, a Robert Bernatowicz ma coraz więcej nowych przyjaciół Serdecznie pozdrawiam tych wszystkich "prawie-jak-racjonalistów" i ortodoksów, którzy bez czytania i obejrzenia wszystko, co ma "paranormalne" w nazwie, wrzucają do wora z napisem "bzdury"...
Od razu przypominają mi się te łańcuszko podobne cosie, w któych piszesz te pierwsze imiona jakie ci do głowy przychodzą itd. i wychodzi że a to ogośtam kochasz a to znowu cośtam. Jak dla mnie to właśnie odpowiednia znajomość psychiki ludzkiej i jej wykorzystanie
Ja we wróżby niezbyt wierzę Zaś w przeczucie czasem nawet bardzo xP no cóż wiele razy zdarzało mi się że to właśnie przeczucie uratowało mnie od niemiłych sytuacji :p
Hmm najpierw jedno pytanie czy nick ADRIAKOS był już kiedyś? A teraz przejdzmy do rzeczy wróżbiarstwo to jest jedno wielkie nic.Nieraz widze jak w telewizji oszukują ludzi "wrózki",które twierdzą,że mają zdolność czytania przyszłości.Może kiedyś wszechstronnie uzdolniony w średniowieczu filozof i wróżbita umiał odgadnąć przyszłośc.Np nie pamtam jego imienia a to własnie on przepowiedział w swoich snach,że będą wojny I i II..Z tym się zgadzam a nie z wrózkami które nic nie umieją.Pozdro dla wszystkich użytkowników forum!!!
Takiego nicka nie było, po prostu wstawiłem odpowiedni kod, że zamiast tego kodu widzisz swój nick Ivellios
Zawsze racje ma
Ostatnio edytowany przez ADRIAKOS, 2006-03-08, 23:57, edytowano w sumie 1 raz
Ja może powiem tak: we wróżby same w sobie nie wierze ale jest coś takiego że jeśli człowiekowi zostanie coś powiedziane że stanie się tak a tak to on tak się z tym utożsamia że czasem dany fakt się ziści ale tylko i wyłącznie przez to iż dana osoba zmierzała podświadomie w tym kierunku. A z przeczuciem to różnie bywa ;o) to już cos zupelnie innego i zależy od wrażliwości danej osoby. Przynajmniej takie jest moje zdanie.
Temat postu:
Wysłany: 2006-04-18, 12:59
Mozna powiedzieć że nie wierze ale jak każda kobieta czytam horoskopy które dość często mi się sprawdzają. We wrózby od zawodowych wróżek...raczej wierze
W wróżby nie wierze, ale w przeczucie tak, zdarzyło mi się przed wypadkiem, na szczęście tylko samochód został uszkodzony, zima, poślizg i słup, po cinqusiu nie było co zbierać, ciesze się że nikt na tym nie ucierpiał jedynie samochód, od tamtej pory jak coś przeczuwam próbuje unikać takich sytuacji!
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości